Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2013
BEAR12 написа:Сутринта в Несебър имаше много сафрид.На около 100м от брега.Бях на бункера до таляна м/у Равда и Несебър,но нямах чепаре.Пасажите се виждаха много добре.

- kobovet
- новобранец
Ако имаше чепаре щеше да затрали някоя малка иларийка!!!!!!!!!!!!!!XegouX написа:BEAR12 написа:Сутринта в Несебър имаше много сафрид.На около 100м от брега.Бях на бункера до таляна м/у Равда и Несебър,но нямах чепаре.Пасажите се виждаха много добре.Ти сигурен ли си?Как позна че е сафрид?
-
- научил се да хвърля
Ами малки рибета приличащи на сафрид,лодките бяха около 40,най близката до таляна също вадеше сафрид.Делфините които излезнаха по късно към брега просто рибата си вреше отгоре.Пиша това което съм видял на буната на НСА имаше хора които мятаха на чепаре и вадеха.
-
- вече хвърля и на тежко
Ако някой до теб е извадил на чепаре сафрид и си го видял ще се съгляса!А делфините не прощават на нищо......BEAR12 написа:Ами малки рибета приличащи на сафрид,лодките бяха около 40,най близката до таляна също вадеше сафрид.Делфините които излезнаха по късно към брега просто рибата си вреше отгоре.Пиша това което съм видял на буната на НСА имаше хора които мятаха на чепаре и вадеха.
-
- научил се да хвърля
Съвсем сериозно говоря,наистина имаше сафрид.
- kobovet
- новобранец
Никой не спори за Сафрида!Има си го но е по в дълбокото.BEAR12 написа:Съвсем сериозно говоря,наистина имаше сафрид.
Това което се вижда от брега са джуруми от дребни кефалови.
-
- вече хвърля и на тежко
Дребни кефалови е това което се вижда ,така е.Сафрида няма да го видиш така.Най много да видиш да скача ако го гони леферче.
-
- вече хвърля и на тежко
Абе къде се загуби Кирето?Много бачкаш ама то трябва и риба да се лови.Не те виждам в морето.Хваща се по малко сафридец хубав едър,влез поразходи се.Миналата събота от външната страна на вълнолома хванахме към 3 -4 кила за цял ден .В неделя към 6.00 ч.пак минах от там но го нямаше иначе колегите си клатеха.Забих към рибарите пред плажа на Галата и като го метнах,ама яко супер едър сафрид,звъннах и на аверите.Дойдоха и доста други колеги.Така продължи по-малко от час и като спря така до следобед.После към 16.20 даде малко и това беше.Общо към 2-2.5 кила.Ходих и до Поворотния и там няколко рибока,абе общо взето слабо.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Вчера към 19,30 на вълнолома само 5-6 колеги клатеха и видях някои да вадят граца и среден размер.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Гледам да оправя вашите лодки,че по-голяма тарапана да сме наесен.valio_suzumar написа:Абе къде се загуби Кирето?Много бачкаш ама то трябва и риба да се лови..

Споко,скоро ще почна да излизам.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Е бачкай тогава.Аз в събота направих хубава разходка. С лодката и жената от Варна до Калиакра изминати 135 км.,още имам мускулна треска и ме болят задните части.В неделя до 11ч.7 кила едър сафрид на 12 метър пред рибарите на Галата.Вълната си я биваше.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера, 04.авг, неделя, около/по-малко от 1кг среден сафрид пред Царево, от 6.30 до 9 часа.
Въпрос:
Засякох три големи пасажа пред плажа на Нестинарка и завода. Дълбочина около 20-25м. Не е сафрид, чепаре не го лови. При влизане (доближаване) до пасажа, се потапяше. Това паламуд ли е? (циганка)? Не беше типично, както кефал (илария) да се вижда устата над водата.
Допълнение: Нямам сонар, за да направя снимка какво се вижда на него.
Въпрос:
Засякох три големи пасажа пред плажа на Нестинарка и завода. Дълбочина около 20-25м. Не е сафрид, чепаре не го лови. При влизане (доближаване) до пасажа, се потапяше. Това паламуд ли е? (циганка)? Не беше типично, както кефал (илария) да се вижда устата над водата.
Допълнение: Нямам сонар, за да направя снимка какво се вижда на него.
Има циганка вече,някои късметлии са хващали.Днес бяхме за попчета с лодката и сутринта на разсъмване се разпляскаха до нас.
-
- вече хвърля и на тежко
Циганка са взели едни авери пред плажа на Галата на 6 тия метър.Това е било в събота.В неделя пробвах и аз там но нищо.