Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Морално или напротив? Тема за таковането...
Модератор: dantho.mihov
Re: Морално или напротив? Тема за таковането...
Ма не било лесно да таковаш комшийка- аз си мислех, че лесна работа, но после почнаха трудностите- оня мъжа и е един 120 кила с мускулите само, та си викам да не вземе да му каже оная да ме потроши от бой да умра от срам пред комшийте и на работата със синялата по очите,
от друга страна жената е като котка- има осмо чувство и всичко усеща- само като ме види, но днеска си говорих с оная русата- утре ще атакувам ако може, че се прибирам 2 часа преди нея от работа.
от друга страна жената е като котка- има осмо чувство и всичко усеща- само като ме види, но днеска си говорих с оная русата- утре ще атакувам ако може, че се прибирам 2 часа преди нея от работа.
- krokibg
- учете се от него
Върхи,казахти преди,пак ще повторя !!!Докарвай ги тук и не се занимавай с неща които не са в твоя ресор
Гледай си талянските коли и не се занимавай със глупости че вече взе да ма приспиваш.Явно ша си умреш върху жена ти,че май само тя ти дава 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
vyrhara написа:Ако щете вярвайте.., ама днес разбрах, че съседът ми (суек, женен с две деца... от които едното е 11-ти клас) чука на другите съседи щерката (която е едва на 18)
Обграден съм от сексуални перверзници...
На това момиче и аз бях навит.., но ме спира възраста й!...

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Знаех си,,,,,,,,, тоя човек не е добре,сега пък деца му са приискали.Не те ли е малко срам да пишеш такива глупости,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18 годишноДимо Генчев написа:vyrhara написа:Ако щете вярвайте.., ама днес разбрах, че съседът ми (суек, женен с две деца... от които едното е 11-ти клас) чука на другите съседи щерката (която е едва на 18)
На това момиче и аз бях навит.., но ме спира възраста й!...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Батко,прекаляваш с ФИЛМИТЕ.vyrhara написа:Ма не било лесно да таковаш комшийка- аз си мислех, че лесна работа, но после почнаха трудностите- оня мъжа и е един 120 кила с мускулите само, та си викам да не вземе да му каже оная да ме потроши от бой да умра от срам пред комшийте и на работата със синялата по очите,

А може би и с ....

По едно време си мислих,че ташаци си правиш с хората,ама сега като ти гледам разсъжденията,се чудя да се смея ли ,да плача ли.То базик,базик,ама на гол гъз нали знаеш,че си е живо е**не.Само дето ти твоя си го заголил и ич се не угаждаш на де отиват нещата.Или пък се угаждаш...

Айде стига съм се правил на сериозен,че да не развалям кефа от ебавката на колегите.Като гледам в случая поговорката,че мъжко дупе един път се е*е тука не важи.Тебе бая честичко си те завтарят,затретват...Мани бегай!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега, предполагам, че това не се отнася за мен, нали??? Вероятно си ме цитирал по погрешка, истинският пост, който трябва да цитираш (без моите емотикони) е на 35 страницаvasilev написа:Знаех си,,,,,,,,, тоя човек не е добре,сега пък деца му са приискали.Не те ли е малко срам да пишеш такива глупости,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18 годишноДимо Генчев написа:vyrhara написа:Ако щете вярвайте.., ама днес разбрах, че съседът ми (суек, женен с две деца... от които едното е 11-ти клас) чука на другите съседи щерката (която е едва на 18)
На това момиче и аз бях навит.., но ме спира възраста й!...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Ма то е от ясно по-ясно за кого става дума,,,,,,,,,,,,,,,,за баш еб....ча на Нова Загора 

-
- кандидат преподавател
Айде ебачи сега е момента докъто Върхара не ги е докопал.

Аз си падам по по- бозчести...
-
- кандидат преподавател
То като си такъв манджия ще ти илезнат мазоли на ръката.vyrhara написа:Аз си падам по по- бозчести...

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Може да ми дойдете на гости в мазето имам 350 кила бело полусухо-
имам китара а съседа- акордеон,
мани- огън- ако от петък до неделя някой се сети за жена- те къде съм...
имам китара а съседа- акордеон,
мани- огън- ако от петък до неделя някой се сети за жена- те къде съм...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А жена ти през това време дей ще е 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Мисля че е време да се зключи темата- тук намерих много приятелски писания и ценни съвети,
а така, Приятели- имаше яко хилене, което е най- важното. Айде Барутееееееееее!
а така, Приятели- имаше яко хилене, което е най- важното. Айде Барутееееееееее!