Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова около Русе

Мнение от Николай-Русе »

И аз днеска след формулата, ходих на лома между село Пепелина и Широково, времето идеално, вятър няма, ама и риба няма :D , като изключим няколко дребни кефалчета. Явно кофти ден е било днеска, или мене ме е подгонил каръка.Нека колегите които са ходили днес за риба , те да кажат.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И аз съм капо :D :D :D Как да не съм като редих ламинат на един колега .Редя и си мисля -бати времето готино пък аз стържа дъските и съм на колене .Жалко но пропуснах .колегата каза ,че ша почерпи :drinkers: :D .Ноооооооооо другата седмица и на Бойко Борисов няма да отида да му редя ламината :D :D :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Ами аз ходих на Ряхово много е високо нивото, едвам си намерихме място да метнем по 2 пръчки. На малай един единствен удар и една платичка 0,5кг, а на бял и мартеничка няколко почета и една уклейка по едричка от попчетата :) и съответно всичко се върна обратно в дунава. Помятах малко и на силикон, но нямаше никаква следа от хищник.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

largo85 написа:Вчера бях на Текето . Голяма простотия нито на плувка нито на дъно . Само си даваме парите за глупости .Дайте информация каде да се ходи малко да убием каръка !
Ей не можа да сефтосаш новия фидер :lol: !!!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

В събота бяхме на една корекция (платена) на Янтрата при Ценово.Без удар, явно още не беше гладна там рибата.След това след обяд се мръднахме на Янтрата и там същата работа само къпахме червеите и таранките.
В неделя на Сандрово, няколко попчета и една платика (добра).Общо взето не съм много доволен но все пак, на 7-мия излет кръстника успя да извади 1 риба визирам платиката.Счупихме капото поне!!!
Platika 3.jpg
Platika 3.jpg (169.68 KiB) Преглеждано 1327 пъти
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

около Русе
от vasko^^^ на Съб Мар 22, 2008 5:58 pm

Здравейте колеги!!!Сега се връжам от Дунава.Бях под транспортна болница.Цял ден само 3 удъра , като на първите 2 нямаше нищо , но на 3-тия една мида .Поне не съм капо . Колегата до мен ловеше на рибка и имаше доста удари.Извади 4-5 бели риби около 1-2,5 кг.Дистанцията не беше голяма 10-20 метра.Това е за сега от мен и НАСЛУКА
vasko^^^
риболовец

Лично съобщение
Васко сигурен ли си в това, което пишеш????Всеки път хвърляме поне 2-3 пръчки на рибка но досега не ми е бутвало и то на места дето съм я късал бялата!!!Ще ме караш да слизам долу на Транспортна май.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

kutinchev написа:В събота бяхме на една корекция (платена) на Янтрата при Ценово.
На коя по точно корекция бяхте.че миналата година точно около Ценово имаше добри риби
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

В събота бях на Текето и за 5 часа, точно 1.450 кг таранки... и голямо късане и чупене на пръчки, но не от риба :lol: . Ама като погледне само човек какви боклуци има нахвърляни във водата... и около нея, как да не късаш. Запръв път извадих на плувка пластмасова кутийка от от готова салата, само че пълна с тиня :evil: . Иначе кълването беше по-слабо от предната седмица и на дъно почти не клъвна (само две по-дребни таранки). Основно на плувка излязоха рибетата. Това е от мен.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

от ivo75 на Пон Мар 24, 2008 9:50 am

kutinchev написа:
В събота бяхме на една корекция (платена) на Янтрата при Ценово.

На коя по точно корекция бяхте.че миналата година точно около Ценово имаше добри риби

Иво не знам как да ти я обесня.Има една табелка "Спортен риболов" като влизаш в Ценово отдясно.И следваш пътя. Ето една снимка ако можеш да се ориентираш.
Korekcia Yantra.jpg
Korekcia Yantra.jpg (157.68 KiB) Преглеждано 1305 пъти
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Е точно за тази говоря .Но преди седмица ходих на друга щото тази не разрешаваха риболова.Значи вече е разрешена .Какво се плаща сега.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Положението е отчайващо.В събота на захарната една платичка на двама души.
В неделя на корабната пак една платичка ама малко по голяма,но пък този път
риболовците бяхме трима.
Пак,че имахме бира и мезе.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Тази година, не бях ходил на Дунава още, бях се заканил докато температурата не стане поне 12 градуса, на водата да не ходя.Да ама не издържах, и днеска след обед, си взех болонезето и айде към дунава, захраних с малко кюспе, даже и манчока не разпънах, а го хвърлих сгънат до мене.Сефтето ми беше Дунавска скумрия :shock:
не бях хващал от по-вече от 10 години(на плувка), и както си ловя попчета ме изненада шаро, с едната ръка разпъвам манчока с другата го държа, абе голям цирк бях.Шарана е 3,5кг. на шарен червей, с корда 0.18
и кука номер-12.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Добре те е изненадал този красавец :D
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Браво бе ко ма напрайхте с павката на този Дунав ша зема и аз да го посетявам по - на често .Отново БРАВО [/b] :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Машала, Ники! :D :shock: Рибата верно е плътно в брега... :D ама не очаквах шарко да е мръднал. Утре отивам КМ514 да проверя
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”