Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
На Засмяново в момента има много водорасли и риболова е почти невазможен, но това не ти пречи да си вземеш въдиците все пак няма да ги носиш на гръб. Знае ли човек може пък да застанете до някое по чисто място и да ти се отдаде възможност да изкараш някоя каракудка.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Вчера на николаевка на седмият 10 кг.таранка по педя има и по едри има и шаранчета но са по 500 гр.таксата е 15 лв.
-
- научил се да хвърля
Колега, плаща ли се още такса на Засмяново (големия)?rado25 написа:На Засмяново в момента има много водорасли и риболова е почти невазможен, но това не ти пречи да си вземеш въдиците все пак няма да ги носиш на гръб. Знае ли човек може пък да застанете до някое по чисто място и да ти се отдаде възможност да изкараш някоя каракудка.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Заповедта:
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 4.2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Разрешените водоеми за Варненска област са,
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 4.2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Разрешените водоеми за Варненска област са,
- яз. Николаевка - големият
- яз. Генерал Киселово
- яз. Тръстиково
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ха сега де
.... тия трите разрешените не са ли часни, тоест арендовани водоеми. На платените каква забрана, кви разрешения за риболов от ИАРА. Май си е чиста проба реклама на въпросните водоеми на министерско ниво. 

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- kolintodorov
- новобранец
А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега браво за улова! Къде беше застанал? Интересува ме дали да застана на стената или на плиткото?Kodjito75 написа:Вчера на николаевка на седмият 10 кг.таранка по педя има и по едри има и шаранчета но са по 500 гр.таксата е 15 лв.
Колеги някой да има някакво инфо за яз.Долен чифлик?Миналата есен ходих и много се изкефих на природата много красив водоем.Тогава хванахме само едра каракуда но пак ми се ходи да пробвам.Ако някой има инфо ще съм много благодарен защото никъде другаде няма никакво инфо
-
- научил се да хвърля
Мани,мани,не питай колега.Риба може и да има все още,но скоро време само каракуда и костур ще има може би.Извстно време ме нямаше в България и като се върнах и видях какво е станало с язовир Тръстиково,направо се отчаяхkolintodorov написа:А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?
- lishev_64
- разбира нещата
Ееее, не толкова песимизъм, колега. Ти видя ли "какво е станало с яз. Тръстиково", или се информира от форумите? Доста неща се "изхортуваха" за водоема, кои верни, кои неверни. Каквото и да се е случило, който е запознат с водоема, трябва да е спокоен - риба в него ще има!nebulizator написа:Мани,мани,не питай колега.Риба може и да има все още,но скоро време само каракуда и костур ще има може би.Извстно време ме нямаше в България и като се върнах и видях какво е станало с язовир Тръстиково,направо се отчаяхkolintodorov написа:А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днес на оброчище около десетина килограма едри бабушки и един костур около половинка
. Стръв бял,торен,кастери и най вече коноп.

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте и честит празник!
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.

А това е от предния излет там, когато пък преобладаваха шаранчетата, като имах само 2-3 таранки. Но бях на фидер.

Това е от мен.
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.

А това е от предния излет там, когато пък преобладаваха шаранчетата, като имах само 2-3 таранки. Но бях на фидер.

Това е от мен.

Здавейте,
И аз да попитам на Круша има ли риба и какви са условията?
Някой да има инфо за яз.Доброплодно?
И аз да попитам на Круша има ли риба и какви са условията?
Някой да има инфо за яз.Доброплодно?
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Браво колегаfelippemassa написа:Здравейте и честит празник!

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- kukukuka
- кандидат преподавател
той колегата е изловил рибата:)за нас остави ли:))))
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"