Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Къ бре, яла го те над чистачката.Martin Mihailov написа: Ти алалем без преглед си одмаал до моретоИли си го залепил от другата страна а
![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Павел Иванов написа: ..... Е насредата на пато , усред полето от лево ще ти се падне басейна , по пързалката ще го познаеш от далече .... Иначе кръчмата на самият басейн предлага фантастично приготвени фкусотии както споменах по-горе ....
В интерес на истината, там съм ходил преди време, но тогава нямаше нищо хубаво за ядене,
Само гадна скара и гадни пържени картофи.
Запомнил съм го, че е след хиподрума !
Ама що да не пробвам пак ?
След като има добро хапване !
В "Банкя Палас" също има плаж и ресторант.
Става, ама е студена водата.
То в Банкя има още няколко, всички са посетени !
Бай Гьорге ,такива вицове кат последния ги пускай преди обед.Вечер по това време някой може да се задави от смях.

Късмет.Всичко е до късмет. 
- Martin Mihailov
- учете се от него

Нещо Ачо не е писал тая вечер
Дали не дере костури

Martin Mihailov написа:....... Дали не дере костури![]()
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател

Залетил съм каяка временно, че у наше край е 37 гр. жега, че луд съм, луд, ама не ми се мре в та жега....
Правим едни вечерни излети по Марица от брега с брат ми, ама риби няма, ако изключа некВи сомчета по около 500 гр. де налитат на примамките... Смятам, че е излиЧно да споменавам, че подобни рибки от стари рибари не се прибират или пържат.... Ама, масово се прибират от начинаещите....
Интересно, при опити с фекалната ми пръчица за кефал по бързеите, липсват масово и те риби де преди години ги ловяхме като на конвейр....
Тегава работа, вси си викам - ще си седя под климатика, ама сърце рибарско трае ли? Е, капо няма, ама и няма риба с де да се похалим....
Правим едни вечерни излети по Марица от брега с брат ми, ама риби няма, ако изключа некВи сомчета по около 500 гр. де налитат на примамките... Смятам, че е излиЧно да споменавам, че подобни рибки от стари рибари не се прибират или пържат.... Ама, масово се прибират от начинаещите....
Интересно, при опити с фекалната ми пръчица за кефал по бързеите, липсват масово и те риби де преди години ги ловяхме като на конвейр....
Тегава работа, вси си викам - ще си седя под климатика, ама сърце рибарско трае ли? Е, капо няма, ама и няма риба с де да се похалим....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Happy August morning! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Bigmarlin
- сериозен играч

Зора е,време е 
-
dantho.mihov
- Модератор

Въпрос към Ачо като корифей.
Днес не мога да вляза в пощ. си кутия в АБВ.
Вчера влязох обичайно и изпратих заявка за доставки. Паролата за влизане се помни от Мозила и става бързо. Днес обаче страницата ми се отвори с празни полета - да въведа данните за потребител и парола. И нЕще - грешна парола.
Ачо, я кажи има ли начин да върна запаметения вариант чрез разните инструменти на Мозилата.
Ако няма, ще правя нова пощ. кутия.
Днес не мога да вляза в пощ. си кутия в АБВ.
Вчера влязох обичайно и изпратих заявка за доставки. Паролата за влизане се помни от Мозила и става бързо. Днес обаче страницата ми се отвори с празни полета - да въведа данните за потребител и парола. И нЕще - грешна парола.
Ачо, я кажи има ли начин да върна запаметения вариант чрез разните инструменти на Мозилата.
Ако няма, ще правя нова пощ. кутия.
Данчо, сега разбирам, че проблемът не е само при теб.Явно има някакъв бъг в аbv.bg. Но, ако си въведеш правилно паролата ще успееш да влезнеш. Запамети си паролата наново.dantho.mihov написа:...........Ачо, я кажи има ли начин да върна запаметения вариант чрез разните инструменти на Мозилата...........
Паролата се проверява, като кликнаш с десен бутон върху празно место на страницата и от отворилото се меню избираш ------> ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТРАНИЦАТА ------> СИГУРНОСТ-------> ПРЕГЛЕД НА ЗАПАЗЕНИТЕ ПАРОЛИ--------> ПОКАЗВАНЕ НА ПАРОЛИТЕ
Пиши дали си успял!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Тази вечер ще съм пръдливият Ханс
Намерих някакъв полски суджук който го жегнах за разкош.
Намерих някакъв полски суджук който го жегнах за разкош.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Това е песента която ще гърми дълго време!
Баси откачалките
моя човек как скубе струните в мивката със мръсните чинии
Уникални са пиперките!
https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc
Баси откачалките
Уникални са пиперките!
https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc
- G.Petkov

