Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

, че с тренировки не по-малки от на Кобрата :lol: :lol: ади сега и да тренирам кат луд :lol: :lol: е добре де ше са постарая :lol: :fishing6: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А бе,тука с тия звуци си стана Студио Балкантон! :shock: Напрао ми смачкахте самочувствието с каква лекота ГО вадите.... саунда! :roll: Много чукате,намалете темпото моля! :mrgreen: :drinkers: Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: Ей доживях да кажеш две хубави думи :D :lol: :lol: остъй го Ямамото :lol: той правилно говори и ни насочва ама то не става за един ден иска се дялане ,шкурене и тренировки,и той не е станал сан за един ден :wink: :drinkers: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И Помнете,че Кльонкането е страхотен кеф докато Жена ви не ви попита-"Дали от всяко дърво става свирка"? :shock: :mrgreen: :drinkers: Тогава трябва да се действа бързо и безмилостно,майната му на кльонка,да си мъж е по-важно! :roll: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:, че с тренировки не по-малки от на Кобрата:
Нали каза че си чел цялата тема :lol: не видя ли клипа ми в началото на кльонкаджийския риболов каква пародия бях.Но цела зима блъсках на морето-накрая и корабите ме заобикаляха....... :lol: Щи кажа и една тайна за франсето дето се шегуваш с него :lol: първия ми читъв сом на кльонк го хванах заради него,макар че е тролингис :wink: Просто ми каза какво место да търся,без да е идвал на Цонево :lol: Ноооо няколко месеца изпращах слънцето на влизане- и го посрещах на излизане от водата....... :rolleyes: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа: Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство! :mrgreen: :drinkers:
По нашенски е - алабаш. :lol:
Ша взема да са анбицирам тая година, че ще ми изловят сомовете тия Алабаши кат ги гледам какви са нахъсани :lol: :lol: :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Jimi Hendrix написа:
Troli Rapala написа: Лешпер е софийски жаргон и моя любима дума за неможачи и новобранци,та е забранено да се изговаря от Ямболии,че ши ви я..болиии,аре ако обичате да си измислите друг лаф преди да сте кандидатствали за Софийско жителство! :mrgreen: :drinkers:
По нашенски е - алабаш. :lol:
Ша взема да са анбицирам тая година, че ще ми изловят сомовете тия Алабаши кат ги гледам какви са нахъсани :lol: :lol: :drinkers:
Ей мнооо сте отворени в ЯНбол бе :fishing6: :drinkers: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

toci23 написа:
bai mile1 написа:, че с тренировки не по-малки от на Кобрата:
Нали каза че си чел цялата тема :lol: не видя ли клипа ми в началото на кльонкаджийския риболов каква пародия бях.Но цела зима блъсках на морето-накрая и корабите ме заобикаляха....... :lol: Щи кажа и една тайна за франсето дето се шегуваш с него :lol: първия ми читъв сом на кльонк го хванах заради него,макар че е тролингис :wink: Просто ми каза какво место да търся,без да е идвал на Цонево :lol: Ноооо няколко месеца изпращах слънцето на влизане- и го посрещах на излизане от водата....... :rolleyes: :drinkers:
Тоци :D точно за теб мислех да направя забележка на Ицака,че та изгуби кат пишещ, :D ама не е моя работа :lol: Инак съм доволен,че прописа пак :D :fishing6: Знам,че ти каза Тролката някой работи :D и го избъзиках за това ако помниш :lol: Слънцето и аз го изпращам и посрещам ама има и нещо друго май :wink: :D :fishing6: Помня ти новобранските репортажи :D :lol:И помня също,когато каза ,че нищо не си научил от тая тема :wink: ама ни е кеф да си пишем и да са майтапим,като внимаваме да не пресолим манджата,както казва Джимито на едно друго място :wink: :fishing6:
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Аз съм от хората, които си знаят мястото и всичко за инструментите съм го научил с внимателно обследване на форумните препирни, където майсторите изплюват по нещо, както и лична комуникация с двама от Големите, та да попитам,че вече напира :
Кога Ви е най кльонкаджийската лична фиеста като сезон, температура на вода и дълбочини? С цялата наивност на това, че вече знам какво искам от един кльонк, как да го направя и какво да правя с него!
Хайде майстори? Вие от където идвате ние на там отиваме!
п,с.....Искам да ви кажа, че както ние тук се подбазикваме и става купон, през гугал търсачката поне 1000 човека включителни и съвсем млади приятели попадат на това, което се случва и се опитват да почерпят от знанията. За съжаление обаче често остават и без анасонлийка :fishing2: :fishing2: :fishing2:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ринго,на всеки язовир е различно времето и мястото :!:
Ивито тръгва пръв и приключва последен.Една година преди забраната имахме 20-на риби за два-три дни,защото се насра да вали :wink:
Другото време е веднага след забраната преди да си хвърли хайвера :wink: После чак август :arrow:
А септември и октомври съм се засрамвал от себе си :oops:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Хубу ги пробвате от брага,но не е показателно за работата на кльонка,защото се въртиш и сучиш около него,а е обратното.В лодката като си седнеш на мястото него нагаждаш към себе си и нещата става други :wink:
А на Джимито редовно доставяйте анасон :drinkers: щот ако го спре ша ни засрами всичките :rolleyes: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:....
А на Джимито редовно доставяйте анасон :drinkers: щот ако го спре ша ни засрами всичките :rolleyes: :lol:
аъ... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Голям сом на кльонк = Юли и Септември! :idea: Това показват моите анализи и наблюдения през последните 12години шпионаж! :wink: :drinkers: Джимито и Ямбулията Санчо трупат бройки,но качеството им убягва заради червеи,анасони и други идиотии,а не че не са кадърни чукачи! :mrgreen: :drinkers: Чукат-чукат,ма накрая го духат на Краси! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

аъ.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

аъ.. :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”