Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега,никога не стъпвай там.Веднъж ходих миналото лято и не хванах абсолютно нищо.Собствениците много лъжат-казаха,че имало всякаква риба а като видях,че хвърлиха една щайга с шаранчета по 300 грама и ми стана ясно.Освен това там на 2 метра от брега затъваш в една много гадна и черна тиня и е страшна смрад.По гаден и смрадлив гьол не бях виждал и никога повече не бих стъпил там.Риба няма или много дребна.Става само за пикник защото има заведение и можеш да си поръчаш риба с бира примерно.Това е.mario67 написа:Здравейте колеги!
Може би,питането ми не е за тук,но ще ме прощавате!
Някой има ли инфо за яз.Красава,Брезнишко,моля да го сподели?!
Също така ме интересува и за Брезнишки Извор или въобще за риби и язовири в тази околия?!
-
- разбира нещата
Колега,никога не стъпвай там.Веднъж ходих миналото лято и не хванах абсолютно нищо.Собствениците много лъжат-казаха,че имало всякаква риба а като видях,че хвърлиха една щайга с шаранчета по 300 грама и ми стана ясно.Освен това там на 2 метра от брега затъваш в една много гадна и черна тиня и е страшна смрад.По гаден и смрадлив гьол не бях виждал и никога повече не бих стъпил там.Риба няма или много дребна.Става само за пикник защото има заведение и можеш да си поръчаш риба с бира примерно.Това е.mario67 написа:Здравейте колеги!
Може би,питането ми не е за тук,но ще ме прощавате!
Някой има ли инфо за яз.Красава,Брезнишко,моля да го сподели?!
Също така ме интересува и за Брезнишки Извор или въобще за риби и язовири в тази околия?!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Щом е за риболов, внимание обръщам на всеки детайлRedimido написа:...А на Челопочене обърна ли внимание другата рибка дали е тръгнала - мирната? ...

Много баби, платики, каракуди и пр. си хвърлят хайвера, бабите пипат на бял, ама са пълни с хайвер и всичко върнах обратно.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Правилно Жоре...и дано повечето къде са го наобиколили да постъпват по същия начин. Благодаря ти за информацията.G.Petkov написа:Щом е за риболов, внимание обръщам на всеки детайлRedimido написа:...А на Челопочене обърна ли внимание другата рибка дали е тръгнала - мирната? ...!
Много баби, платики, каракуди и пр. си хвърлят хайвера, бабите пипат на бял, ама са пълни с хайвер и всичко върнах обратно.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Добро утро на всички бих поискал да ви помоля за инфо за платеното на Суходол понеже не съм ходил там от повече от десен години пък и съм на близо благодаря предварително 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз тая седмица,ако нещата се наредят както съм го планирал съм на Богров.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- новобранец
даите малко инфо за условията за тоя язовир Хераково
-
- новобранец
даите малко инфо за условията за тоя язовир Хераково
- StaAnt
- ще става разбирач
10 лева на въдица и каквото хванеш си е за тебе.Работи до 19 часа.Тъпо малко но така е решил собственика.arsenalcska написа:даите малко инфо за условията за тоя язовир Хераково

На Хераково от преди няколко дена->Дребна каракуда бол,останалата риба е на дефицит.Сега за 10лв на пръчка не бих повторил!
Хераково в момента лежи на реклама.Пуска се някаква риба,яко реклама и и след няколко дни се лови дребна каракуда.Познавам и Арендатора и няколко момчета работещи за него.
В момента 10 лв. за пръчка са хвърлени пари на вятъра.
Като пуснат някакво количество риба,ще науча и ще пиша.
В момента 10 лв. за пръчка са хвърлени пари на вятъра.
Като пуснат някакво количество риба,ще науча и ще пиша.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, много моля за спешно и актуално инфо за Пънча. Юркат ме утре за там, пък въобще не ми е ясен риболова там в последните години.... 

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- разбира нещата
Колеги,някой да е ходил на езерото в Ботунец? Някакво инфо за там ако може.Вярно ли е,че е много мръсно и пълно с джагали?
-
- разбира нещата
Колеги,някой да е ходил на езерото в Ботунец? Някакво инфо за там ако може.Вярно ли е,че е много мръсно и пълно с джагали?
- кирил великий
- разбира нещата
В пет столични водоема има фекални замърсявания и районните кметове трябва да поставят предупредителни табели, съобщи д-р Михаил Попов, зам.-директор на столичната ХЕИ.
Замърсени са откритите водни площи в селата Кътина, Ботунец, Долни Богров, плажът "Кокаляне" и езерото в жк "Дружба-1", информира "Дарик радио" (Darik.net).
Водната площ в Ботунец е най-замърсена и качествата на водата не съответстват по показателите за съдържание на нефтопродукти, амоняк, фекални стрептококи и прозрачност.
С цигани е пълно; там кълве як костур (на помпената), но го хвърлям моментално обратно, независимо от състоянието му, както се пее в Закона.
Замърсени са откритите водни площи в селата Кътина, Ботунец, Долни Богров, плажът "Кокаляне" и езерото в жк "Дружба-1", информира "Дарик радио" (Darik.net).
Водната площ в Ботунец е най-замърсена и качествата на водата не съответстват по показателите за съдържание на нефтопродукти, амоняк, фекални стрептококи и прозрачност.
С цигани е пълно; там кълве як костур (на помпената), но го хвърлям моментално обратно, независимо от състоянието му, както се пее в Закона.