Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ivan1983
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от ivan1983 »

Някой да има инфо за платения преди Чоба.Преди месец и половина бях там ,водата язовира беше зелена явно имаше цъфтеж на водарасли, и си тръгнах.Наскоро ако някой е бил,да пише.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

колеги, всички говорите за Леново. интересува ме как се стига до водоема? казаха ми, че били няколко. и на Езерово не сам ходил :) кажете и за там?
-----------------------------------------
а за кРайконен - доста преди Тополово, веднага след предното село в посока Кърджали (до стопанския двор), има в дясно един асфалтиран път и табела за вакнционно селище за езда (дървена). по него ще стигнеш до един хубав язовир - Сушица. Миналата година съм ходил няколко пъти. при добро захранване има успех. ходят доста щекари на стената. през студеното дава бяла риба и щука. имам три щуки там - на тапа 2 и една на блесна. бяла риба само една на дъно с подвижно олово. и там сега водата е паднала 3-4 метра. такса 5 лв. Рибата се плаща без каракуда и чаушан. там присъствах на 2 часова борба на един твой колега-щекар с огромен амур. миналата есен едно момче от Харманли изкара щука 7,500 кг на воблер. точно до лодката в заливчето.
------------------------------------------
аз съм голям почитател на Формула 1 :) най-вероятно 2012-2013 пак ще видим Кими.
Гено Генов
Изображение
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Колега Генов,отговарям - доста преди гробницата и вляво,има отбивка за параклис и стара могила-църква...Ще познаеш отбивката по асфалтираният паркинг наблизо.На Дондуково няма комплекс,имаше преди доста години.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колега,колегата Райконен има доста добри улови на въпросния водоем Сушица! :idea: Така,че можеш да му задаваш ти въпроси за язовира! :)
....
Що се отнася до яз.Леново пътищата са няколко,но най-подходящия за подобно дъждовно време е:влизаш в село Леново,като стигнеш центъра на селото/един площад/отляво ти остава един хранителен магазин,10-на метра след него завиваш на ляво,караш около 200 м.,пътя се разклонява,хващаш левия,държиш пътя,разбит асфалтиран път до момента,в който достигнеш до едно малко бетонено стеснение,след него завиваш веднага вдясно и след това караш само направо,след около 2 км. излизаш на язовирната стена и там си харесваш място!По този път можеш да стигнеш до язовира без проблем и в мокро време като сегашното!Дано съм бил полезен и да пишеш какво си направил!!! :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Колега Генов, ние бяхме на ей това ограденото http://prikachi.com/images/209/3917209a.jpg

Предполагам този по-големия е Сушица, другата седмица може да го преслушам и него.
Изображение
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Добри, благодаря за Леново. Ако отида ще пиша.
М/у другото преди 2 седмици бях на Кавак дере над с. Искра. Направих добар улов на каракуди на торен и сладка царевица. Шарана не барна. Имаше 5-6 компании, но аз видях само един удар на шаран на плувка. Времето бе променливо. Накрая задуха много силен вятър и ... Преди време там имах 4-5 шарана около 1 кг. Интересното е, че имах 2 уловени каракуди по около 200 гр. на косъм с 3 царевици. Такса 5 лв., без ограничения на въдици. Шаран 5 лв.
------------------------------------
Да, колега Райконен, по-големият е Сушица. На Тополовския миналата и по-миналата година ходих - нищо. Само 7-6 каракуди. И имах само един удар на дъното на протеиново топче, но закачи (или заплете) в нещо и скъса монтажа. Не ми хареса нещо там. Имаше една група шаранджии от Сливен на островчето, които нощували 2 вечери, те имаха 2 шарана и един амур. Ловиха на дъно с разпъване до шамандури. Хранеха през 2 часа с царевица. Всички други - валат. Колегата Добри пише, че си познавал Сушица добре :) Много те моля, ако отидеш - драсни 2-3 реда. Язовира е готин. Собственици били "Векта".
Последно промяна от genov_eng на Вто Окт 11, 2011 8:47 pm, променено общо 1 път.
Гено Генов
Изображение
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

