Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колегаgogox1 написа:vixun написа:Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хремаgogox1 написа:Колеги някой инфо за Вятърните мелници има ли ? Тръгнал ли е шарана ?, но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.
Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана!

Къде се намира този водоем, колеги?(bubsa) написа: Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колегаОня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг
А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.
На Бистрица гьола вече не е платен и скоро няма да пускат риба.В момента нивото е наполовина и е пълно с огромни размножаващи се жаби. 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Днес направих сефтето на Богров на платения на спининг,ама времето гадно,имах един удар и ми разви цялото влакно и като понатегнах се откачи,беше нещо много голямо.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Гьола е на Волуякgogox1 написа:senatora написа:Аз тази седмица доста прилично се представих...на едно малко платено язовирче близо до София
В сряда след работа един шаран 1.600 и един 1.200
А днес до обяд един шаран 2.100 и един 1.400
Доста добро начало за шараните ,че напоследък нещо не връзваше с пъстървата ето и снимка от днес
Колега издай го тоя , гьол ако не е мн секретен
10 лв 2 въдици и до 3 кг риба не се плаща
АКО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕШ...ЕЛА НА СЕБЕ СИ...
- jasonsmith
- разбира нещата
Колеги, някой има ли инфо както се случва с гьола на Челопечене? Получих инфо, че пътя е тотално затрупан, и няма никакъв достъп до водата.
-
- разбира нещата
Явно е засекретен....и ако ни го каже после ще трябва да ни убиеgogox1 написа:senatora написа:Аз тази седмица доста прилично се представих...на едно малко платено язовирче близо до София
В сряда след работа един шаран 1.600 и един 1.200
А днес до обяд един шаран 2.100 и един 1.400
Доста добро начало за шараните ,че напоследък нещо не връзваше с пъстървата ето и снимка от днес
Колега издай го тоя , гьол ако не е мн секретен

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз съм навит да ме убият после
Браво бе Джейс, много арни тавички!
Събота ги пробвах платиките в плиткото над Римския мост. Явно още ги мързи да излизат по брега.
Неделя много силен баболов на Пънча, но водата пада зловещо
Почнах на 1.80м, а приключих на 1.5м 

Браво бе Джейс, много арни тавички!
Събота ги пробвах платиките в плиткото над Римския мост. Явно още ги мързи да излизат по брега.
Неделя много силен баболов на Пънча, но водата пада зловещо

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ама аз съм написал къде е гьола
на Волуяк ама зад стопанският двор
АКО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕШ...ЕЛА НА СЕБЕ СИ...
-
- разбира нещата
Благодаря колега....малко майтап разбира се.Ще го посета някой ден да се пробвам.senatora написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ами колегата,
Наистина описа къде е ловил на предната страница,
Ама трябва и да се чете
!
П.П. Даже е на същата страница,
Наистина описа къде е ловил на предната страница,
Ама трябва и да се чете

П.П. Даже е на същата страница,
senatora написа:...Гьола е на Волуяк
10 лв 2 въдици и до 3 кг риба не се плаща
Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хрема
, но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.[/quote]
Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана![/quote]
Как да не е тръгнал шарана на мелниците бе колега
Оня ден хванах 11бр като най-малкия беше 2,4кг
А каракудите не съм ги и броил,но бяха доста.Единствения косур беше,че бяха по-дребнички от обикновенно.[/quote]
В коя част на водоема, колега? Ние бяхме на единия от понтоните и направо беше само каракуди?

Вчера и аз бях там ! Ама мн слабичко ми беше. Видяхме някви момчета дето бяха изкарали 20тина шарана![/quote]

В коя част на водоема, колега? Ние бяхме на единия от понтоните и направо беше само каракуди?
Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
ПП:Носят се слухове,че е тръгнал шарана и сома.
Аз бях там в събота от около 30 човека се извадиха две пъстърви това на плувка, на дъно тотално капо поне до към 4 докато бях аз там за после не знам.А да от обяд тръгна уклея та спасих капотоDOK7ORA написа:Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?

vixun написа:Още не, колега. Предимно каракуди, някои прилични и по някоя баба. Вчера прекарахме цял ден с колегата, към 4 кг - вървеше тегаво, не се влияеше от захранката, предимно на торен и царевица от консрерва (другата с ароматизатори и кви ли не химии не я искаше). Риболов на директен 6м. с повод 0.08 и кука под 12-ка. По миналата седмица също ходихме, тогава беше лудница - гол след гол, а резултата към 10 кг. караконджули и двамата голи после бяха с хрема, но си залужаваше. Излезе и едно шаранче към 1.200 кг. За съжаление нямам снимков материал да пусна и един излет най-накрая.

В коя част на водоема, колега? Ние бяхме на единия от понтоните и направо беше само каракуди?[/quote]
И ние бяхме само на каракуди ! Ние бяхме на Кейчетата също! Дойдохме късничкко към 11-11:30! Дет се вика май последни дойдохме! Накрая поразпитахме и разбрах за шараните иначе и при нас нямаше помен от тях