Само Трифонов хареса "циганската приказка" !
А според мен си е шедьовър на народното творчество !
Ама нищо,
То чувството за хумор не е за всеки !
А от няколко дни ми върви да срещам по улиците на Сф стари соц.трошляци !
Видях Трабантче с оригинален двигател / миришеше на бензин и масло/, видях няколко Лади, а днес даже и Москвич, не от най-старите, ама беше поне на 50 години !
От ония с форма на цигарена кутия "Малка Арда" и горят по 12-14 литра/100 км !
Та има любители на всичко !
Ама Люси верно ще преебе и кокошките, та даже и петлите в спининга !
Гледам с една-две снимки е овършал целия подфорум "Спинингов рибобов" !
За сега не е взел отношение само за поролона, ама всеки момент ще се пробва и там !
Иначе яде костур, ама на кубинки !
А според мен си е шедьовър на народното творчество !
Ама нищо,
То чувството за хумор не е за всеки !
А от няколко дни ми върви да срещам по улиците на Сф стари соц.трошляци !
Видях Трабантче с оригинален двигател / миришеше на бензин и масло/, видях няколко Лади, а днес даже и Москвич, не от най-старите, ама беше поне на 50 години !
От ония с форма на цигарена кутия "Малка Арда" и горят по 12-14 литра/100 км !
Та има любители на всичко !
Ама Люси верно ще преебе и кокошките, та даже и петлите в спининга !
Гледам с една-две снимки е овършал целия подфорум "Спинингов рибобов" !
За сега не е взел отношение само за поролона, ама всеки момент ще се пробва и там !
Иначе яде костур, ама на кубинки !
- Bigmarlin
- сериозен играч

Аааа,на мен много ми допадна за Червената шапчица,ама снощи нямах сила да го спомена 
- G.Petkov

Зачетох се сега в съседната тема за бирите и си спомних за онази с трайност 3 дни.
Като студент в Свищовската Академия, "Хранително-вкусова промишленост" ме пратиха на стаж през лятото в бирената фабрика на бул.Сливница с един колега, Пламенчо - състезател, не ... маратонец в пиенето и бриджа.
Никога не съм се мерил с него !
Та отиваме сутринта във фабриката, представяме се, нареждат ни на поточната линия да видим от къде идва хляба/бирата и .......
С Пламенчо седнахме на по една празна каса, пресегнахме се към гумената лента, свалихме по една назатворена, естествено охладена и газирана биричка и потънахме в сладки приказки за емоционалността на Йосариан и точното око на Папа Ернест.
Оная бира нямаше нищо общо със сегашната. Пихме бавно, равномерно, напоително и даже без да мезим.
Към 14.00 часа се надигнахме, краката държаха и леко-полеко се изтеглихме !
Още два пъти успяхме да "стажуваме" до поточната линия, докато зам.директорката на фабриката не ни изгони окончателно.
Накрая едва ни дадоха бележка за производствен стаж!
Ама спомена за естествената, натурална, социалистическа, светла бира - остана !
Като студент в Свищовската Академия, "Хранително-вкусова промишленост" ме пратиха на стаж през лятото в бирената фабрика на бул.Сливница с един колега, Пламенчо - състезател, не ... маратонец в пиенето и бриджа.
Та отиваме сутринта във фабриката, представяме се, нареждат ни на поточната линия да видим от къде идва хляба/бирата и .......
С Пламенчо седнахме на по една празна каса, пресегнахме се към гумената лента, свалихме по една назатворена, естествено охладена и газирана биричка и потънахме в сладки приказки за емоционалността на Йосариан и точното око на Папа Ернест.
Оная бира нямаше нищо общо със сегашната. Пихме бавно, равномерно, напоително и даже без да мезим.
Към 14.00 часа се надигнахме, краката държаха и леко-полеко се изтеглихме !
Още два пъти успяхме да "стажуваме" до поточната линия, докато зам.директорката на фабриката не ни изгони окончателно.
Накрая едва ни дадоха бележка за производствен стаж!
Ама спомена за естествената, натурална, социалистическа, светла бира - остана !