Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ПОПЧЕТА - 2010
Вчера под моста, малко над 2 кг. 

Чудех се в коя тема да пусна репортажа,защото бяхме тръгнали за чернокоп обаче него го нямаше никакъв ама....та към 7 вече бяхме на вода посока Маслен нос.

В лодката бяхме аз и Иван

Народ имаше достатъчно обаче риби йок,рядка граца и някой друг дракон,поклатихме около час и като ни писна газ към мидарниците,този път бяхме взели повечко скарида ,че предния път не ни стигна .....и ги почнахме ,хубави едри попчета

Не сме ги теглили,но на око с баките от латекс минимум 30 кг.

Чу се за изкарани паламуди на чепаре ,но не бяхме подготвени за този риболов ама пак не сме валат направихме си кефа на Мах

В лодката бяхме аз и Иван

Народ имаше достатъчно обаче риби йок,рядка граца и някой друг дракон,поклатихме около час и като ни писна газ към мидарниците,този път бяхме взели повечко скарида ,че предния път не ни стигна .....и ги почнахме ,хубави едри попчета

Не сме ги теглили,но на око с баките от латекс минимум 30 кг.

Чу се за изкарани паламуди на чепаре ,но не бяхме подготвени за този риболов ама пак не сме валат направихме си кефа на Мах
-
- научил се да хвърля
бРАВО МОМЧЕТА!!!!!!zografa написа:.и ги почнахме ,хубави едри попчета
Ееееее,това наистина е било голям кеФ,евала момчета
вие направо сте отрепали рибата 

Браво!!!То на борсата няма толкова кая. Аз тази година 3 тигана риба не съм направил 
Сигурно повече пиене иска.

Сигурно повече пиене иска.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Вчера на Кранево ---от вътрешната страна на буната ---за 2 часа !кг (на скарида )
-
- ще става разбирач
Колеги привет .Искам да ви попитам когато се отива към Аспарухово от двете страни на моста почти винаги съм виждал рибари.Понеже утре ще ходя там за риба с колеги къде е по-добре да се лови-в ляво или в дясно от моста?Аз ще метна една дънна за кая и искам да знам как е дъното,има ли закачки или камъни,по-навътре ли да я търся?Благодаря ви предварително.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
По мое мнение в посока към езерото ,вземи си и солена риба често съм закачал писия м/у каятаbat`venci написа:Колеги привет .Искам да ви попитам когато се отива към Аспарухово от двете страни на моста почти винаги съм виждал рибари.Понеже утре ще ходя там за риба с колеги къде е по-добре да се лови-в ляво или в дясно от моста?Аз ще метна една дънна за кая и искам да знам как е дъното,има ли закачки или камъни,по-навътре ли да я търся?Благодаря ви предварително.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От към езерото е по-добре ,закачки има близо до брега навътре няма ,bat`venci написа:Колеги привет .Искам да ви попитам когато се отива към Аспарухово от двете страни на моста почти винаги съм виждал рибари.Понеже утре ще ходя там за риба с колеги къде е по-добре да се лови-в ляво или в дясно от моста?Аз ще метна една дънна за кая и искам да знам как е дъното,има ли закачки или камъни,по-навътре ли да я търся?Благодаря ви предварително.
около камъните до брега излиза повече по принцип .Наслука.
-
- ще става разбирач
Сърдечно благодаря за информацията,утре живот и здраве ще се отдам на любимото си хоби!!!
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
На кой кей приятелю, на Шабла, Ахтопол или някъде по средата?ludribolovec написа:на кея в4ера към 2 кила кая и една писия
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
........мииии сигурно там някъде .Някак си. 

-
- новобранец
в Аспарухово от страната к1м плажа там до корабите
1 = ъ (Y)
Айде оправи си правописа де.
КИРО
1 = ъ (Y)
Айде оправи си правописа де.
КИРО
Пролет Лято Есен