Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- chapara
- ще става разбирач
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Именно, трамбоването е за младите, те са пътя към прогреса, когато ти трамбовайки си бил юноша и то бледен , аз и мойте набори гледахме вече деца . Бих казал че ние нашето го постигнахме , колкото и да е незначимо. Сега тррамбовам из Чикаго, Бостън , Ню Йорк, оказва се че тука и без траНбоване са построили нещо, което не е толкова нечовешко, но го спазват с военна дисциплина . Тука искам да ме разберете, ,,,,какво нещо е българина като съвкупност, събран на едно място. Много умен, можещ и ще спра защото ще изпусна някои му качестава, но и какво голямо лайно е в мнозинството от събратя. По лоши сме от ромите, ФАКТ. В една малка държавица не можеме да си подредиме чергите, това се експлоатира от правоимащите, които са с една глава по-високо от останалите. Всички протести са едно афиширане-ето ме и аз излезнах, какво от това, да разходки, фитнес преди лягане, няма го заряда, чакаме някой да ни бие шута в гъза за да полетим в космоса. Изобщо някой знае ли за какво е на улицата, как ще дойде хляба на масата му. Уви знаят едва може би 10%, които от смата революция скочиха в частния сектор, който сега гние и умира, А той е на всякъде 50% от БВП. ай се поразписах, ама при мен часа е малко преди лягане. Успешна Ви седмица бунтари.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ееееех, спомени, споооомени!
Навремето, когато и аз бях млад дихател, пълен с илюзии, наивно мислещ, че допринасям за промяната, колко крак съм махал по митинги и шествия, колко съм скачал по площади, за да доказвам, че не съм червен (помните, нали? - Кой не скача е червен!
)...сега се питам "оти ги ручаме жабетата"?!
...като си е исти курац, както казват бракята срби.
Ей ме тук със синята ризка барабар с Бакърджиев, екс-областния, екс-кмета на Видин и други активисти:

...тук викаме "Осанна" за Бакърджиев, съвсем скоро след това викахме "Разпни го!"
Глейте къф съм убав и млад тук, зад таа девойка с еротичните цайси:

...напрао кът за плакат сме!
В архивните снимки ме има документиран от зората на демокрацията....последва разпадането на сдс, това доведе до тотален разпад на ценности и надежда у мен, сега съм по-циничен, по-реалист...но това ще да е от възрастта...

Навремето, когато и аз бях млад дихател, пълен с илюзии, наивно мислещ, че допринасям за промяната, колко крак съм махал по митинги и шествия, колко съм скачал по площади, за да доказвам, че не съм червен (помните, нали? - Кой не скача е червен!

Ей ме тук със синята ризка барабар с Бакърджиев, екс-областния, екс-кмета на Видин и други активисти:

...тук викаме "Осанна" за Бакърджиев, съвсем скоро след това викахме "Разпни го!"

...напрао кът за плакат сме!

В архивните снимки ме има документиран от зората на демокрацията....последва разпадането на сдс, това доведе до тотален разпад на ценности и надежда у мен, сега съм по-циничен, по-реалист...но това ще да е от възрастта...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Бре не знам, мене ми е кофти , че не съм се родил по онова време. когато баничката и бозата са стрували 10 стотинки..
"The more you know, the less you carry"
- Павел Иванов
Не страдай , тогава за Плейстешън и дума не можеше да стане
Инак двете общо май никогаш не са стрували 10ст.
Имаше боза от 6 , 9 , 12 и 15ст. Баничките "рулираха" между 15 и 30ст. , зависи от де си я вземеш .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз за плейстейшън не плача, а за другите - важните неща 

- Павел Иванов
То тогава важните неща се намираха в магазин "Кореком" , други "важни" неща , май нямаше много , много

Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Нямах предвид стоки..
Говоря за мисленето, поведението , морала на хората...
Говоря за мисленето, поведението , морала на хората...
GODzillata написа:Ееееех, спомени, споооомени! .........................................

Кире,тая много прилича на Меглена Кунева,бре...да нема няква завера ....,а!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Баш пък за това не съжалявай изобщоХристо Рангелов написа:...Говоря за мисленето, поведението , морала на хората...

Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
И на мене на нея ми замяза..Телескоп написа:
Кире,тая много прилича на Меглена Кунева,бре...да нема няква завера ....,а!?![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
От това , което съм гледал по филмите и са ми разказвали , животът по онова време ми изглежда много по-хубав от този - сега...Павел Иванов написа:
Баш пък за това не съжалявай изобщо
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мене ако питате, всяко време си е за себе си! Аз живях и във двете времена...моите набори бяхме опитните зайчета на промяната.
От тая гледна точка искам да кажа- времето преди беше по-просто за разбиране, тъй като много разбиране нямаше - к'вото ти кажеха - това е! Сега пък стана прекалено сложно - на никой не вярваш, всичко е скъпо, всичко стана толкова сложно, че не можем да му хванем края! Живота си тече...за никой и никога през времената преди нас нещата не са стояли на едно място. Или се приспособяваш и си силен и се бориш - или умираш! Както казват програмистите: "Живота е като бинарен код - в него или ще си единица, или нула!" Който разбира да разбира!
От тая гледна точка искам да кажа- времето преди беше по-просто за разбиране, тъй като много разбиране нямаше - к'вото ти кажеха - това е! Сега пък стана прекалено сложно - на никой не вярваш, всичко е скъпо, всичко стана толкова сложно, че не можем да му хванем края! Живота си тече...за никой и никога през времената преди нас нещата не са стояли на едно място. Или се приспособяваш и си силен и се бориш - или умираш! Както казват програмистите: "Живота е като бинарен код - в него или ще си единица, или нула!" Който разбира да разбира!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Като каза програмисти се сетих за един виц..
Между двама интернет маниаци :
- Еййй, имало живот и извън интернет!
- Вярно ли? Дай линк!
Знам, че има разлика м-у програмист и интернет маниак , ама все с компютри..
Иначе всичко, което е написано по-горе е абсолютно вярно!
- Вярно ли? Дай линк!

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това като вица за фейсбук маниаците:Христо Рангелов написа:Като каза програмисти се сетих за един виц..
- Вярно ли? Дай линк!
" -Братле, мисля че фейсбук убива смислената комуникация между хората!
- Like!"
Ох баня,ох кеф....!!!
Специален поздрав за СПА маниаците Киро и Г.Петков!
Същото важи и за любителя на водка със сельодка и Кра́сная икра́ д-р Тигър!
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HojYJ3-21oQ?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HojYJ3-21oQ?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Специален поздрав за СПА маниаците Киро и Г.Петков!
Същото важи и за любителя на водка със сельодка и Кра́сная икра́ д-р Тигър!

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HojYJ3-21oQ?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HojYJ3-21oQ?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Фев 25, 2013 10:05 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!