Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Къца- кълве воблери BG
Приятелю, нямам и намерение да се класирам, щото не ме кефи да правя клипове, а и не ми е проблем да си ги платя..., като ти изпогубя де, тия де ми прати..къца - кълве написа:С тези снимки няма да се класираш за безплатни воблери.
Тук само исках да спомена, че жабките наистина имат много добра игра, летят добре и газят до половин метър.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Нали не искаше жабки.Добре направи като ми се довери за цветовете.Когато някой разчита на мен му изпращам това с което ловя най-много.За мен най-важното е хората да останат доволни. 

- stefan4etoo
- сериозен играч
Къца почвам гикъца - кълве написа: Още съм жив..Предлагам ти като падне забраната периодично да пускаш по две-три клипчета докато станат 40 и след това аз ще ти изпратя 40 воблера на един път да спестя от куриерски услуги.
Не разбрах колегата който се чувства излъган.Надявам се ,че не от мен.

http://vbox7.com/play:5072883b0d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
Така приятелю!stefan4etoo написа:Къца почвам гикъца - кълве написа: Още съм жив..Предлагам ти като падне забраната периодично да пускаш по две-три клипчета докато станат 40 и след това аз ще ти изпратя 40 воблера на един път да спестя от куриерски услуги.
Не разбрах колегата който се чувства излъган.Надявам се ,че не от мен.
Днес на жабата хванах щука на място което го обикалям от години и досега никога не ми е бутвало щука понеже я няма де
![]()
http://vbox7.com/play:5072883b0d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Вече имаш четири актив гоним четиридесет.

- metodid
- ще става разбирач
Оправи ли се реката във вашия район, да идваме да пускаме малките къцита в действие?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Aко питaш зa по Търново в моментa е перфектнa,лошото е че нямaм много време дa хойкaмmetodid написа:Оправи ли се реката във вашия район, да идваме да пускаме малките къцита в действие?
- къца - кълве
- сериозен играч
Ако става въпрос за Огоста и Ботуня водата е перфектна всички дето притежават къца-кълве ловят.Добре,че не им се занимава да правят клипове за сега.

- metodid
- ще става разбирач
къца - кълве написа:Ако става въпрос за Огоста и Ботуня водата е перфектна всички дето притежават къца-кълве ловят.Добре,че не им се занимава да правят клипове за сега.![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Нещата се промениха следобяд.Хванах 4 кефалчета и водата стана много мътна към 18,00 часа.metodid написа:къца - кълве написа:Ако става въпрос за Огоста и Ботуня водата е перфектна всички дето притежават къца-кълве ловят.Добре,че не им се занимава да правят клипове за сега.![]()
За Огоста питам. Блаодаря и на двамата за инфото.
- къца - кълве
- сериозен играч
Искам да ви разкажа една история:
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите.
Обещаха да споделят случката,но уви!!!Разбрах от други хора,че са хванали доста риба и са се хвалили с екземпляр от 1,800 кг.Обадете се !
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите.

- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
На това ли му се вика агресивна реклама? Я дай да ги видим тези четири кефала.къца - кълве написа:Искам да ви разкажа една история:
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите.Обещаха да споделят случката,но уви!!!Разбрах от други хора,че са хванали доста риба и са се хвалили с екземпляр от 1,800 кг.Обадете се !
Здравейте; Сдобих се и аз с едно от въпросните воблерчета, сега остава и да го разловя.
. Онзи ден дори имах възмовността да се срещна и запозная с Къцата, съвсем случайно, на реката. Много готин човек, откровен и позитивен. Дори ми показа как се водят правилно и сполучливо творенията му, е друга работа си е.
п.с Къца с удоволствие ще заприходя и едно жабче, няма да питам за разцветка, по твоя преценка ще е избора.
Поздрави и наслука на всички.

п.с Къца с удоволствие ще заприходя и едно жабче, няма да питам за разцветка, по твоя преценка ще е избора.
Поздрави и наслука на всички.
- Vid
- кандидат преподавател
Не знам това агресивна или пасивна реклама е, но казвам- жабките имат уникална игра и ловят кефал... Всъщност, те са големи по размер и ги нападат големи кефали..., малките ги гонят, но не атакуват...freeman.bg написа:На това ли му се вика агресивна реклама? Я дай да ги видим тези четири кефала.къца - кълве написа:Искам да ви разкажа една история:
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите.Обещаха да споделят случката,но уви!!!Разбрах от други хора,че са хванали доста риба и са се хвалили с екземпляр от 1,800 кг.Обадете се !
Та... кефаловите воблери ловят, и то сериозно.
А, относно големите воблери, кои газят пак на полин-един метър, ще го кажа- имат добра игра, но слаб кастинг, слаби и некачествени разцветки..... т.е. те са за други риби, трябва да са с друга цена, и качеството е .... слабо в случаят де...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
На това ли му се вика агресивна реклама? Я дай да ги видим тези четири кефала.
Надявам се хората дето взеха воблерите заради кефалите да се обадят в темата.Аз ако снимам всичко което ловя няма да ми стигне паметта на компютъра.
Надявам се хората дето взеха воблерите заради кефалите да се обадят в темата.Аз ако снимам всичко което ловя няма да ми стигне паметта на компютъра.

- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Добре де, едвам ма навихте. Къца дай инфо за тая жабка: колко тежи, колко гази и потъваща ли е или плуваща. Също така трака ли нетрака ли. Направи едно ревю на тея примамки малко.