Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Митко,аз чух за скрити шаранета по колите и пакостниците са заловени някак,но дали е вярно не мога да твърдя!!MiTKo_Fisher написа:Баниска си дава доста добреЗа ден е нормално да направиш 10 - 20 таранка .Това е за 1 човек с 2 пръчки
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Здравей колега за кой участък на реката става вупрос ?
bachoivo написа:И в събота и в неделя бяхме с колеги по Реката. С фидерите стана добър риболов предвид условита(нивото и силния вятър в събота). излизаше дунавска шарена-платички, морунажчета, каракуди, перки, чат пат по някой скобар. Рибите в порядъка до към 300-400гр. Вчера надвечер единия колега помята чепарето и 2-3 скумрии записахме в тефтера![]()
Риболова беше 95%от времето на фидер - стръв бял и торен(нямаше ги поповете там където се установихме), дистанция около 20-25м от брега. Фидер 3,90, 60гр кошница, 50санта повод и кука 12.
Предвид съботния вятър и спадането на водата, аз съм доволен
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
То за този водоем само легенди се носят. - Таксата била 10л. Каквото уловиш взимаш .Абе страшна работа !!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Ако си спрял да поговориш с едно момче с разпъната шаранджийска стойка, значи сме се запознали формално, ако ли не здраве да еnick71 написа:Днеска и аз направих един валат на Стълпище.Пътят до там беше така![]()

-
- сериозен играч
Да колега,бяхме с един син Еспейсkasabinho написа:Ако си спрял да поговориш с едно момче с разпъната шаранджийска стойка, значи сме се запознали формално, ако ли не здраве да еnick71 написа:Днеска и аз направих един валат на Стълпище.Пътят до там беше така![]()
.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
nick71 написа:Да колега,бяхме с един син Еспейсkasabinho написа:Ако си спрял да поговориш с едно момче с разпъната шаранджийска стойка, значи сме се запознали формално, ако ли не здраве да еnick71 написа:Днеска и аз направих един валат на Стълпище.Пътят до там беше така![]()
.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
През двата почивни дни отново атакувахме Реката с фидерите, като и двата дена 3 човека хващахме общо по около 2-3кг дунавска разна(това за по 4-5 часов риболов). Първия ден от 6 до към 11, а в неделя от 18 до към 21:30.
За захранка аз ползвах кг и половина промикс платика и река и около половин кило трохи. Стръв бял и торен. Монтажа асиметричен, кошница 70гр, кука 12, дистанция около 30-ина метра.
Втория ден беше по-добре от към големина на риби - хубава каракуда около половинка, морунаж и той някъде там, че може и малко по-голям. Ето малко снимки от снощи, извинявам се за качеството снимах с телефона

Аз ги лових основно такива
А колегите ги ловеха такива

Weekend-а живот и здраве атакуваме отново
За захранка аз ползвах кг и половина промикс платика и река и около половин кило трохи. Стръв бял и торен. Монтажа асиметричен, кошница 70гр, кука 12, дистанция около 30-ина метра.
Втория ден беше по-добре от към големина на риби - хубава каракуда около половинка, морунаж и той някъде там, че може и малко по-голям. Ето малко снимки от снощи, извинявам се за качеството снимах с телефона

Аз ги лових основно такива

А колегите ги ловеха такива

Weekend-а живот и здраве атакуваме отново

Последно промяна от bachoivo на Пон Юни 11, 2012 7:55 am, променено общо 1 път.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Първата ми риба за сезон 2012 на Дунав бе платика. Личен рекорд до момента 

- Прикачени файлове
-
- PLat.jpg (229.82 KiB) Преглеждано 817 пъти
- dan10
- фен клуб-скобар
Браво колегаkutinchev написа:Първата ми риба за сезон 2012 на Дунав бе платика. Личен рекорд до момента

Евала Кутинчев такива платики само по списанията си мислех че има ..... дано следващия път и сестрите и хванеш

Колеги можете ли да ми кажете нещо за местата до старата помпена станция
-
- сериозен играч
На кое викаш "старата помпенна" ?acho92 написа:Колеги можете ли да ми кажете нещо за местата до старата помпена станция
Еми на излизане от Русе посока София като стигнеш кпп-то завиваш надясно и там покрай едни вили слизащ надолу и вече като стигнеш станцията то има бариера там и пазача като му кажеш , че отиваш да ловиш риба и те пуска , 1 път сам ходил до там и то само за да видя какво представлява .
Колеги , кажете нещо за Дунава ?
какво върви в момента , каква струв и т.н.
благодаря
какво върви в момента , каква струв и т.н.
благодаря
-
- сериозен играч
Не съм ходил там от две години,преди не пускаха да се влиза вътре с колата,трябва да я оставиш пред бариерата и и пеша да слезеш до брега.Иначе местата не са лоши,но е пълно с мрежиacho92 написа:Еми на излизане от Русе посока София като стигнеш кпп-то завиваш надясно и там покрай едни вили слизащ надолу и вече като стигнеш станцията то има бариера там и пазача като му кажеш , че отиваш да ловиш риба и те пуска , 1 път сам ходил до там и то само за да видя какво представлява .