Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:Разкажи нещо де :fishing6: :D
Чуй ми разказа....
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Много черен тоз разказ :lol: :lol: иначе озвучен с музика :lol: :lol: :lol: Нищо де той и моя кат твоя само дето е на светло :lol: :lol: ама кат та гледам и са успокоявам,че не съм само аз дет свири нахалост :lol: :lol: :D :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Среднощна среща с Джимито :D
Само нинджа може да пие с друга нинджа :drinkers:
Изображение
И дневна среща :drinkers:
Изображение
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей ама и Джимито ли беше с тебе :drinkers: ама и страшно изглежда с таз среднощна униформа :D :lol: Ама Веспата е класика бравос :D :drinkers:Само с таз каска дет я свил от някоя Т34ка е малко ретро :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:Ей ама и Джимито ли беше с тебе :drinkers:
Не съм бил за риба бре. Това е оперативния център. :wink: Почнах леки тренировки с хомеопатичен анасонов разтвор. :wink: :drinkers:
А тоз белия в дясно ми е личната охрана. :lol: Арчибалд фон дьо Тен :lol: :lol: Оберщурбман фюрер - Вафен СС :lol: :lol: :lol:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Личи ти по каската,че си имал зимане даване с СС :lol: :lol: Да не ти е останала наследство от някой роднина участвал в битката на Куркската дъга :D :lol: иначе поздравления за разтворите.Беше ма притеснил с туй бяло вино :D :lol:A по скоро да станиш обергрупен фюрер :D :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ицак, кой беше Яков Николаевич Алейников,Шантарското НКВД?Не мога да си спомня произведението :evil: За аудиторията от Петък сме на онова място :lol: :lol: :lol: Ако има желаещи да кажат :lol: :lol: :lol: и на Тича дава ама само на ........ :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Днес го лакирах 3 ръце,но не съхне.....
Photo-1298.jpg

Викам си,ще изсъхнеш бързо :wink: надянах каската модел Пике :D и газ да съхне :lol:
Прикачени файлове
Photo-1293.jpg
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Дончо :D идеята за колелата на палетните колички е много добра,ама откъде да ги намеря :roll: Ти кво са подмлади за риболов на клъонк :D :lol: :lol: :lol: сега дан са стегнеш?Аз съм кат Тилуленшпигел :lol: :lol: :lol: всичко е майтап :D :lol: Даже и сериозното :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кой, пише в този късен час? Аз пиша,каза Фингли :lol: :lol: :lol: :lol: Върви си всички са на Ивито :lol: :lol: :lol: :lol: Не всички Каза Миле :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

бай Миле,преди години се ебавах с мисълта за разни колела какви да сложа на транеца и стигнах до мисълта,че от палетна количка са най практични,няма лагери вътре,широки са и не потъват,не се помпят,не габърдясват и не се пукат от хендеците дето ги търкаляш :lol: приказка :D
намирах ги по вторични по 70 ст. чифта :roll: :lol: и бая лодки оборудвах,но все ги продавам...лодките де :D като си викам, повече не ми трябва лодка с мотор и след седмица пак вземам друга :mrgreen: като си свикнал да имаш нещо ти е навик :roll: нищо че може и да не го ползваш :lol: същата работа и риболова на кльонк,отдавна не ми е интересен,но като се затъжа,спирам тролинга,вадя кльонка и за половин час се разтъжвам,без въдица,просто се кефя като ги гледам как се дигат,пообиколят и си отиват :D а тука като ви чета все едно битка на живот и смърт се вихри ахааа да се хване :roll: :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Няма битки :lol: :lol: :lol: бе Дончо,всичко е :lol: :lol: :lol: :lol: само Французите са бият още ама с кого?И те не знаят :lol: :lol: :lol: :lol: май,за тях е по важна битката отколкото риболова :lol: :lol: :lol: :lol: Успех на всички аз съм ТАМ от Петък :lol: :lol: :lol: ако има желаещи да Злоупетребят с анасонови и всякакви други напитки да заповядат :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Това ми е любимата тема във форума ! :D За мое голямо съжаление , аз не разбирам нищичко от риболова на сом и кльонкането , понеже при мене липсва географското местоположение за този атрактивен риболов ,но пък изпитвам голямо страхопочитание и уважение към всички колеги писали тук по тази тема ! :prayer: :D И сега ми се иска да Ви попитам нещо : понеже тука забелязвам , че никовете на потребителите си се сменят от време на време , което предполагам си е обичайна или рутинна практика , та ми се ще да ВИ попитам следното : Е ли е редно , всеки път , когато даден потребител си променя статуса и физиономията , да си сменя и e-mail адреса за кореспонденция с модератора по темата ? :shock: Тази порочна практика , макар и аз никога да не съм си променял името , я забелязвам всеки път , когато реша да се регнем тука при вход за регистрация ? Ся, аз ли съм най-големия злодей в този сайд или да ? :twisted:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Trias написа: Ся, аз ли съм най-големия злодей в този сайд или да ? :twisted:
Не знаем,но ако го хванеш много-Голем може и да те намразят! :mrgreen: Ся аз да те питам-"Ооо,Пепи пресни ли са ти кренвиршите" и кльонкаш ли на тях? :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Няма битки :lol: :lol: :lol: само Французите са бият още ама с кого?И те не знаят :lol: :lol: :lol: :lol: май,за тях е по важна битката отколкото риболова :lol: :lol:
Ало-алоооо,ти франсетата не ги мисли! :idea: Те вече са готови с Паметника на Незнайния Троли близо до Зоологическата Градина нарочно,че там входа е 20евро! :wink: А ти още се моташ,кво кирки ли немаш? :shock:

Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”