Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
До всички риболовци тая събота и неделя на Роман ще дава добре, обещавам ви 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- научил се да хвърля
Владо, дори и да дава, отписал съм Искъра и неговите риби задълго. Май ще се ходи вече по любимата и много добре позната Струма. Абе на родна територия си е другоvlado-fidera написа:До всички риболовци тая събота и неделя на Роман ще дава добре, обещавам ви

Здравейте колеги,в неделя бях на р.Искър до с.Глава от 7.30ч до 12.00ч имах едно единствено пипане на фидер и рибето се откачи.Имаше колеги на плувка и при тях нищо,след това се преместих до с.Староселци над моста същата работа нямах никакво пипане.Миналата година по това време вече вървеше доста добър риболов до с. Ореховица но и там сега е същата работа,дано да съм бил полезен.
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Като чета постовете направо започвам да се отчайвам... чак пък толкова да не иска. Аз бях на Червен бряг в Събота, и там положението същото 3 морунажа за цял ден. Дано се съвземе рибата, че лоша работа.
- jasonsmith
- разбира нещата
Абсолютно вярно, но истината е, че дава бая риби на дашните места:tegov86 написа:Днес 31.10.2011 на Роман голяма скръб. Пълно е с риба и не иска да кълве. Там местата се пазеха, като очите и се предаваха само от свои на свои хора. Дори имаше много палаткаджии, които не се даваха дори и на кучешкия студ заради дащните места

е тоя топач го извадих на едно от близките до дашните места...- 1300 гр., през времето което бях( около 4 часа), ТЕ извадиха над 10 подобни или малко по-малки риби.. говоря за двама човека, които ще стоят до петък, а застъпиха вчера мястото от техен приятел.
Колеги имам информация че на Чомаковци дава мрени добре, но не ми стана ясно къде точно е това.
-
- новобранец
Колеги бихте ли дали информация за Роман. Подобрило ли се е положението или все още не е много активен скобара. Другата седмица мисля да отскоча, но я дават по-топла и дано това не провали всично.
[quote="pakkoribara"]Колеги бихте ли дали информация за Роман. Подобрило ли се е положението или все още не е много активен скобара. Другата седмица мисля да отскоча, но я дават по-топла и дано това не провали всичнне колега положението си остава зле много риба играе групираласее но не се храни.А за другата седмица ако е по-топло според мен няма смисал
наслука!!!

Вчера бях над моста до с.Ореховица,за 4 часа имах хванати 4 гулеша/попче/ 4 на фидер и едно на плувка.Стрелях бял,подавах топки с храна и нищо невидях едно рибе да изиграе пълно мъртвило просто незнам какво става.
Днес обиколих местата от Славовица до Брегаре и резултата беше пълно капо
на Ореховица над моста имаше 2-ма колеги и бяха хванали само едно морунажче на фидер

на Ореховица над моста имаше 2-ма колеги и бяха хванали само едно морунажче на фидер
- Menkata
- фен клуб-скобар
Рекох да се разпиша и аз на тоя прочутия вир при чешмата на Роман.Верно е интернационален,гъз до гъз и то още от 8 сутринта и то в делничен ден.Правете му сметка какво е петък,събота,неделя.Рибари много,риба малко,какво да ви кажа.Едно голямо КАПО ударих днес,добре се намръзнах.А за повечето колеги рибари няма да коментирам,под всякаква критика,ако могат и по 100 пръчки да хвърлят риба няма да се хване.Всеки цапа вика.Направо е ужас.Ами оплаках Ви се.Вие си направете сметка дали да биете пътя до там 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
Ама аз незнам какво очаквате от това място още..... Ми на 1.5 км надолу по реката вече си имаме чисто нов ВЕЦ,/да ни е честит/.И тази зима ще има някакъв ама по скоро слаб риболов и след като се изловят рибите от тая част на реката може да задраскате Радовенската чешма от риболовните си маршрути.
Честито на печелившите,и чакаме следващият ВЕЦ.
Честито на печелившите,и чакаме следващият ВЕЦ.
Колекционирам лампови радиоприемници
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Tihomir75 написа:Здравейте колеги,в неделя бях на р.Искър до с.Глава от 7.30ч до 12.00ч имах едно единствено пипане на фидер и рибето се откачи.Имаше колеги на плувка и при тях нищо,след това се преместих до с.Староселци над моста същата работа нямах никакво пипане.Миналата година по това време вече вървеше доста добър риболов до с. Ореховица но и там сега е същата работа,дано да съм бил полезен.
Ти си намерил къде да отидеш...точно във Царството нА токаджийте..а именно от Ч. БРЯГ
до ПЕЛОВО...тоя участък съм го задраскал вече от картата....а като се има предвид че има и няколко колонии от корморани...положението е плачевно...

Спрете се бе, няма да ви изловиме рибите

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Корморани наистина имаше,утре ще ходя до с.Писарово панаира е пълен носе ловят и риби,данно си намерим място после ще пиша.