Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- bojinov_86
- новобранец
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Много прав !GODzillata написа: Живеем все пак в царството на глупостта и нищо човешко не ни е чуждо.![]()
Всеки драпа за кокала, а другите го дърпат надолу, за да се качат те нагоре...само и само да потвърдят Христо Смирненски в "Приказка за стълбата".
Дано утре има повече хора ,че при нас днеска ми се стори вяло !
Абе поне се махна тоя педал Дянков ! Абсолютен олигофрен !
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не че съм аполитичен, даже напротив,
Ама и баните са ми интересни
!
Та ходих на бани, малко зимен беше пътя, ама се стига,
Ето това са "Белчински минерални бани" :

Такава разруха е навсякъде в селата в западната част на страната, обществени сгради, стопански постройки, частни къщи - разруха, запустение и мизерия лъха отвсякъде.
Чудя се, как при социализъма всичко това се е поддържало, а сега - не ???
Въпреки, че банята си работеше, хората се къпят - на село да има баня с топла минерална вода си е лукс.
И това е само на 60 км от София,
Навсякъде другаде би било процъфтяващо курортно градче, само не и в България.
Ама да не се тровим,
Аз избрах другата баня - "Белчин гардън":

В римската баня - температура на водата 37 С, в големият басейн 29 С, има сауна, парна баня и разни други :

И щото в т.4 имат изричен текст за несъвместимост,
А нюансът за храната така и не го разбах
:

Аз съм бил избрал първо това състояние
:

И чак после - това
:

Хотелът "става", ама има и някой неща,които не ми харесаха.
Във Велинград са на по-добре направени !
Ама и баните са ми интересни

Та ходих на бани, малко зимен беше пътя, ама се стига,
Ето това са "Белчински минерални бани" :
Такава разруха е навсякъде в селата в западната част на страната, обществени сгради, стопански постройки, частни къщи - разруха, запустение и мизерия лъха отвсякъде.
Чудя се, как при социализъма всичко това се е поддържало, а сега - не ???
Въпреки, че банята си работеше, хората се къпят - на село да има баня с топла минерална вода си е лукс.
И това е само на 60 км от София,
Навсякъде другаде би било процъфтяващо курортно градче, само не и в България.
Ама да не се тровим,
Аз избрах другата баня - "Белчин гардън":
В римската баня - температура на водата 37 С, в големият басейн 29 С, има сауна, парна баня и разни други :
И щото в т.4 имат изричен текст за несъвместимост,
А нюансът за храната така и не го разбах

Аз съм бил избрал първо това състояние

И чак после - това

Хотелът "става", ама има и някой неща,които не ми харесаха.
Във Велинград са на по-добре направени !
- GODzillata
Жорка, май пак си бил сам там, а? 
Във Видин има минерална вода, но няма кой да я разработи, а пък в едно село на 15 км. от Видин, има вода със същия състав като в Карлови Вари, но...изворът е затапен.

Във Видин има минерална вода, но няма кой да я разработи, а пък в едно село на 15 км. от Видин, има вода със същия състав като в Карлови Вари, но...изворът е затапен.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Поздравления на варненци, показаха как се прави.
Софиянци където се бият в гърдите, че са големи столичани и т.н... от 2 милионен град отидоха 20хил ...
В Пловдив също слаба работа, макс 15 хил. Разединени... едни вървят напред, 2-ри назад всеки си пее квото му падне. Само в тунела шествието приличаше малко на протест, през другото време разходка...
Колеги... през последните дни много от старите крадци излезнаха от нафталина, поизхарчили парите, гладни за нови кражби. Плюнчат се по ТВ, как щели да оправят държавата...
http://www.vbox7.com/play:874f42d2a8
Не съм от Атака, но малко или много Волен каза истина и виновната ехидна усмивка на тоя дърт мангал е още по дразнеща в тези тежки времена...
Всеки си има глава на раменете и знае, кой окраде народа в годините на прехода. За по-младите като мен има страшно много литература, нека всеки който иска да се поразрови има страшно много неща, които не ги казват корумпираните медии
Софиянци където се бият в гърдите, че са големи столичани и т.н... от 2 милионен град отидоха 20хил ...
В Пловдив също слаба работа, макс 15 хил. Разединени... едни вървят напред, 2-ри назад всеки си пее квото му падне. Само в тунела шествието приличаше малко на протест, през другото време разходка...
Колеги... през последните дни много от старите крадци излезнаха от нафталина, поизхарчили парите, гладни за нови кражби. Плюнчат се по ТВ, как щели да оправят държавата...
http://www.vbox7.com/play:874f42d2a8
Не съм от Атака, но малко или много Волен каза истина и виновната ехидна усмивка на тоя дърт мангал е още по дразнеща в тези тежки времена...
Всеки си има глава на раменете и знае, кой окраде народа в годините на прехода. За по-младите като мен има страшно много литература, нека всеки който иска да се поразрови има страшно много неща, които не ги казват корумпираните медии

