Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от rado25 »

На Засмяново в момента има много водорасли и риболова е почти невазможен, но това не ти пречи да си вземеш въдиците все пак няма да ги носиш на гръб. Знае ли човек може пък да застанете до някое по чисто място и да ти се отдаде възможност да изкараш някоя каракудка.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

Вчера на николаевка на седмият 10 кг.таранка по педя има и по едри има и шаранчета но са по 500 гр.таксата е 15 лв.
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

rado25 написа:На Засмяново в момента има много водорасли и риболова е почти невазможен, но това не ти пречи да си вземеш въдиците все пак няма да ги носиш на гръб. Знае ли човек може пък да застанете до някое по чисто място и да ти се отдаде възможност да изкараш някоя каракудка.
Колега, плаща ли се още такса на Засмяново (големия)?
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Заповедта:

http://iara.government.bg/wp-content/up ... 4.2014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Разрешените водоеми за Варненска област са,
- яз. Николаевка - големият
- яз. Генерал Киселово
- яз. Тръстиково
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Ха сега де :shock: :shock: :shock: .... тия трите разрешените не са ли часни, тоест арендовани водоеми. На платените каква забрана, кви разрешения за риболов от ИАРА. Май си е чиста проба реклама на въпросните водоеми на министерско ниво. :wink:
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Kodjito75 написа:Вчера на николаевка на седмият 10 кг.таранка по педя има и по едри има и шаранчета но са по 500 гр.таксата е 15 лв.
Колега браво за улова! Къде беше застанал? Интересува ме дали да застана на стената или на плиткото?
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

Колеги някой да има някакво инфо за яз.Долен чифлик?Миналата есен ходих и много се изкефих на природата много красив водоем.Тогава хванахме само едра каракуда но пак ми се ходи да пробвам.Ако някой има инфо ще съм много благодарен защото никъде другаде няма никакво инфо
nebulizator
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nebulizator »

kolintodorov написа:А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?
Мани,мани,не питай колега.Риба може и да има все още,но скоро време само каракуда и костур ще има може би.Извстно време ме нямаше в България и като се върнах и видях какво е станало с язовир Тръстиково,направо се отчаях
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

nebulizator написа:
kolintodorov написа:А като споменахте Тръстиково, някой ходил ли е скоро? Отворен ли е вече и какви са условията тази година има ли риба все още?
Мани,мани,не питай колега.Риба може и да има все още,но скоро време само каракуда и костур ще има може би.Извстно време ме нямаше в България и като се върнах и видях какво е станало с язовир Тръстиково,направо се отчаях
Ееее, не толкова песимизъм, колега. Ти видя ли "какво е станало с яз. Тръстиково", или се информира от форумите? Доста неща се "изхортуваха" за водоема, кои верни, кои неверни. Каквото и да се е случило, който е запознат с водоема, трябва да е спокоен - риба в него ще има! :wink: :smt023 :smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Днес на оброчище около десетина килограма едри бабушки и един костур около половинка :D . Стръв бял,торен,кастери и най вече коноп.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Здравейте и честит празник!
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.
Изображение
Изображение
Изображение
А това е от предния излет там, когато пък преобладаваха шаранчетата, като имах само 2-3 таранки. Но бях на фидер.
Изображение
Това е от мен.  :D
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Здавейте,
И аз да попитам на Круша има ли риба и какви са условията?
Някой да има инфо за яз.Доброплодно?
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

felippemassa написа:Здравейте и честит празник!
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.
Браво колега :D .По празниците и аз мисля да последвам твоя пример,че ми писнаха тея бабушки. Така като гледам си бил застанал на опашката.Дълбочината горе долу каква е? Да направя предварително линиите. Гледам си ловил на щека,сподели моля те нещо за линията с която си ловил (ластик,основно и тн.),че аз те първа навлизам в този вид риболов и имам няколко проблема за решаване.Предварително благодаря.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

той колегата е изловил рибата:)за нас остави ли:))))
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”