genov_eng написа: доста преди Тополово, веднага след предното село в посока Кърджали (до стопанския двор), има в дясно един асфалтиран път и табела за вакнционно селище за езда (дървена). по него ще стигнеш до един хубав язовир - Сушица. Миналата година съм ходил няколко пъти. при добро захранване има успех. ходят доста щекари на стената. през студеното дава бяла риба и щука. имам три щуки там - на тапа 2 и една на блесна. бяла риба само една на дъно с подвижно олово. и там сега водата е паднала 3-4 метра. такса 5 лв. Рибата се плаща без каракуда и чаушан. там присъствах на 2 часова борба на един твой колега-щекар с огромен амур. миналата есен едно момче от Харманли изкара щука 7,500 кг на воблер. точно до лодката в заливчето.
Колега, какво е състоянието в момента на Сушица за Щука, че ми е мерак да хвана една и да закрия сезона :drinkers:
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

По-горе писах, че язовира (за Сушица) е паднал много 3-4 метра. Ходих само на оглед, пътьом (когато се прибирах от Кавак дере преди 2 седмици). Никой не търсеше щука. Имаше само 2 рибари. Единия беше за шаран, но без нищо уловено. Другите бяха хванали 5-6 каракуди на плувка. Казаха, че захранили и такмо им 'тръгнало'. Нищо друго. Говорих с един човек на паркинга и той ми каза, че откакто са го източили за напояване улова бил слаб много. Пазача каза, че риба имало бол, но рибарите сме били кофти :) Там където аз лових миналата година щуките е пресушено :) Ако търсиш щука на тапа - носи и захранвай за чаушан. Аз ползвах за жива стръв каракуда, но колеги ми казаха, че на чаушан шанса бил много по-голям. Успех. Пиши.
Гено Генов
Изображение
Honda Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Honda Ribar »

[quote="genov_eng"]Колеги, а как се ходи на водоема на Цалапица? Да ида да се пробвам :)
Това да не е пътя за Пазарджик и някаде около сметището на ляво. Дето им викат 'Маришките дупки' ? Има една каравана на входа.
Да точно там е колега,а шаранчетата са доста вкусни не миришат на тиня,но излизат и доста дребни като този на вторара снимка иначе има доста големи шаровци там.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Колеги, питах за Езерово. Как се ходи до там? Видях какво има в язовира, но пътя не е ясен за мен.
Гено Генов
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

dobrin_dinev написа:Колега,колегата Райконен има доста добри улови на въпросния водоем Сушица! :idea: Така,че можеш да му задаваш ти въпроси за язовира! :)
Колега Динев да не ме бъркаш с някой друг :mrgreen:
На Сушица не съм ходил никога :roll: :D

ПС. Колега Генов сигурен ли си, че Сушица е на Векта ?!
Изображение
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Райконен, на 99% съм сигурен. Миналата година питах пазачите. Лодката на Векта е там. Брат му на собственика на Векта се занимава. От персонала на Векта идват и ловят бяла риба на 'тролинг'. Векта е съдила Напоителни системи, преди 2 години за безконтролно пуската на водата и излизане на 300 тона риба. Затова язовира не работе6е 2-3 години.
Същото ми каза и управителя на спортната база на Векта (футболните игрища).
---------------------------------
Ти знаеш ли как се стига до водоема на Езерово. Никой не казва :)
Гено Генов
Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

kRaikkonen написа:
dobrin_dinev написа:Колега,колегата Райконен има доста добри улови на въпросния водоем Сушица! :idea: Така,че можеш да му задаваш ти въпроси за язовира! :)
Колега Динев да не ме бъркаш с някой друг :mrgreen:
На Сушица не съм ходил никога :roll: :D
Сериозно ли говориш?! :roll: Мисля,че съм чел репортаж от тебе за язовира,но явно бъркам!Съжалявам! :D
Аватар
vonam
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vonam »

genov_eng написа:Колеги, питах за Езерово. Как се ходи до там? Видях какво има в язовира, но пътя не е ясен за мен.
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
echo33 написа:Я някой да ми обясни как да стигна до яз. Езерово да ги видя тези каракуди и шарани. Търсих, ама нещо не намерих тема :oops:
Пловдив-Хасково,първото село след Първомай е Бяла река,там има един сервиз след моста и табела Езерово в дясно !!!
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

vonam, бгодаря! Сетих се вече къде съм виждал табелата. Дано го намеря. Щом собственика дава това инфо значи се вижда и има табели.
Гено Генов
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”