КАЛИАКРА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
христов72
новобранец
новобранец

Re: КАЛИАКРА

Мнение от христов72 »

Здравейте !
Пускам малко снимки от излета който направихме миналата седмица в четвъртък.Пускам ги сега защото имаше проблем със сайта и той не беше достъпен!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Само да допълня информацията за вчера пред Болата на bаtbubi понеже също въртяхме там. С колегата хванахме около 5 кг, предимно граца за около 5 часа, след 14 часа вълната ни дойде прекалена и излезнахме :). Най-добре хванахме на дълбочина между 15 и 20 метра и на зеленото ламе най-добре вземаше, поне на нас. На няколко пъти имахме тежки удари и на сонара показваше едри риби, но само изгубихме куки и не извадихме нито един зъбатко. Това е, общо взето слабо.
Изображение
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

Вчера от 13.30-17.30ч много приятно време :) , риба бооооооол и на финала по 4-5 кг. сафрид и кандидат сафрид. Граца колкото искаш.Зъбатковци нихт-мамата.
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Браво,
И аз се канех за днес ,ама времето ме отказа
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Днес сутринта бях там но като видях вълните почти се отказах.Но понеже отчаян от километрите които бих реших да пробвам но когато една огромна вълна ме заля целият бързо ме отказа.Доядя ме понеже преди 3 дена един колега разправа че направо накъсали заргана а също и платерините и илариите.Отидох на тюленово но там много слабо слабо 1-2 иларии.И накрая реших да отида на язовир одринци зада не си загубя деня :| :lol: Поне там имах добра слука. :roll:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

thisiswar написа:Днес сутринта бях там но като видях вълните почти се отказах.Но понеже отчаян от километрите които бих реших да пробвам но когато една огромна вълна ме заля целият бързо ме отказа.Доядя ме понеже преди 3 дена един колега разправа че направо накъсали заргана а също и платерините и илариите.Отидох на тюленово но там много слабо слабо 1-2 иларии.И накрая реших да отида на язовир одринци зада не си загубя деня :| :lol: Поне там имах добра слука. :roll:
Луди с лодки имаше ли на Болата :?:
За да поискаш, трябва да дадеш
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

имаше, имаше :shock:
ние цъкахме 1 час и си мислехме дали да се пробваме да влизаме, но в крайна сметка здравия разум надделя. Но имаше една лодка срещу носа, само че са влезли от Каварна. СЛед около 2 часа още 2 лодки са влезли от Каварна, и аз видях как една влезе от зеленка, мисля беше гуменка. Дано са от форума да кажат какво са направили.
Но като гледах тази пред носа как за 5 минути беше отнесена поне 300-400 метра :roll:

имам 4-5 снимки на нервното море, как минава над буните - и 2-те, ама не знам как да ги кача тука.
addicted to the wind !
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Тошето написа:
thisiswar написа:Днес сутринта бях там но като видях вълните почти се отказах.Но понеже отчаян от километрите които бих реших да пробвам но когато една огромна вълна ме заля целият бързо ме отказа.Доядя ме понеже преди 3 дена един колега разправа че направо накъсали заргана а също и платерините и илариите.Отидох на тюленово но там много слабо слабо 1-2 иларии.И накрая реших да отида на язовир одринци зада не си загубя деня :| :lol: Поне там имах добра слука. :roll:
Луди с лодки имаше ли на Болата :?:

Аз не видях но един колега разправа как сутринта едни рибари влезли с лодка и още първата вълна обърнала лодката и ги изкъпала целите :mrgreen:
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Прясно инфо от болата , вчера и днес около 40кг сафрид двама души,като вчерашния ден беше малко по добър.Калибъра разнообразен преобладава по едичкия сурин и вечер дава на носа през останалото време пред дерето и русалка на около 20м. Имаме и около 2кг.чернокоп и един кандидат лефер.Времето биваше като за Калиакра.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

4 кила сафрид,няколко ернокопа,двама души от 13:30 до 17:00,времето стана кофти и излязохме ;)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Някой да има прясна информация за Болата ? Мисля да ходя утре или в други ден :roll:
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

thisiswar написа:Някой да има прясна информация за Болата ? Мисля да ходя утре или в други ден :roll:
Мнооого лодки.
Днес бях там около 17.00 часа.Много лодки излязоха по това време, може би заради задаващия се дъжд. Аз поне лодка без кофа риба не видях.
Останалите ,които все още ловяха бяха много близо-във самия залив.Значи рибата не е много на вътре.
Аз хвърлях от брега за зарган, ама за час и половина успях да хвана четири иларии, един зарган и два сафрида. Между другото , когато си тръгвах двама човека започнаха да вадят сафрид и на чепарета от брега. :drinkers: :drinkers:
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

днес за 10 часа имам 3.5кг предимно граца (стотици броики). 2 чернокопа и един паламуд (по скоро циганка около 300гр.)

За мен това си беше живо нямане. и всички лодки които ловихме по към брега ловихме предимно и единствено граца. след 16 часа започнаха единични бройки едро, хаймани и редки, между 18 и 16 метър.
Имах познати с друга лодка и като излезахме и те имаха по около 2-2.5кг на човек за около 8 часа.
Чернокопа според мен беше много рядък (по едно време излезе само една глава на сафрид. А и превързвах куки от време на време). Но имаше делфин на 2-3 пъти
addicted to the wind !
Мънцата

Мнение от Мънцата »

thisiswar написа:Някой да има прясна информация за Болата ? Мисля да ходя утре или в други ден :roll:
Ако е като днес, не ходи там :wink:
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

Мънцата написа:
Ако е като днес, не ходи там :wink:

Определено! :lol: http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 30.09.2010 ако е вярно прогнозата утре към 2-3 ще е слънчево но с умерен вятър а като гледам най-добре ще е във събота aма сутринта :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”