Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Колеги,къде е каята?
Каква е идеята да се лови кая на плувка? Чувал съм го и от други хора туй. Какав такъм се изполва за кая на плувка?bat`venci написа:Привет колеги,вчера бях на първа буна за кая.Лових от 16:30 до 19:30, на плувка ....
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Ползва се подвижна плувка 5-12 гр. зависи от вятър и вълнение с дълга антена.Монтаж-стопер-плувка-осн.тежест-амортисьор/стопер/-вирбел-повод 20см. Замяташ и увеличаваш дълбочината докато плувката легне после намаляш около 10см и това е. На слука

Вчера на 2 буна на кранево от 16:00 до 20:00 2 кл. кая и два лихнуса,калвеше предимно на белена скарида,благодаря на дядо нептун

-
- научил се да хвърля
Днес от обяд до кам 5 средна работа но едра...на бяла мида ловихме 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- ще става разбирач
Не е задължително плувката да е подвижна,при дълбочина около 3,4 метра си ловя с 5 метра директен с неподвижна плувка.Ловя на плувка ,защото удоволствието(поне за мен)е по-голямо.Понякога рибата е по-навътре а аз съм с ограничена дистанция,но важното е удоволствието а не улова.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте колеги!
На 25 - събота на Поморие за 7-8 часа хванахме с моята приятелка около 40-50 бр. 15-20 см. пясъчни попчета. Не си бях взела апаратчето и нямам снимки. Имаше много рибари и доста риба се хвана него ден. Някои хвърляха на по-дълбоко и хващаха по-едри и по-тъмни на цвят.
Тази събота, по празниците незнам къде ще ме отвее вятъра. Ходими се на Германката, ама приятели казват, че там било опасно, камъните лошо разхвърляни и трудно достъпни, та незнам дали ще се навият да ме закарат там. По-миналата седмица били хванали там доста, с килограми сафрид, дребен, ама много.
На 25 - събота на Поморие за 7-8 часа хванахме с моята приятелка около 40-50 бр. 15-20 см. пясъчни попчета. Не си бях взела апаратчето и нямам снимки. Имаше много рибари и доста риба се хвана него ден. Някои хвърляха на по-дълбоко и хващаха по-едри и по-тъмни на цвят.
Тази събота, по празниците незнам къде ще ме отвее вятъра. Ходими се на Германката, ама приятели казват, че там било опасно, камъните лошо разхвърляни и трудно достъпни, та незнам дали ще се навият да ме закарат там. По-миналата седмица били хванали там доста, с килограми сафрид, дребен, ама много.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
-
- научил се да хвърля
вълнолома,дружба,златните(не съм с лодkа)-някои ще ме посъветва ли накъде да хващам.
благодаря!
благодаря!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Златните май забраниха вече риболова.
Вълнолома пред св.Никола все още дава.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ха! Откога и как го забранихаКИРО написа:Златните май забраниха вече риболова.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Аз си ходя по буните 2-ра 3-та... дано там да не забранят 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Кво няма да го забранят , нали трябва да ни изчистят боклуците дето сме хвърляли. Последния път като ходих там си беше едно малко сметище.
Може, колега Пейков. Надявам се това да са подбудите. И същевременно ми е тъпо, защото наистина много колеги оставят след себе си не кочина, а глобална свинщина
И не само на вълнолома на Панорама или на някоя друга буна - навсякъде! Паркове, градинки, "междублокови пространства", гори.... Спирам до тук, че пак се ядосах, а и само оспамвам темата за каята......

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
на морска гара излиза ли по едра кая
- patter
- вече хвърля и на тежко
Да спамна и аз малко. Миналата пролет бяха забранили риболова на морска гара по същата причина. След това всеки един казваше на останалите "И да си приберете боклуците като си тръгвате". Проблема се реши - понеже не замърсявахме ни оставиха да ловим на воля.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чак лихнус ме съмнява,но има и заслужаващи вниманието попове.dobata написа:на морска гара излиза ли по едра кая
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА