Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Вчера се разходих до Невестино за 2ч. но останах капо, и не само аз ,а може би всички които бяха там. Нивото на реката е споднало и е избистряла, че на 1.5м. се вижда дъното. Ако замъти от топенето на сниговете може и да размърдат рибоците.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Свърши се със скобара за тая зима ,ще чакаме ранната есен ,по-добре да се ориентираме към други видове 

И аз мисля,че рядко ще закачваме по някой скобар ще почне мряната и другите видове риби. 

- indalo
- фен клуб-скобар
Аз пък си мисля лятото да ги почвам. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да не е лошо между мрените да скръцне аванса от някой скобар 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
колеги малко инфо за местата около мурсалево и срещу кочеринските мисля за кефал да отскоча
тая или др седмица

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Вчера на Бело Поле ниска и бистра река, много хора всички капо, и никаква риба. Като че ли скобарите вече не са във вира.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Има ли някой да е ходил тези дни на Струма около Невистино?
Вчера срещнах един колега и се похвали, почнали мренки и кленчета на бели да излизат. Но искам и някой друг да пише да потвърди или отрече тази информация. Ако някой има инфо да го даде до обяд, да знам дали изобщо да ходя след обяд. Благодарско.
Вчера срещнах един колега и се похвали, почнали мренки и кленчета на бели да излизат. Но искам и някой друг да пише да потвърди или отрече тази информация. Ако някой има инфо да го даде до обяд, да знам дали изобщо да ходя след обяд. Благодарско.

Венци е пернал една добра мряна,а иначе днес видях хора само на канала на Симитли................ама дали ловят 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- научил се да хвърля
Зравейте, колеги! Някой да е ходил тези дни на Невестино или Пастух, че утре мисля да отскоча до там. Интересува ме има ли някакъв риболов там или е празно губене на време ? Мерси предварително 

инфото е от вчера Железница на целия вир 3-ма човека с хванати само 1 скобар и 2 кленчета.Монца 2ма човека с хванати 2-3 скобара аз си останах капо въпреки желанието и усилията ми иначе реката си е нормална и бистра
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
В неделя ходих на Струма в парка на Невестино и беше луднца едва си намерих място. Ловеше се предимно на дъно, излизаха много мрени и то баби, но само на рачета. Аз лових на бели и хванах 1 каракуда, 10-на мренки и 5 кротушки за 2 часа. А тези които бяха окупирали хубавите места хващаха и по някой дрег хубав клен. Незнам как ще се отрази дъжда, който
дават да вали до събота. Най-малкото ще вдигне нивото и ще замъти, ще разбие тотално мрените и ще ги активизира, жалкото е ,че забраната неумолимо прибрижава
.
дават да вали до събота. Най-малкото ще вдигне нивото и ще замъти, ще разбие тотално мрените и ще ги активизира, жалкото е ,че забраната неумолимо прибрижава

-
- научил се да хвърля
Някой да има прясно инфо от Струма в районите на Невестино и Пастух?
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Вчера привечер, в района на Невестино, имаше доста рибари. Тези , с които разговарях , бяха доволни от риболова. Основно се лови мряна, кефал и по някой морунаж. Скобара почиваше.
Някой колеги бяха хванали по 2- 3 кг., предимно дребна риба. По инфо от колегите, рибата кълве предимно следобяд, най-активно привечер. Според мен реката беше перфектна за риболов.

-
- фен клуб-скобар
Пичове некои има ли логично обяснение,защо изчезна рибата в раиона на Земен
Както казва колега 'И ПРЪСКАЧА ГО НЯМА'.Какво стана,сигурно некакво натравяне като във
Лобош преди 2 години или от високата вода тази година ги е отнесла

Както казва колега 'И ПРЪСКАЧА ГО НЯМА'.Какво стана,сигурно некакво натравяне като във
Лобош преди 2 години или от високата вода тази година ги е отнесла