Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Около Земен вртнахме здраво капо в неделя, аз лових на стръв (бял, торен, троха), приятелчетата на спининг също без резултат.
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Колега, къде около земен бяхте, че мисля неделята да се разходя на там?mmilen написа:Около Земен вртнахме здраво капо в неделя, аз лових на стръв (бял, торен, троха), приятелчетата на спининг също без резултат.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
я се похвалете кога за последно някой е хващал скобар около Земен. и коло голям е бил.
-
- вече хвърля и на тежко
[/quote]
Колега, къде около земен бяхте, че мисля неделята да се разходя на там?[/quote]
Местата на които пробвахме (3 на брой) бяха може би на около километър два преди Земен, ако идваш от Лобош. Реката там е с бавно течение сравнително дълбока с паднали дървета тук там, идеална за клен, но ......
скобари на Земен не съм ловил
Колега, къде около земен бяхте, че мисля неделята да се разходя на там?[/quote]
Местата на които пробвахме (3 на брой) бяха може би на около километър два преди Земен, ако идваш от Лобош. Реката там е с бавно течение сравнително дълбока с паднали дървета тук там, идеална за клен, но ......
скобари на Земен не съм ловил

- indalo
- фен клуб-скобар
Тоя от аватара ми е Земенски, 1, 350 . Тогава хванах и един 1,450. От преди година. Тая година се капотирах там. Бисо хвана 2 скобара незнам си койси януари. Пак тупалки.bounce написа:я се похвалете кога за последно някой е хващал скобар около Земен. и коло голям е бил.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Някакво инфо? Сега покрай тези дъждове има ли промяна в нивото и цвета?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера ходех на Невестино, имаше колеги и всеки се оплаквоше ,че риба от сутринта не е хванал. Реката беше малко качила и променила цвета, беше леко засурила, щото дъното не се виждаше. Аз извадих голям късмет от 15.00 до 17.30ч. извадих два хубави скобара, единия 950г. а другия 720г.на бели червеи. Първи я го хванах с третото хвърляне, а втория половин час по-късно, имаше и 4 откачания, но те не се броят.
Днес на Бело Поле много вятър, малко риба. Реката "поналяла" и вече с добро ниво и перфектна на цвят.
Колеги,можете ли да ми дадете някаква информация за Бобошево,кълве ли нещо,къде са местата,на каква стръв-до сега не съм ходил там.Има ли смисъл да се ходи?
ми разбирасе че има смисал
прясно инфо немога да ти дам но местата са между двата моста или под стария мост също има добри места за стръвта троха,бял или сланина пробваи и ще разбереш кое е най удачно за деня. успех ида пишеш какво е станало 

................,а имаше ли ги тея с котвитеTrout написа:Днеска около Благоевград нищо,реката е малка и много бистра

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Епа имаше ги,не беха много ма пак беха повече от тия каде ловат на стръв,ма и те нищо не вадеха много редко некои имаше по 1-2 риби

-
- фен клуб-скобар
днес на Невестино нищо.На фидер имах 1 почукване ама.... си тръгна
.Всички около мен също бяха капо 

днеска на Железница реката екстра иначе от към улов капо само един дзвер ме разходи малко нагоре на долу ама се откачи иначе хубавото е че нямаше мн тройкаджии повечето колеги ловяха на стъв