Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
kaminero все едно да сравняваш Мартен и Церова Курия, аз писах какво ми казват румънските колеги за риболов по Дунав иначе Радута и тем подобни изкуствени водоеми са ясни.
Последно промяна от kasabinho на Пон Юни 04, 2012 9:55 am, променено общо 1 път.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И в събота и в неделя бяхме с колеги по Реката. С фидерите стана добър риболов предвид условита(нивото и силния вятър в събота). излизаше дунавска шарена-платички, морунажчета, каракуди, перки, чат пат по някой скобар. Рибите в порядъка до към 300-400гр. Вчера надвечер единия колега помята чепарето и 2-3 скумрии записахме в тефтера
Риболова беше 95%от времето на фидер - стръв бял и торен(нямаше ги поповете там където се установихме), дистанция около 20-25м от брега. Фидер 3,90, 60гр кошница, 50санта повод и кука 12.
Предвид съботния вятър и спадането на водата, аз съм доволен

Риболова беше 95%от времето на фидер - стръв бял и торен(нямаше ги поповете там където се установихме), дистанция около 20-25м от брега. Фидер 3,90, 60гр кошница, 50санта повод и кука 12.
Предвид съботния вятър и спадането на водата, аз съм доволен

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Сомове не видях, за любителите на каракудата - доста таранка среден калибър е тръгнала.kutinchev написа:Кой, колко и какви сомове хвана?

И при мен нищо в неделя,от към СОМ.Мернаха се два три на сонара/според мен/,но нямаше удар.По обяд спрях на сянка в края на Алеко от към нашия бряг и там заших една мренка към 0,700 кг. и това беше,а и много попове.Водата е още много голяма.На острова почти няма слизане.Даже един тлъскач мина надолу,а до сега не бях виждал да се движи кораб м/у нашия бряг и острова.Но времето беше перфектно,и добре се разходих.
Поздрави.
Поздрави.
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги някой с нещо за яз.Бистра ? Откриване нещо ?? БЛАГОДАРЯ ! 

Днеска от 06.30ч до 12.30ч на Бистра си направихме страхотен риболов на фидер, стръв шарен червей. Излиза таранка, червеноперка и платика. Червеноперките бяха сравнително дребни, но от таранките и платиките имаше доста добри екземпляри.dan10 написа:Колеги някой с нещо за яз.Бистра ? Откриване нещо ?? БЛАГОДАРЯ !
-
- сериозен играч
Днеска и аз направих един валат на Стълпище.Пътят до там беше така

Бях на 520-ти километър,водата мътилка,на плувка дори и попчета нямаше, а на дъното само чукани събираха всички въдици

Бях на 520-ти километър,водата мътилка,на плувка дори и попчета нямаше, а на дъното само чукани събираха всички въдици

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
DNES NA LIPNIK--4 SHARANA PO 3 KILA I 7 TARANKI PO 0.500GRAMA
- kaminero65
- научил се да хвърля
И какви са условията на Липник колега?bg42 написа:DNES NA LIPNIK--4 SHARANA PO 3 KILA I 7 TARANKI PO 0.500GRAMA
Team Milo - feel the difference
kaminero65 написа:И какви са условията на Липник колега?bg42 написа:DNES NA LIPNIK--4 SHARANA PO 3 KILA I 7 TARANKI PO 0.500GRAMA
Това до Разград ли?
Колко е таксата?
-
- сериозен играч
Той Липник е забранен от няколко годиниbg42 написа:DNES NA LIPNIK--4 SHARANA PO 3 KILA I 7 TARANKI PO 0.500GRAMA

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
?????????????????????nick71 написа:Той Липник е забранен от няколко годиниbg42 написа:DNES NA LIPNIK--4 SHARANA PO 3 KILA I 7 TARANKI PO 0.500GRAMA
Нещо за Баниска?
Подочух за огромни количества,но някой се поувлякъл с килограмите!Има ли такова нещо или е слух?
Подочух за огромни количества,но някой се поувлякъл с килограмите!Има ли такова нещо или е слух?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
eeeeeeeeeeeee?Венци ® написа:Нещо за Баниска?
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Баниска си дава доста добре
За ден е нормално да направиш 10кг - 20кг таранка .Това е за 1 човек с 2 пръчки

Последно промяна от MiTKo_Fisher на Нед Юни 10, 2012 10:10 am, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби