Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Малко под пилчарника,яко уклей,по 2-3 наведнъж и едно животно,амфибия ли такова с перка ,на въздушна възглавница,ми напълни дробът и г..ът с пепел...
Аз там съм пораснал...
bobo_33333 написа:Днеска 100 човека на язовира,само от пилчарника,до Соколя ,може и 200 да са били и нито една снимка,никакво инфо...
Лодки ,палатки,каравани...
Чистили са риба! затова не са писали

- bobo_33333
- кандидат преподавател
genadi49 написа:bobo_33333 написа:Днеска 100 човека на язовира,само от пилчарника,до Соколя ,може и 200 да са били и нито една снимка,никакво инфо...
Чистили са риба! затова не са писалиДнеска на трите камъка добри таранки.И по на горе колеги извадиха таранки след 10.00часа.След 17часа вече се хвърляше на рибе
сигурно за сом
даже една лодка влачеше сигурно пак за сом
,на всичкото отгоре закачи дънните на един колега.

Ето и машината из въдиците

http://www.youtube.com/watch?v=l8KGHG8M ... A4SYyqJgE=
Оди че лови риба

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Чесно казано всеки си пише к,вото иска.Вчера от сокола на горе спирах на всякъде включително и на трите къмъка.Навсякъде беше нищо и половина.Пък на трите камъка дето вика БОБО няма и три метра вода /образно казано/ и влачи абе направо река.В 11ч имаше само един човек на мястото под пейката.Така че общо взето каракуди немаше.
Ужас
Колега на мен ми прилича това място на 3-те камъка там ли е?
Ако не е може ли да споделиш къде за да се ориентирам за нивото на водата.
Благодаря и наслука!

Благодаря и наслука!
genadi49 написа:bobo_33333 написа:Днеска 100 човека на язовира,само от пилчарника,до Соколя ,може и 200 да са били и нито една снимка,никакво инфо...
Чистили са риба! затова не са писалиДнеска на трите камъка добри таранки.И по на горе колеги извадиха таранки след 10.00часа.След 17часа вече се хвърляше на рибе
сигурно за сом
даже една лодка влачеше сигурно пак за сом
,на всичкото отгоре закачи дънните на един колега.
На какво ги ловят на пружини или на плувка?
Защото аз хич не обича тоя риболов на пружина ама ми се е случвало няколко пъти да мятам като гламав на плувка без бутване а колегите на пружина си ги цепеха яко.
Благодаря!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
galin_fcb написа:Ужас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря и наслука!
bobo_33333 написа:Малко под пилчарника,яко уклей,по 2-3 наведнъж и едно животно,амфибия ли такова с перка ,на въздушна възглавница,ми напълни дробът и г..ът с пепел...
Аз там съм пораснал...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
vasko102530 написа:Чесно казано всеки си пише к,вото иска.Вчера от сокола на горе спирах на всякъде включително и на трите къмъка.Навсякъде беше нищо и половина.Пък на трите камъка дето вика БОБО няма и три метра вода /образно казано/ и влачи абе направо река.В 11ч имаше само един човек на мястото под пейката.Така че общо взето каракуди немаше.

инъче водата в дълбочина ,може и да няма 3 метра,честно казано

Кат няма таранки и уклея е риба

Аз там съм пораснал...
''Сокола''-на леко на бял прилични уклей и всевъзможна друга гад с подобни размери
на дъно може да се прилъже някоя каракуда на торен.Много народ от ''пилчарниците''
до 3-те камака.

на дъно може да се прилъже някоя каракуда на торен.Много народ от ''пилчарниците''
до 3-те камака.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
vasko102530 написа:Чесно казано всеки си пише к,вото иска.Вчера от сокола на горе спирах на всякъде включително и на трите къмъка.Навсякъде беше нищо и половина.Пък на трите камъка дето вика БОБО няма и три метра вода /образно казано/ и влачи абе направо река.В 11ч имаше само един човек на мястото под пейката.Така че общо взето каракуди немаше.
Колега,ако ти си си тръгнал в 11ч. и си говорил с колеги, то до този момент наистина риболова не вървеше.След напичането на слънцето риболова постепенно потръгна.Срещу нас дойдоха и мургавите, които също хващаха.Аз лових на дъно на торен червей.Пробвах на мач, но безуспешно.До 17.30 имах 19 каракуди и можеби десетина откачени/малки куки,после сменени/.Да, имаше влачене но добавих малко олово на кошничките и всичко си дойде на мястото. До мен колега само на олово и две куки също хвана.Мястото е точно след отклонението на около 100м.Явно БОБО е бил доста по на горе,щото тази машина на въздушна възглавница не съм я видял. Така че, общо взето каракуди имаше!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Днеска записах с 5 тарантули,едната бая дърта ,от 600гр нагоре.
Риболова на плувка,раздвижна-3 гр,не на мач,требеше да зема телемача,ама и с телескопчето си ги ловкам,на торен черъв.
,не на калифорнийски,ами на глист.
На кое викаре нямане ,не зная.
Гледам по брега живарници с по 30 караконжула вътре,че и повече...
Ма то всеки си пише и квото може
Риболова на плувка,раздвижна-3 гр,не на мач,требеше да зема телемача,ама и с телескопчето си ги ловкам,на торен черъв.

Аз там съм пораснал...
Колега би ли споделил къде точно си бил и навсякъде ли бута или само на определени места.Утре отивам да си оправя нещата които имам да свърша изваждам си глисти и айдееееееее към Стамболийскиbobo_33333 написа:Днеска записах с 5 тарантули,едната бая дърта ,от 600гр нагоре.
Риболова на плувка,раздвижна-3 гр,не на мач,требеше да зема телемача,ама и с телескопчето си ги ловкам,на торен черъв.,не на калифорнийски,ами на глист.

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
bobo_33333 написа:Днеска записах с 5 тарантули,едната бая дърта ,от 600гр нагоре.
Риболова на плувка,раздвижна-3 гр,не на мач,требеше да зема телемача,ама и с телескопчето си ги ловкам,на торен черъв.,не на калифорнийски,ами на глист.
Аз в събота от 7 часа сутринта до обяд -никакво пипане.Бяхме с фидер, дънни и телемач.Тъкмо сгъвахме багажа и изтряска една единствена тупалка.Дядовците до нас където също бяха почти тръгнали да се омитат скоропостижно разгънаха цирка на ново.В интерес на истината това беше единствената каракуда около нас.Никой нищо не вадеше и към 2 след обед изчезнахме.Бистра вода и силно течение.Бяхме между пилчарниците и 3те камъка в ниското.Къде ги вадят тия количества за които пишете така и не мога да разбера!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Tea са от вчера,рядко,ама едро.

Днеска марамалад,от 16,00часа до 19,00 ч., около 30 парчеата-все таранчета ,ама по дребни,само на леко,на торен,нямаше рън...
,много вятър и вълна по един метър,ама земаше като за световно...

Днеска марамалад,от 16,00часа до 19,00 ч., около 30 парчеата-все таранчета ,ама по дребни,само на леко,на торен,нямаше рън...

Аз там съм пораснал...
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко