Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
, че с тренировки не по-малки от на Кобрата
ади сега и да тренирам кат луд
е добре де ше са постарая

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А бе,тука с тия звуци си стана Студио Балкантон!
Напрао ми смачкахте самочувствието с каква лекота ГО вадите.... саунда!
Много чукате,намалете темпото моля!
Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство!

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И Помнете,че Кльонкането е страхотен кеф докато Жена ви не ви попита-"Дали от всяко дърво става свирка"?
Тогава трябва да се действа бързо и безмилостно,майната му на кльонка,да си мъж е по-важно!

Нали каза че си чел цялата темаbai mile1 написа:, че с тренировки не по-малки от на Кобрата:

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
По нашенски е - алабаш.Troli Rapala написа: Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство!![]()

Ша взема да са анбицирам тая година, че ще ми изловят сомовете тия Алабаши кат ги гледам какви са нахъсани

" Джими Хендрикс с кльонка "
Troli Rapala

Troli Rapala
Ей мнооо сте отворени в ЯНбол беJimi Hendrix написа:По нашенски е - алабаш.Troli Rapala написа: Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство!![]()
![]()
Ша взема да са анбицирам тая година, че ще ми изловят сомовете тия Алабаши кат ги гледам какви са нахъсани![]()
![]()

Марк Твен
Марк Твен
Тоциtoci23 написа:Нали каза че си чел цялата темаbai mile1 написа:, че с тренировки не по-малки от на Кобрата:не видя ли клипа ми в началото на кльонкаджийския риболов каква пародия бях.Но цела зима блъсках на морето-накрая и корабите ме заобикаляха.......
Щи кажа и една тайна за франсето дето се шегуваш с него
първия ми читъв сом на кльонк го хванах заради него,макар че е тролингис
Просто ми каза какво место да търся,без да е идвал на Цонево
Ноооо няколко месеца изпращах слънцето на влизане- и го посрещах на излизане от водата.......
![]()

Марк Твен
Марк Твен
Аз съм от хората, които си знаят мястото и всичко за инструментите съм го научил с внимателно обследване на форумните препирни, където майсторите изплюват по нещо, както и лична комуникация с двама от Големите, та да попитам,че вече напира :
Кога Ви е най кльонкаджийската лична фиеста като сезон, температура на вода и дълбочини? С цялата наивност на това, че вече знам какво искам от един кльонк, как да го направя и какво да правя с него!
Хайде майстори? Вие от където идвате ние на там отиваме!
п,с.....Искам да ви кажа, че както ние тук се подбазикваме и става купон, през гугал търсачката поне 1000 човека включителни и съвсем млади приятели попадат на това, което се случва и се опитват да почерпят от знанията. За съжаление обаче често остават и без анасонлийка

Кога Ви е най кльонкаджийската лична фиеста като сезон, температура на вода и дълбочини? С цялата наивност на това, че вече знам какво искам от един кльонк, как да го направя и какво да правя с него!
Хайде майстори? Вие от където идвате ние на там отиваме!
п,с.....Искам да ви кажа, че както ние тук се подбазикваме и става купон, през гугал търсачката поне 1000 човека включителни и съвсем млади приятели попадат на това, което се случва и се опитват да почерпят от знанията. За съжаление обаче често остават и без анасонлийка

Ринго,на всеки язовир е различно времето и мястото
Ивито тръгва пръв и приключва последен.Една година преди забраната имахме 20-на риби за два-три дни,защото се насра да вали
Другото време е веднага след забраната преди да си хвърли хайвера
После чак август
А септември и октомври съм се засрамвал от себе си

Ивито тръгва пръв и приключва последен.Една година преди забраната имахме 20-на риби за два-три дни,защото се насра да вали

Другото време е веднага след забраната преди да си хвърли хайвера

А септември и октомври съм се засрамвал от себе си

Хубу ги пробвате от брага,но не е показателно за работата на кльонка,защото се въртиш и сучиш около него,а е обратното.В лодката като си седнеш на мястото него нагаждаш към себе си и нещата става други
А на Джимито редовно доставяйте анасон
щот ако го спре ша ни засрами всичките

А на Джимито редовно доставяйте анасон

аъ...yankosan написа:....
А на Джимито редовно доставяйте анасонщот ако го спре ша ни засрами всичките
![]()

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голям сом на кльонк = Юли и Септември!
Това показват моите анализи и наблюдения през последните 12години шпионаж!
Джимито и Ямбулията Санчо трупат бройки,но качеството им убягва заради червеи,анасони и други идиотии,а не че не са кадърни чукачи!
Чукат-чукат,ма накрая го духат на Краси!

аъ.. 

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

аъ..