Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от къца - кълве »

Добре де, едвам ма навихте. Къца дай инфо за тая жабка: колко тежи, колко гази и потъваща ли е или плуваща. Също така трака ли нетрака ли. Направи едно ревю на тея примамки малко.
Не,че не съм им правил ревю,но станаха много страници и не знам къде беше.
1.Жабка 4гр. 4,5см.съчма грохалка,плаваща гази до метър.
2.Рибка 4,4гр. 4см.съчма грохалка,плаваща гази до метър.
3.Рибка 8 гр. 7см.съчма грохалка,плаваща гази до метър и половина.
4.Рибка 12 гр. 10см.съчма грохалка,плаваща гази до два метра.
Сега съм направил клип с четири сантиметровата рибка син гръб и бял корем.Един колега не харесваше тази разцветка,та затова.На четвъртата рибка ми се заби куката в пръста и смених воблера с жълт корем и черен гръб.С него хванах петата рибка не бяха големи да види Видю,че воблерите ловят и малки риби.Ако искате да ловите малки риби сменете тройките с №14,но ще изпускате големите.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ааа изтребали са ми малки :D . Къца само да закърпя положението и ще взема някое кефалско блюдо от тебе.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Ааа изтребали са ми малки :D . Къца само да закърпя положението и ще взема някое кефалско блюдо от тебе.
Пич си ! :D :D :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

https://www.youtube.com/watch?v=MOiTtIB ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

:rolleyes: :smt023 :supz: Този клип много ще му отива заглавието "Къца, първа кръв"
Аватар
DEATHMETAL82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DEATHMETAL82 »

И аз имах премеждия с един воблер жабка, и оттогава им слагам само задна 10-ка или 8-ца, ако ще лапа, да е едро, няма смисъл да се съсъпват дребните кефаленца :)
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Къца, вадиш ги кат сополи.... Стига с те сомски геги бре, та Катана кат я гледам е поне 20-50 :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца, вадиш ги кат сополи.... Стига с те сомски геги бре, та Катана кат я гледам е поне 20-50
30-10 e мисля да взема 60 да ви покажа какво могат онези леки недоносчета на Дунава. :D
Аватар
rangel_bac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rangel_bac »

Къца, някак си не е честно да ловиш с 2 воблера едновременно :) още повече единият е с примес на жива стръв :Д

Поздрави и много риби :)
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

rangel_bac написа:Къца, някак си не е честно да ловиш с 2 воблера едновременно :) още повече единият е с примес на жива стръв :Д

Поздрави и много риби :)
Сега изгледах клипа изцяло... Къца, мисля, че това е забранено- ползването на два воблера на една линия??? А, Я сЪ чудЪ защо ползваш толкова тежка пръчка за риболов на един кефал.... Сега ми става ясно, ЗАЩО?
Поздрави..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

И аз имах премеждия с един воблер жабка, и оттогава им слагам само задна 10-ка или 8-ца, ако ще лапа, да е едро, няма смисъл да се съсъпват дребните кефаленца

Ако ползваш една кука ти препоръчам да е коремната.Когато е активен хищникът атакува корема.На Видю ще кажа,че бая се изпотих докато махна единия от линията. :D
Robinzon11
новобранец
новобранец

Мнение от Robinzon11 »

къца - кълве написа:Искам да ви разкажа една история:
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите. :D Обещаха да споделят случката,но уви!!!Разбрах от други хора,че са хванали доста риба и са се хвалили с екземпляр от 1,800 кг.Обадете се !
Здравейте колеги.
Приятели ми казаха че са написали във форума за нашата случка с шурека и срещата ни с Къцата.Това което е написал къца-кълве е самата истина.Никога не бяхме пробвали риболова на спининг докато не се срещнахме с Къцата.Той за половин час ме вкара в дълбок размисъл след като хвана 4 клена за половин час.Та купих си 2 воблера от него и на другия ден бях на реката, хванах 6 кленчета 2 от които бяха малки и ги пуснах.Това ми беше първия риболов на спининг .След два дена отидохме с шурека и хванах клен килограм и осемстотин грама и 6,7 по-малки,голяма тръпка беше и емоция че без малко да забравя да ги снимам.След 2 дена пак отиваме и хванах един 0,900 грама и един 0,700 грама ,а на шурека се откачи до брега малко преди да подам кепа един клен който беше към 1,500 грама.Забравих да кажа че Къцата даже и ми показа как се лови на спининг.

http://robinzon.snimka.bg/fishing/ribol ... 2.33295080" onclick="window.open(this.href);return false;

Днес си купих още воблери щото единия от емоция не го видях и го настъпих.В неделя живот и здраве пък съм на реката ,може да се видиме с къца-кълве.
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

Vid написа: Къца, вадиш ги кат сополи.... Стига с те сомски геги бре, та Катана кат я гледам е поне 20-50 :lol: :lol: :lol:
Яка пръчка и си е екстра с влакното, а то е минимум 0,30 в диаметър според мен... Абе нема лабаво при къца-кълве.. :lol: :lol: Стабилно, зраво и нема това-онова в такъма... :lol:
Той да не е кат Мунчо дет си счупи въдицата ... :lol: :lol: :D

Воблерчетата имат екстра игра. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Robinzon11 написа:
къца - кълве написа:Искам да ви разкажа една история:
Отивам на Огоста.До брега на реката двама непознати хвърлили тапи за щука на баластриерите.Аз веднага ги запознавам с мойте КЪЦА-КЪЛВЕ,но те с пренебрежение ми заявиха,че не ползват подобни атрибути.Отидох на реката и за по-малко от половин час хванах четири кефала с общо тегло 2 кг.При вида на рибата промениха мнението си и взеха от атрибутите. :D Обещаха да споделят случката,но уви!!!Разбрах от други хора,че са хванали доста риба и са се хвалили с екземпляр от 1,800 кг.Обадете се !
Здравейте колеги.
Приятели ми казаха че са написали във форума за нашата случка с шурека и срещата ни с Къцата.Това което е написал къца-кълве е самата истина.Никога не бяхме пробвали риболова на спининг докато не се срещнахме с Къцата.Той за половин час ме вкара в дълбок размисъл след като хвана 4 клена за половин час.Та купих си 2 воблера от него и на другия ден бях на реката, хванах 6 кленчета 2 от които бяха малки и ги пуснах.Това ми беше първия риболов на спининг .След два дена отидохме с шурека и хванах клен килограм и осемстотин грама и 6,7 по-малки,голяма тръпка беше и емоция че без малко да забравя да ги снимам.След 2 дена пак отиваме и хванах един 0,900 грама и един 0,700 грама ,а на шурека се откачи до брега малко преди да подам кепа един клен който беше към 1,500 грама.Забравих да кажа че Къцата даже и ми показа как се лови на спининг.

http://robinzon.snimka.bg/fishing/ribol ... 2.33295080" onclick="window.open(this.href);return false;

Днес си купих още воблери щото единия от емоция не го видях и го настъпих.В неделя живот и здраве пък съм на реката ,може да се видиме с къца-кълве.
Благодаря,че си се сетил за мен.Бях те отписал. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Яка пръчка и си е екстра с влакното, а то е минимум 0,30 в диаметър според мен... Абе нема лабаво при къца-кълве.

Воблерите понасят 0.30 в случая съм с плетено 0.14 на макарата пише,че издържа 17кг. :D Откакто ми скъса нещо при което усещането беше,че съм вързал теле се презастраховам.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”