Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:
DJONI RINGO написа:Инфо за кюстендилските братя-Копиловци над моста бой на мрени-не много едри,има и прилични!Ловят ги предимно на щека -рибата иска яко задържане и храна!Моля пускайте поне част от рибите обратно!Успех на всички!
турни и карта другио път ,по лесно да го намерат...и да се оди у 5 часо за место...защо е нужно...
Венци само този път ще запазя добрия тон от уважение!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

турни и карта другио път ,по лесно да го намерат...и да се оди у 5 часо за место...защо е нужно...[/quote]
Ако почнем да ставам у 5 за риболов на мренчета начи е дошло време да се отказвам от тоя спорт.
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Венци на белки ли ги лови мрените ?
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Вецев написа:Венци на белки ли ги лови мрените ?
на торен...
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Аз не съм от тези хора дето си крият местата, всеки може да лови където си иска, така че не мисля че съм сгрешил като съм писал за мястото.
А за реката днес нивото същото играят повече кленчета, мрената почва да става капризна. Явно на всички риби почва да им се ........ :smt058
От кога ще забранят рибата по нашия район, някой на ясно ли е?
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

1май,доста късно :?
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

humfy написа:1май,доста късно :?
Има ли нещо черно на бело или предполагаш,че нещо чувам че тая година навсякъде влиза забраната от 15.04.2014 нямало да има делене до 500 и над 500м надморска височина.Колко е верно незнам!!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

По закон забраната почва от 15.04. Друг е въпроса, че министъра подписва заповед, в която примерно са включени разрешени водоеми, точни дати и тн. Ако ли не, всички водоеми са в забрана от 15.04.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Затова питах има ли нещо черно на бело или Боби кара по презумпция.С тая топла година,ако искаме да има риби требва да си спрат струма цялата от 15.04.2014.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

chokoboy написа:Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!

Благоевград май си имат нов шеф. Ама двете неща на куп ми дойдоха в повече, седнал съм на една пейка и немоа да стана
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

chokoboy написа:Затова питах има ли нещо черно на бело или Боби кара по презумпция.С тая топла година,ако искаме да има риби требва да си спрат струма цялата от 15.04.2014.
За сега няма нищо черно на бяло,така,че е в действие миналогодишната заповед. Очаквало се другата седмица да спуснат заповед и за тая година. Дано ги забранят от 15.04. навсякъде.
Старите
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Д.Граховски написа:
chokoboy написа:Ако имат некъв акъл требва да спират овреме.По Благоев скобаро се бие от 10-тина дни яко.Не се много вижда ма след снимката с улова има снимка на барата пълна със скобари който се плодят.Голям кеф да ги наблюдаваш само.Тук е и мястото да похвалиме ИАРА Благоевград който ежедневно са на мястото и полагат усилия за спокойствието на рибата по време на мръстенето.Мен ме провериха в неделя проверяващия вика днеска съм почивка ма минавам че това е единствената бара в която в момента има екшън.Похвално!!!А и видех нещо нечувано и невиждано местен мангал скива заседнала майка над 1.5кг сабу се бос наджапа и помогна на рибата да поеме в дълбокото прекръстих се!!!Има надежда за тая страна!

Благоевград май си имат нов шеф. Ама двете неща на куп ми дойдоха в повече, седнал съм на една пейка и немоа да стана
Ако е Ванката,не съм учуден :wink: Много ги лови,кога нема пари взима да продава,но има ли кинти ги пуска :D
Старите
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Ако е Ванката,не съм учуден :wink: Много ги лови,кога нема пари взима да продава,но има ли кинти ги пуска :D[/quote]
Бе не му знам името,ма не е тоя дето секи ден е на реката и търчи между отливките на двата вира.
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Значи не е той :wink: :shock:
Старите
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”