Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от naskobo »

ivos написа:... споделеното капо също е информация
Kaзвайте и за нивото, игра на риби? Може ли вече да обявяваме края на зимното групиране???
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

На Струма над Лобош излизат дребни и средни, но за сметка на това редки бабушки. Рибите не са навсякъде, а само на отделни места и си трябва яко обикаляне, за да се намерят.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Regar написа:На Струма над Лобош излизат дребни и средни, но за сметка на това редки бабушки. Рибите не са навсякъде, а само на отделни места и си трябва яко обикаляне, за да се намерят.
Тея Чудовища тука трудно ще се заинтригуват от бабушки :D :D :D
Асен местният генерал,ударните бригади на Перник и Наскова дружина-отмъщението от Панчаревското езеро:D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

http://www.snimka.bg/?profile,sort;aid=804519" onclick="window.open(this.href);return false;
А за никви капота няма да си говориме! :ANAL:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Тия от синоптик бг да изсъхнат до девето коляно....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Вчера беше един много тегав,но пък и много интересен риболов!Както преди това споменах групата се състоеше от 4 4овека.Баща ми /4е ги ебава на фидер/.Брадчеда,сина му и аз.Все изявени кретени!Около дупница 6,10ч взе да превалява.Как спрех колата спря да вали, едно тихо спокойно реката паднала и бистра.Наточили сме се че ги млатиме яко.Забърках 4 хлеба през ситото и една манджа 2,5кг 300гр. шарен /4екат се шарени риби дето реагират на храната/.Набрах и зеленище и земах да изтичам първо фърляне на троха и скобар.У даеба откачи се.След около 30 мин. втори извадих го.През това време заръме.След около 30 мин още не издържах и минах на бел викам си манджата требе да е завъртела морунгелите.Да ама не фанах едно кленче и един морунгел, ма тегаво.Следмалко засечка и скоба.О мили мамини сладки яко стрелба на бел и топчета захранка постоянно.Ефекта от захранката беше минимален определено не събра риба,но я стървеше според мене.Брадчеда настоява на троха и не фана скобар отана с два морунгела.Сина му струпа 10-тина морунгела и един скобар.Баща ми 10-тина кленчета.А аз фанах 7 скобара и 8-9 морунгела.Естествено откачих още толкова скобари.В 12 заваля яко бандата даде зор да сбираме в 15ч прекратих и аз.Можеше да ги струпам 10-тина скоби ама другия път.На вира се извърте още доста народ и се хвана точно още един скобар за целия ден.А на дъно колега извади соме 2-3 кила за стръв не знам че беше отсреща.Вода остана бистра до тръгването ни в 15ч.Минахме през бобошево имаше трима души събираха беха хванали два скобара!Това е другата седмица пак.А скобарите са пуснати,а морунгелите ще ги тествам довечера!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

topsoft написа:Тия от синоптик бг да изсъхнат до девето коляно....
Що бе Иво познаха си.Вале цел ден.Сутринта ръмеше,следобяда млати яко.Сега съм разтворил джипо да съне че е ужас!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Щото днеска се бех засилил за реката, ама вчера гледам цял ден дъжд, студ, а то....тука е слънце, в Дупница ми казаха,че не вали...пребаха ми уикенда мамицата им
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

А и ако некай даде акъл как да разклиним тоягата че съм благодарен,че от вчера до сега мъчим без успех.Зацепи между 1-ва и втора сглобка от към дръжката!Нещата отиват на нова въдица явно е изхабена вече не си знае годините!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

naskobo написа:
ivos написа:... споделеното капо също е информация
Kaзвайте и за нивото, игра на риби? Може ли вече да обявяваме края на зимното групиране???
Значи така ... нивото като от преди 3 седмици горе долу ... цвет по края бистро ... навърте леко мътно ( обичайното зеленикаво ) рибите слабо активни редка игра ..... дъжд до 12 немаше ..... като риби 6 бр ...2 скобнара 4 мурунажа ... един арен от тех над педя :D .... после ма железница на края под гумите 3ма драскачи ... играха риби срещу тех ама не вадихме въдици че почна да си вали стабилно ... а и кучето треаше да оправи една женска :D :D :D тва днеска се случи :drinkers: не се влияеше от манджа нито от бел .... а дали почва пролетния риболов .... тепърва ще разберем
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

chokoboy написа:А и ако некай даде акъл как да разклиним тоягата че съм благодарен,че от вчера до сега мъчим без успех.Зацепи между 1-ва и втора сглобка от към дръжката!Нещата отиват на нова въдица явно е изхабена вече не си знае годините!
Успях.Експериментирах и ми върза.Първоначално я напълних с олио,но това не помогна.Измих я с топла сапунена вода отвътре.Кипнах едно канче вода и го налях вътре и на мястото на заклинване.Веднага след това изстудих заклинването с лед и като я измаах у бетона и разклини.А преди това блъсках с такава сила че счупих парче от бетонно стъпало и не ставаше.Може да свърши работа на некой ако закъса.Бе поизпяла си е песента,ама съм се сраснал с нея и не ми се сменява.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:
Regar написа:На Струма над Лобош излизат дребни и средни, но за сметка на това редки бабушки. Рибите не са навсякъде, а само на отделни места и си трябва яко обикаляне, за да се намерят.
Тея Чудовища тука трудно ще се заинтригуват от бабушки :D :D :D
Асен местният генерал,ударните бригади на Перник и Наскова дружина-отмъщението от Панчаревското езеро:D
:lol: Това ми харесА! Марти, поне до Искър-о да ни беше повишил :wink:
Днес с Иво се подлъгахме от почасовата прогноза на Синоптик, дето го даваха цял ден дъжд и взехме, че не дойдохме.
Поне десетина скоби няма да ги болят муцуните тая вечер :wink:
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

chokoboy написа:
chokoboy написа:А и ако некай даде акъл как да разклиним тоягата че съм благодарен,че от вчера до сега мъчим без успех.Зацепи между 1-ва и втора сглобка от към дръжката!Нещата отиват на нова въдица явно е изхабена вече не си знае годините!
Успях.Експериментирах и ми върза.Първоначално я напълних с олио,но това не помогна.Измих я с топла сапунена вода отвътре.Кипнах едно канче вода и го налях вътре и на мястото на заклинване.Веднага след това изстудих заклинването с лед и като я измаах у бетона и разклини.А преди това блъсках с такава сила че счупих парче от бетонно стъпало и не ставаше.Може да свърши работа на некой ако закъса.Бе поизпяла си е песента,ама съм се сраснал с нея и не ми се сменява.
Следващия път, преди да трошиш стълбите, пробвай първо с гумирани ръкавици-напр. тия градинарските, дето са гумени откъм дланите.И аз не вярвах и до сега не мога да си обясня защо има такъв ефект :o
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Днес на Земен за 2-3 часа,едно кленче към 300гр.Реката ниска и бистра-никакви признаци на живот
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Абе аз тука в тая група общувам повече отколкото с родата-ебаси майката! Ще се запива :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”