Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
утре отивам на Воденския,надявам се да успея да сляза до долу и да дръпна някоя риба 

Ribarche
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Аз там ходих ..както казах адски трудна работа днес може да върви ..а за пътя направо е асфалтS.Koychev написа:утре отивам на Воденския,надявам се да успея да сляза до долу и да дръпна някоя риба

- S.Koychev
- разбира нещата
30 часов риболов 10-на риби,всичко на фидер,изключително труден риболов,ураганен вятър.Рибата я нямаше,доста колеги капотираха.
Ribarche
Благодаря колега днес ходих от 10 и нещо до 13:00..немие било студено толкова и зимата а за вятъра да неви казвам..обръща кофи столове и т.н.От 10 като отидох имаше към 20 човека като си тръгвах имаше 7 8 ..риба почтиquote не беше хванал най-много по 1 2 риби.Много трудна работа
[/quote]
Благодаря, че сподели колега. Кофти година е дано се оправят нещата.

Благодаря, че сподели колега. Кофти година е дано се оправят нещата.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
От днес-дребни костури и редки бабушки.
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Днес колега може да си ни видял на воденския на тънката вода бяхме 3 ма човека нагазили в водата ..така от 11 и нещо бяхме там до към 19 часа и нещо.. само 5 риби общо..отидохме малко по нагоре на тръгване да видим как е работата и хвърлихме по някоя въдица точно за 30 40 минути ти разбираш ли колега гол след гол бабушки близо кило е няма такъв кеф всеки направи по 12 13 риби на човекSubin 63 написа:От днес-дребни костури и редки бабушки.

От събота до вторник включително, смятам да ходя на въпросния, някой може ли да даде информация. Бялата има ли я или не и на кой ръкав.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Гледах снимки на приятели от предната седмица,били са на воденския ръкав по 3-4 бели риби и 2 щукитоплия написа:От събота до вторник включително, смятам да ходя на въпросния, някой може ли да даде информация. Бялата има ли я или не и на кой ръкав.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Благодаря колега. Аз реших да прекарам четирите дена на горска поляна, първите два дни за бяла, но след това се вадят шаранджийските такъми и се сменя метода. А именно на косъм и Фидер. Ако има нет, ще има снимки още от брега, ако ли не в сряда очаквайте презентация с много снимки.... Обещано.......
- Menkata
- фен клуб-скобар
Супер колега и аз съм повече по шаранджииския риболов ,но сигурно ще ходя за 3-4 дена след 20 юни.Хайде успех и ще чакам да пишеш.топлия написа:Благодаря колега. Аз реших да прекарам четирите дена на горска поляна, първите два дни за бяла, но след това се вадят шаранджийските такъми и се сменя метода. А именно на косъм и Фидер. Ако има нет, ще има снимки още от брега, ако ли не в сряда очаквайте презентация с много снимки.... Обещано.......
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- S.Koychev
- разбира нещата
Аз понеделник се настанявам на Воденския ,ще търся шаран и щуки
Ribarche
Идеално тъкмо ще има отзиви и от двата ръкава, така ще е перфектна информацията.
Идеално тъкмо ще има отзиви и от двата ръкава, така ще е перфектна информацията.