- G.Petkov
Кире,
Да знаеш, че тия от баните ме снимат, щото си мислят, че им правя реклама в "Прехода" - и те да ме изчеткат
!
И кой знае, какви компромати имат
!
А то моето са само пътеписи !
Да знаеш, че тия от баните ме снимат, щото си мислят, че им правя реклама в "Прехода" - и те да ме изчеткат

И кой знае, какви компромати имат

А то моето са само пътеписи !
- G.Petkov
Преди много години,kRaikkonen написа: ...Софиянци където се бият в гърдите, че са големи столичани и т.н... от 2 милионен град отидоха 20хил ...
Се проведе един митинг или шествие, или каквото и да е,
И тогава няколкостотин хиляди души от цялата страна се събраха в София и показаха своята подкрепа за новото начало на България!
Само след няколко дни, нашите родители и много други, верни на статуквото гласоподаватели, избраха да няма промяна и до днес е така.
А тогава имаше КОЙ и се знаеше КАК да се излезе от тежката криза!
Сега го няма и това !!!
Жоро,това което си написал по-горе е доста погрешен анализ! Въпреки,че темата е за прехода не ми се влиза в полемика,макар че имам доста аргументи,за да те оборя!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Ангеле,
Полемики, оборване и анализ ???
Само на масата и след втората ракия
!
Никога в "Прехода" не сме имали като за цел - политиката,
Той е само за удоволствията !!!!!!
Изключение - само за ПП"К.р"
!!!
И аз не знам , как го написах този пост,
Щото младите "дихатели" ме изгърбиха, май
!
Ама и ти - след около 750 хедонистични поста,
Пуснах и един - от "общонационално" значение и ти да ме разкритикуваш
!
За грешният анализ !!!!!!!!!!!
Еее,
Не си прав
!
Полемики, оборване и анализ ???
Само на масата и след втората ракия

Никога в "Прехода" не сме имали като за цел - политиката,
Той е само за удоволствията !!!!!!
Изключение - само за ПП"К.р"

И аз не знам , как го написах този пост,
Щото младите "дихатели" ме изгърбиха, май

Ама и ти - след около 750 хедонистични поста,
Пуснах и един - от "общонационално" значение и ти да ме разкритикуваш

За грешният анализ !!!!!!!!!!!
Еее,
Не си прав

Връщаме темата в нейното"русло"!
Не знам дали си любител на руския шансон,но съм сигурен,че мацките ще ти харесат!

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aHDmcP0DZqY?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aHDmcP0DZqY?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Телескоп написа: Връщаме темата в нейното"русло"!

Тигре,какъв е този/fetus/ Фетус,бре !?

Ми те повечето през събота и неделя са си по родните местаkRaikkonen написа:

ТирикатскиТелескоп написа:![]()
Тигре,какъв е този/fetus/ Фетус,бре !?

- G.Petkov
Покрай теб, взех да харесвам Михаил Шуфутински,Телескоп написа:...Не знам дали си любител на руския шансон,но съм сигурен,че мацките ще ти харесат!...
А мацките са много готини,
Всяка, която харесва Белчин бани,
Съм готов да я отведа там

Особено с тези прашки - неотразими са !
- Павел Иванов
Ааааааааааааа , Георге , недей тъй да разправяш басни с това "няколкостотин хиляди"
Бройката участници тогава да беше преко сили двойна спрямо днешната в София , но за сметка на това днешната беше в цяла България и като съвкупност е по-голяма . Не друго ами трамбовах и на "ония" протести , ако и да бях юноша бледен , трамбовах и днес . Погледа над бройката на участниците е съвсем различен когато го гледаш на място и по телевизията , особено от птичият поглед на хеликоптера снимал го . Основната разлика между тогава и сега е че тогава хората искаха свобода , сега искат хляб .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов