Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Венци само този път ще запазя добрия тон от уважение!venci72 написа:турни и карта другио път ,по лесно да го намерат...и да се оди у 5 часо за место...защо е нужно...DJONI RINGO написа:Инфо за кюстендилските братя-Копиловци над моста бой на мрени-не много едри,има и прилични!Ловят ги предимно на щека -рибата иска яко задържане и храна!Моля пускайте поне част от рибите обратно!Успех на всички!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

турни и карта другио път ,по лесно да го намерат...и да се оди у 5 часо за место...защо е нужно...[/quote]
Ако почнем да ставам у 5 за риболов на мренчета начи е дошло време да се отказвам от тоя спорт.
Ако почнем да ставам у 5 за риболов на мренчета начи е дошло време да се отказвам от тоя спорт.
Венци на белки ли ги лови мрените ?
-
- сериозен играч
на торен...Вецев написа:Венци на белки ли ги лови мрените ?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Аз не съм от тези хора дето си крият местата, всеки може да лови където си иска, така че не мисля че съм сгрешил като съм писал за мястото.
А за реката днес нивото същото играят повече кленчета, мрената почва да става капризна. Явно на всички риби почва да им се ........
От кога ще забранят рибата по нашия район, някой на ясно ли е?
А за реката днес нивото същото играят повече кленчета, мрената почва да става капризна. Явно на всички риби почва да им се ........

От кога ще забранят рибата по нашия район, някой на ясно ли е?
-
- вече хвърля и на тежко
1май,доста късно 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Има ли нещо черно на бело или предполагаш,че нещо чувам че тая година навсякъде влиза забраната от 15.04.2014 нямало да има делене до 500 и над 500м надморска височина.Колко е верно незнам!!!humfy написа:1май,доста късно
Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
По закон забраната почва от 15.04. Друг е въпроса, че министъра подписва заповед, в която примерно са включени разрешени водоеми, точни дати и тн. Ако ли не, всички водоеми са в забрана от 15.04.
Затова питах има ли нещо черно на бело или Боби кара по презумпция.С тая топла година,ако искаме да има риби требва да си спрат струма цялата от 15.04.2014.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
chokoboy написа:Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!
Благоевград май си имат нов шеф. Ама двете неща на куп ми дойдоха в повече, седнал съм на една пейка и немоа да стана
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- вече хвърля и на тежко
За сега няма нищо черно на бяло,така,че е в действие миналогодишната заповед. Очаквало се другата седмица да спуснат заповед и за тая година. Дано ги забранят от 15.04. навсякъде.chokoboy написа:Затова питах има ли нещо черно на бело или Боби кара по презумпция.С тая топла година,ако искаме да има риби требва да си спрат струма цялата от 15.04.2014.
Старите
-
- вече хвърля и на тежко
Ако е Ванката,не съм учуденД.Граховски написа:chokoboy написа:Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!
Благоевград май си имат нов шеф. Ама двете неща на куп ми дойдоха в повече, седнал съм на една пейка и немоа да стана

Старите
Ако е Ванката,не съм учуден
Много ги лови,кога нема пари взима да продава,но има ли кинти ги пуска
[/quote]
Бе не му знам името,ма не е тоя дето секи ден е на реката и търчи между отливките на двата вира.

Бе не му знам името,ма не е тоя дето секи ден е на реката и търчи между отливките на двата вира.
-
- вече хвърля и на тежко
Значи не е той

Старите