Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от (bubsa) »

gogox1 написа:
vixun написа:
gogox1 написа:Колеги някой инфо за Вятърните мелници има ли ? Тръгнал ли е шарана ?
Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хрема :), но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.

Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана!
Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колега :rolleyes: Оня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг :drinkers: А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.
Angmar
новобранец
новобранец

Мнение от Angmar »

(bubsa) написа: Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колега :rolleyes: Оня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг :drinkers: А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.
Къде се намира този водоем, колеги?
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kmap »

На Бистрица гьола вече не е платен и скоро няма да пускат риба.В момента нивото е наполовина и е пълно с огромни размножаващи се жаби. :(
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Днес направих сефтето на Богров на платения на спининг,ама времето гадно,имах един удар и ми разви цялото влакно и като понатегнах се откачи,беше нещо много голямо.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
senatora
новобранец
новобранец

Мнение от senatora »

gogox1 написа:
senatora написа:Аз тази седмица доста прилично се представих...на едно малко платено язовирче близо до София
В сряда след работа един шаран 1.600 и един 1.200

А днес до обяд един шаран 2.100 и един 1.400
Доста добро начало за шараните ,че напоследък нещо не връзваше с пъстървата ето и снимка от днес

Колега издай го тоя , гьол ако не е мн секретен
Гьола е на Волуяк
10 лв 2 въдици и до 3 кг риба не се плаща
АКО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕШ...ЕЛА НА СЕБЕ СИ...
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Колеги, някой има ли инфо както се случва с гьола на Челопечене? Получих инфо, че пътя е тотално затрупан, и няма никакъв достъп до водата.
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

gogox1 написа:
senatora написа:Аз тази седмица доста прилично се представих...на едно малко платено язовирче близо до София
В сряда след работа един шаран 1.600 и един 1.200

А днес до обяд един шаран 2.100 и един 1.400
Доста добро начало за шараните ,че напоследък нещо не връзваше с пъстървата ето и снимка от днес

Колега издай го тоя , гьол ако не е мн секретен
Явно е засекретен....и ако ни го каже после ще трябва да ни убие :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз съм навит да ме убият после :lol:

Браво бе Джейс, много арни тавички!
Събота ги пробвах платиките в плиткото над Римския мост. Явно още ги мързи да излизат по брега.
Неделя много силен баболов на Пънча, но водата пада зловещо :shock: Почнах на 1.80м, а приключих на 1.5м :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
senatora
новобранец
новобранец

Мнение от senatora »

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ама аз съм написал къде е гьола
на Волуяк ама зад стопанският двор
АКО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕШ...ЕЛА НА СЕБЕ СИ...
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

senatora написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ама аз съм написал къде е гьола
на Волуяк ама зад стопанският двор
Благодаря колега....малко майтап разбира се.Ще го посета някой ден да се пробвам.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Ами колегата,
Наистина описа къде е ловил на предната страница,
Ама трябва и да се чете :D !

П.П. Даже е на същата страница,
senatora написа:...Гьола е на Волуяк
10 лв 2 въдици и до 3 кг риба не се плаща
vixun
новобранец
новобранец

Мнение от vixun »

Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хрема :), но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.[/quote]

Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана![/quote]
Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колега :rolleyes: Оня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг :drinkers: А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.[/quote]

В коя част на водоема, колега? Ние бяхме на единия от понтоните и направо беше само каракуди?
DOK7ORA
новобранец
новобранец

Мнение от DOK7ORA »

Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
ПП:Носят се слухове,че е тръгнал шарана и сома.
Аватар
mastar6
новобранец
новобранец

Мнение от mastar6 »

DOK7ORA написа:Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
ПП:Носят се слухове,че е тръгнал шарана и сома.
Аз бях там в събота от около 30 човека се извадиха две пъстърви това на плувка, на дъно тотално капо поне до към 4 докато бях аз там за после не знам.А да от обяд тръгна уклея та спасих капото :)
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

vixun написа:Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хрема :), но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.

Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана![/quote]
Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колега :rolleyes: Оня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг :drinkers: А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.[/quote]

В коя част на водоема, колега? Ние бяхме на единия от понтоните и направо беше само каракуди?[/quote]

И ние бяхме само на каракуди ! Ние бяхме на Кейчетата също! Дойдохме късничкко към 11-11:30! Дет се вика май последни дойдохме! Накрая поразпитахме и разбрах за шараните иначе и при нас нямаше помен от тях
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”