Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
У боровата гора над кварталоMartin Mihailov написа:Сакатели ...

Аку се завърти човек за един час ще си предобри кръста от бране , стига да има кой да му ги чисти последствие , ас немам нерви за тая дейност

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Това малко е ала бала, да хукне отрудения чиляк да се реди по опашки с номерца да си регистрира кладенец или помпа,няма кой да ти влезне в имота без да те няма и да каже...тука има,тука нема,не че няма да стане,но сега се опипва почвата и ще е нещо от рода на - идва инкасатора за водата и вика,трябва да си смениш водомера,та може и да тръгнат от Басейнова и да казват....регистрация,ще има протести,гаранте,иначе има нещо вярно дето казва Пафката,че който е хванал кладенчовата вода и се вързал към към инсталацията с цел икономия,щял да плаща след изразходвани кубици,но също чух, че щели да им слагат водомер и нищо безплатно нямало да има, ами ти я фащат по пазарни цени,ако е за поливка и т.н. още се разисква
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
Дончо , уведомлението е от неколко годин , просто на 27ми е крайният срок за това !
А че има кой да те топне , че ползваш нерегистриран водоизточник има , човек винаги може да се осланя за такива неща на комшийте си
Та леж си на това уше , че било "ала бала" и чекай некой да се вдигне на протест на който да му опростят безхаберието
пп - "пазарни цени" в случаят е много разтегливо понятие ! Едно е такива след ВИК , друго е тези входящи във ВИК на които се заплащат таксите от водомера
А че има кой да те топне , че ползваш нерегистриран водоизточник има , човек винаги може да се осланя за такива неща на комшийте си

Та леж си на това уше , че било "ала бала" и чекай некой да се вдигне на протест на който да му опростят безхаберието

пп - "пазарни цени" в случаят е много разтегливо понятие ! Едно е такива след ВИК , друго е тези входящи във ВИК на които се заплащат таксите от водомера

Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Дончо има сонда, но няма помпа,тъй че от Басейнова да спят спокойно че няма да крадвам държавна вода,нищо че е подземна,тука чешем клавишите и щяло...какво щяло,ти знаеш ли че в село са настръхнали като кошер селяните,как ще регистрират и после да плащали и такси след време за водата от бунара,това значи.... едно време свалиха бойко заради тока,сега ще го свалят заради водата

- Павел Иванов
Това няма псулютно никакво значение !Don4o_62 написа:...има сонда, но няма помпа,..
Сондата също е водоизточник и трябва да я регистрираш

В случаят клавишите ги чешеш единствено ти , аз споделям реален опит покрай изграждането на настоящ обект със собствен водоизточник в него

Дреме му на някой колко настръхнал бил някой , тия приказки от 1001 ноШт си ги приказвайте у хоримаго , но съвета ми е да си регистрираш сондата щото после ще има да страдаш

Павел Иванов
Павел Иванов
А нашия като го е копал дядо ми някъде по време на балканската война,кой да го регистрира ?
Пари ,пари,да се скубят от де може.
Пари ,пари,да се скубят от де може.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Деба тия асеновградски селяни, същите като мошинските - не четат закона, и не ебават да го спазват! Дончо, в една цивилизована държава за нерегистрация на сонда първо ще те глобят, все едно си направил байпас на Марица през двора си, а после, ако не си платиш всичко с лихвите, ще те пандизят, все едно си стрелял по Кенеди. В България, разбира се, може и да ти се размине, особено ако си фанал за пеша Бойчето, на връщане от Маказа, и не си му се примолил сълзливо и сополиво ... 
Бай Павле, това и за теб важи, да си мислил, когато си гласувал

Бай Павле, това и за теб важи, да си мислил, когато си гласувал

Последно промяна от Д-р Флекс на Нед Окт 18, 2020 9:36 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov
Martin Mihailov написа:Сакатели да ви кажем дека има много масловки .....
Мартине,
То се е заринало от гъби за ядене, ти масловки предлагаш !
Ибаси !

Гъбясах !
Тази година съм изял толкова гъби, като никога досега.
До там се стигна, че днес ми се обаждат познати да ми предлагат набрани гъби !

На мен !

Всеки иска да е на излет сред Природата,
Никой не иска да седи до печката и да прави буркани за зимата, дейба !

