Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
dechev написа:Ей,момчета,стига сте плюли по пенсионерите!Не забравяте,да даде господ,че и вие ще станете пенсионери.За съжаление ние не можем да се върнем в младостта!http://www.nariba.com/forum/posting.php

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Днеска повече от добре,над 20 риби,влияе се от храна,но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия
Потребители разглеждащи този форум: Aemilivs, DuLiBatt, gipsa77, , nikolai781215, PikeM, potapi4, sheinski, zlati973, Телескоп и 5 госта

Потребители разглеждащи този форум: Aemilivs, DuLiBatt, gipsa77, , nikolai781215, PikeM, potapi4, sheinski, zlati973, Телескоп и 5 госта
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Евала Бобка, е това чаках да чуяhumfy написа:влияе се от храна

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Нямаше ли урагани??? Да не ти ги е надухал вятъра в живарникаhumfy написа:Днеска повече от добре,над 20 риби....
:

Не ми казвай, че от "Синоптик-а" пак ме

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
humfy написа:...но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Да, бе да,
Особено "хиената" Телескоп ще се вдигне от Родопите да ти лови скобарите по Благоевград

Аз също чета темата, ама не съм стъпвал на Струма поне 10 години !!!
А и да дойда, няма да ловя скобар!
Аааааа Жоре,баш съм си хиена, да знаеш!!!!!!G.Petkov написа:humfy написа:...но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Потребители разглеждащи този форум: Телескоп .........
Да, бе да,
Особено "хиената" Телескоп ще се вдигне от Родопите да ти лови скобарите по Благоевград!...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
G.Petkov написа:humfy написа:...но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Да, бе да,
Особено "хиената" Телескоп ще се вдигне от Родопите да ти лови скобарите по Благоевград!

Но скобара ще го браним с всички средства

-
- вече хвърля и на тежко
Това е копи-пейст,кво се хвана за Телескопа?G.Petkov написа:humfy написа:...но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Да, бе да,
Особено "хиената" Телескоп ще се вдигне от Родопите да ти лови скобарите по Благоевград!
Като четеш,някой друг от горните да се е изявил тук,мнение поне,ако не инфо? НЕ! Стотици душат за мръвка!
Това ми беше идеята,сори,че и Телескопа попадна в копването,видях го после

Старите
- prodigy666
- разбира нещата
па там ?humfy написа:Днеска повече от добре,над 20 риби,влияе се от храна,но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()

-
- вече хвърля и на тежко
не!prodigy666 написа:па там ?humfy написа:Днеска повече от добре,над 20 риби,влияе се от храна,но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Потребители разглеждащи този форум: Aemilivs, DuLiBatt, gipsa77, , nikolai781215, PikeM, potapi4, sheinski, zlati973, Телескоп и 5 гостапоздрави колегата ивановбд67 нз дали ме виде вчера
(аз съм тоя с бирата
)

Ще го поздравя,ако разбера кой е, като гледам май ми е градски?

Старите
- prodigy666
- разбира нещата
да точно срещу теб ...тоя с камуфлажа дето беше с вас .... бехме веднъж с тех на тунела и чичо Олегhumfy написа:не!prodigy666 написа:па там ?humfy написа:Днеска повече от добре,над 20 риби,влияе се от храна,но не казвам къде,оти...врие хиени! За моменто са тия![]()
Потребители разглеждащи този форум: Aemilivs, DuLiBatt, gipsa77, , nikolai781215, PikeM, potapi4, sheinski, zlati973, Телескоп и 5 гостапоздрави колегата ивановбд67 нз дали ме виде вчера
(аз съм тоя с бирата
)
![]()
Ще го поздравя,ако разбера кой е, като гледам май ми е градски?Не съм те видял,но ако беше дошъл с биричка,даже и с добро щях те запомним
![]()
Отсреща ли беше?

Ми не ти била точна информацията.Брадчета се отчете с 15бр и около 20 пропуснати.Това ако не е активност заеби.Реагира на манджа кълве супер.За събота и неделя минах покрай реката и двата дни яко народ ,водата перфектна на цвет поне от колата видех и в движение да вадят риба на симитли.Това което ме изкефи максимално е отсъствието на хора изобщо по река Места.Направо не можах да повервам съб и нед съм минал общо 50-60км покрай реката и видех 3-ма рибари кеф.Незнам колко риби има ма че се тества това спокойствие не е за изпускане некой ако има инфо че съм благодарен на лично разбирасе.jasonsmith написа:Днес получих топла информация от гьола - неще, реката перфектна, риби играят, по 2-3 на човек и то от майсторите.. Нема захранки нема подхранки, слабо.
-
- фен клуб-скобар
Имам инфо за Бело поле-убивали са ги!!!!!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Възнамерявам да посетя споменатата дестинация идния уикенд....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- вече хвърля и на тежко
Е оти така?!DJONI RINGO написа:Имам инфо за Бело поле-убивали са ги!!!!!

Старите