Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Honda Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Honda Ribar »

колеги може ли някой да даде прясно инфо за Войводиново като цени и условия ако има.Милсим с един приятел да се разходим някъде близо до Пловдив ако имате инфо за някое водоемче, щото знам само този,Цалапица и Маноле и само там не съм ходил ще се радвам ако ми кажете и други хубави водоемчета.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Хонда, не говориш за циментираната вана до прелеза, нали? :) Там мисля, че е 3 лв. такса.
Преди Войводиново (от Брезовско), до бензиностанцията в ляво т.е. входа за стопанския двор, има табела за спортен риболов след 1 км. Завиваш и стигаш до последния водоем, те другите са безстопанствени. Няма как да объркаш. Пътя е асфалт и чакъл, само накрая има малко 'мек път'. Собственика е мъж с коса на опашка. Казва, че има шаран и щука. Миналата година бях само на оглед пътьом. Имаше двама шаранджии и 4-5 блеснари. Октомври месец беше. За 1 час извадиха само 1 шаран към 2 кг и една щука. Таксата беше 10 лв. и рибата без пари. Водоема не е лош.
На близо е и Войсил. След селото на 1 км има табела и отбивка надясно. Прекалено е цивилизован, но става. Таксата е 7 лв. Шарана 5 лв. Има и беседки и пиене :) Комплекса се вижда от пътя.
Също близо е и Белащица. Новият път за кариерата. На 'Черния Петър' - надясно. Слд 500 м е водоема. Такса 5 лв. Шаран 5 лв.
------------------------------
На слука!
Гено Генов
Изображение
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Колеги,
питах и за Мътеница! Много горещо препоръчват някакъв водоем там. Ако някой знае - да каже. Как се стига до там?
търся информация и за Отец Паисиево. И там имало готин язовир.
Гено Генов
Изображение
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Този последния, който си описал на Белащица, от една седмица не работи.
До село Първенец има един от типа бетонни вани, но е по-добър от Войводиновската такава.
Изображение
Язовира до село Отец Паисиево се намира в началото на селото преди бившата розоварна.
Няма как да не го намериш намира се непосредственно до пътя и се вижда.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

genov_eng написа: търся информация и за Отец Паисиево. И там имало готин язовир.
Да не прозвучи като реклама,но язовирчето е страхотно.Имам скорошна тема в "Моят излет".
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колега Генов, ако искаш да ти опънат нервите до краен предел, отивай на Мътеница!!!
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Ще отида, ама незнам къде се намира водоема :) а това за нервите - в какъв смисъл?
Гено Генов
Изображение
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

tsvetkoff написа:
genov_eng написа: търся информация и за Отец Паисиево. И там имало готин язовир.
Да не прозвучи като реклама,но язовирчето е страхотно.Имам скорошна тема в "Моят излет".
Видях го. Добре ми изглежда. Благодаря.
Гено Генов
Изображение
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Кузмич,
в албума ти видях доста снимки на уловени щуки. В района на Пловдив ли са? Мисля тая година да се пробвам и в тоя риболов. Ако не те затруднява, би ли казал къде един начинаещ спинингист би се пробвал да хване една 'зъбатка' ? Понаготвил съм такъми.
Гено Генов
Изображение
Honda Ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Honda Ribar »

genov_eng написа:Хонда, не говориш за циментираната вана до прелеза, нали? :) Там мисля, че е 3 лв. такса.
Преди Войводиново (от Брезовско), до бензиностанцията в ляво т.е. входа за стопанския двор, има табела за спортен риболов след 1 км. Завиваш и стигаш до последния водоем, те другите са безстопанствени. Няма как да объркаш. Пътя е асфалт и чакъл, само накрая има малко 'мек път'. Собственика е мъж с коса на опашка. Казва, че има шаран и щука. Миналата година бях само на оглед пътьом. Имаше двама шаранджии и 4-5 блеснари. Октомври месец беше. За 1 час извадиха само 1 шаран към 2 кг и една щука. Таксата беше 10 лв. и рибата без пари. Водоема не е лош.
На близо е и Войсил. След селото на 1 км има табела и отбивка надясно. Прекалено е цивилизован, но става. Таксата е 7 лв. Шарана 5 лв. Има и беседки и пиене :) Комплекса се вижда от пътя.
Също близо е и Белащица. Новият път за кариерата. На 'Черния Петър' - надясно. Слд 500 м е водоема. Такса 5 лв. Шаран 5 лв.
На слука!
Благодаря за информацията колега,ще отида да видя какво е положението ако не се обърка нещо и ще пиша.
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

На Отец Паисиево водоема е добър и има шаран,но е много тлъст и не става за ядене,а за Мътеница наистина ще ти изпънат нервите с тяхните условия. :lol: :P :lol:
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

valtaxi написа:На Отец Паисиево водоема е добър и има шаран,но е много тлъст и не става за ядене,а за Мътеница наистина ще ти изпънат нервите с тяхните условия. :lol: :P :lol:
------------------------------------------
Ей пичове, кажете най-накрая как се ходи до този водоем около Мътеница. Вие искате да ме подготвите, като ми калявате нервите предварително :)
Гено Генов
Изображение
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Мътеница бяхме септември началото и рибата се беше навряла в един плиткаж в най ляво от позволената зона . . взимаше яко на бял червей, царевицата не я пипаше. На перото закачихме по някой друг шаран ама най много до 1.7 имаше и много дребосъци. Сега пак ми се ходи ама не знам какво ще е . . . иначе лятото изкарахме няколко около 3.5 . .
След игрището на Паничери има разклон направо към старосел и вдясно към мътеница . . хващаш надясно и караш само направо отстрани има много лозя . . като ти свършат лозята отлявата страна и видиш едно голямо дърво отляво свиваш пред него и стената на язовира ще е пред теб . . ай лека
късмет работа . .
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

angel81 написа:Мътеница бяхме септември началото и рибата се беше навряла в един плиткаж в най ляво от позволената зона . . взимаше яко на бял червей, царевицата не я пипаше. На перото закачихме по някой друг шаран ама най много до 1.7 имаше и много дребосъци. Сега пак ми се ходи ама не знам какво ще е . . . иначе лятото изкарахме няколко около 3.5 . .
След игрището на Паничери има разклон направо към старосел и вдясно към мътеница . . хващаш надясно и караш само направо отстрани има много лозя . . като ти свършат лозята отлявата страна и видиш едно голямо дърво отляво свиваш пред него и стената на язовира ще е пред теб . . ай лека
Мерси, колега
Гено Генов
Изображение
плувката2006
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от плувката2006 »

Преди малко се върнах от Цалапица,никаква активност на рибите.Изиграха доста добри риби,но явно рязкото застудяване е променила апетита им към хранене :D Другата седмица пак ще ги пробвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”