- Don4o_62
- учете се от него
къде е деда Гошо да развие...що гласувахте за....ами не за....да му каже на Доктора,хайде да оставим тия безсмислени спорове какво трябва,щом трябва ще ги регистрираме,може и тоя месец ама коя год. не се знае, определено не само Асеновградските тарикати, ами и другите по цяла Бг. не вярвам да хукнат да се редят по опашки,мислеха на времето такса тел. като гледаш,плащаш, имаше още кво ли не да скубят народа,сега това в момента е опипване на почвата и евентуално ако стане масовка,да могат след време да измислят да суркат кинти и от там

- Павел Иванов
В случаят пари ще скубят ако не регистрираш водоизточникаПавел Три написа:...Пари ,пари,да се скубят от де може.

Тука и на Кире ще му спомена как става беС да оди до Плевен .
Начи четеш кво пише тука - https://wabd.bg/content/%D0%B8%D0%BD%D1 ... %BD%D1%86/ , оформяш го като заявление и го пращаш с препоръчано писмо с обратна разписка до местната басейнова дирекция преди 27.11.2020г. Оттам натам си чекаш да ти върнат отговора , от своя страна срока си спазил и не подлежиш на глоби и съдебни дирения . В случаят ще бъдеш регистриран и толкова , виж ако не го направиш минаваш в графа глоба , минималната е 400лв. , плюс такса за унищожаване на водоизточника според местните тарифи , от едни 500лв нагоре , 100 + 150 лв. съдебни такси , 1007лв за ЧСИ който ще те посети последствие и пр. и пр. Та имаш седмица да го регнеш , препоръчвам да го направиш докато е безплатно

пп - Дончо , "опипването на почвата" мина през 2006г. , последствие 2016г я "доопипаха" и 2018г наложиха краен срок за регистрация който изтича другата седмица , това , че някой не се е поинтересувал за ЧСИто няма псулютно никакво значение

Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Павле,
Не забравяй, че имаше протестиращи, когато пускаха третият лъч на метрото.
Отидоха да го замерят с яйца и камъни.
Лошо метро.
Пречи им !
Искат да ходят пеш.
Ами да си ходят !
Колкото и да им обясняваш, те си знаят своето !
Та ........................... написал си.
Който е има очи и уши да чуе и прочете, добре !
Днес се прибираме с жената и ................. фар !
Горублянци затворили Цариградски шосе.
Искали някакви милиарди.
Даже не знам и за какво.
Добре, че се усетих и от Черната котка през Подуене се прибрах, че имаше спешна ситуация.
Сега гледам - 20-30 протестъри затворили бул. Руски.
Безрпредел, дейба !
Не забравяй, че имаше протестиращи, когато пускаха третият лъч на метрото.

Отидоха да го замерят с яйца и камъни.
Лошо метро.
Пречи им !
Искат да ходят пеш.
Ами да си ходят !
Колкото и да им обясняваш, те си знаят своето !
Та ........................... написал си.
Който е има очи и уши да чуе и прочете, добре !
Днес се прибираме с жената и ................. фар !
Горублянци затворили Цариградски шосе.
Искали някакви милиарди.
Даже не знам и за какво.
Добре, че се усетих и от Черната котка през Подуене се прибрах, че имаше спешна ситуация.
Сега гледам - 20-30 протестъри затворили бул. Руски.
Безрпредел, дейба !
- Don4o_62
- учете се от него
Плашат гаргите,спомням си на времето за фирмите,ако не я пререгистрираш или нулираш,глоба солена и какво,имам познати имаха по 2 фирми,малки,фалираха нищо не направиха,така си остана в год. и нищо досега,не споря че срещу държавата и законите не се рита,но някак си стана много бързо тоя слух,без масовка по тел. и новините,хората не могат да го асимилират,особено селяните и без да обиждате на характер, щото и аз съм вече малко селянин

- Павел Иванов
Дончо , "слух" е това което ти разпространяваш , както обикновено де , ако ми беше прочел поста по-горе щеше да си наясно , че това нещо си върви официално вече 14 години , още от 2006гDon4o_62 написа:... слух...

Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
С теб няма да споря,но за мен е партенка и опипване,който иска да регистрира аз нищо няма да регистрирам и след нас потоп,ха ха

- Павел Иванов
В случаят виждането по въпроса и проблема са си лично твоиDon4o_62 написа:...но за мен...

Не препоръчвам на никой да ти е следовник , още повече по време когато на държавата са и нужни спешно парета по потушаване на едни кризи разни и няма да се ослушва в събирането на глоби и пр.
Павел Иванов
Павел Иванов