Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Re: Накъде около Плевен?
И тоя месец ще ни дават заплати в понеделник....
Най-много в неделя да мина през Ясенските блата за някой динозавър

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
В кое блато са динозаврите? Защото аз вече 2 пъти ходя и само малки щуклета кълватm5kov написа:И тоя месец ще ни дават заплати в понеделник....![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
За пред хората все са динозаври, нищо че са по 10 см
Иначе, ходя в дясно от моста на вита (след Ясен, посока Плевен), по дигата.

Иначе, ходя в дясно от моста на вита (след Ясен, посока Плевен), по дигата.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Сещам се за кое говориш. Аз не съм ходил скоро до писарово да видя какво е положението там. По принцип там е по-резултатно гьолче 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Предната седмица направих два излета,доволно 10-12скобара от300гр до 700-800гр но панаира е пълен.Хвърля се безразборно захранка в промишлени количества и то кои каквато има,тази седмица мисля да търся само мряна която я има в това вече съм сигурен.
Аз за писарово имах в предвид да обиколя гьоловете за щука защото по реката не знам местата в тази част на искъра.
Колеги кажете нещо за язовир Милен кладенец какво варви и на каква стръв
-
- научил се да хвърля
Много пишете в тоя форум бе
Човек да не би да пропусне да влезе 1-2 дена.
Днес смадока не иска да пипне от тъмно бяхме на язовира,само средни костури..
Виждам че се пише вече за реките дано да тръгне. Колегата мартинели може да качи 1 снимка и тук ако искада се похвали от Дунава със сефтето

Виждам че се пише вече за реките дано да тръгне. Колегата мартинели може да качи 1 снимка и тук ако искада се похвали от Дунава със сефтето

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Shampio0* написа:Много пишете в тоя форум беЧовек да не би да пропусне да влезе 1-2 дена.
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Това е на Загражден - Борум сабя. За захрана ползвах един пакет Мавер за мряна, половин пакет бисквита и бял червей. За стръв един торен с два бели червея като ги пръсках с спрея на Сенсас за мряна. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=53853
Здравейте, отдавна чета , но да се отчета и аз...
напоследък от лодка :
"Големия" в Кайлъка - нищо на всичко. Толустолопи като бомби, но за тях не съм хвърлял. Мирна и хищник при мен НЕ. (август-септември)
Дъбника - обичайното : платика, таранка, костур, царици и някоя червеноперка (септември)...
Александрово - приличен костур и големи царици (на чеврей - бял и торен). Говорят за таранка така и нямах успех. За щука не съм мятал. (септември)
Писарово - малки щуки под кило на блесна, а на тапа - йок (и всички останали около мен ...страшна кал без джип не си го и мислете). Едни бракониери на комбайн извадиха две щуки около 1,5 кг.
Славяново - много дребен костур и царици. Има и дребна таранка (това на "свинския"). Този до "малкия" път - малка таранка. Говорят и за шарани... Този до "главния" път ( за Русе) ... така и не мога да открия отбивката.
През ръка ...
Дунава при Байкал (островите) - распер на блесна между 1-4 кг.
напоследък от лодка :
"Големия" в Кайлъка - нищо на всичко. Толустолопи като бомби, но за тях не съм хвърлял. Мирна и хищник при мен НЕ. (август-септември)
Дъбника - обичайното : платика, таранка, костур, царици и някоя червеноперка (септември)...
Александрово - приличен костур и големи царици (на чеврей - бял и торен). Говорят за таранка така и нямах успех. За щука не съм мятал. (септември)
Писарово - малки щуки под кило на блесна, а на тапа - йок (и всички останали около мен ...страшна кал без джип не си го и мислете). Едни бракониери на комбайн извадиха две щуки около 1,5 кг.
Славяново - много дребен костур и царици. Има и дребна таранка (това на "свинския"). Този до "малкия" път - малка таранка. Говорят и за шарани... Този до "главния" път ( за Русе) ... така и не мога да открия отбивката.
През ръка ...
Дунава при Байкал (островите) - распер на блесна между 1-4 кг.
Това за островите на Байкал е вярно. За Писарово кое гьолче е въпросното с блесните или говориш за искъра?
Писарово - неделя - по-малката бластиера.
- Прикачени файлове
-
- 305857_263398927030582_100000814307587_692371_1760947920_n.jpg (21.93 KiB) Преглеждано 791 пъти
-
- научил се да хвърля
Че то останаха ли там мренки ?martineti написа:Това е на Загражден - Борум сабя. За захрана ползвах един пакет Мавер за мряна, половин пакет бисквита и бял червей. За стръв един торен с два бели червея като ги пръсках с спрея на Сенсас за мряна. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=53853
Убаво местенце де.
Обичам да си ходя и аз там ,нищо че съм от Балкана.
Ама кви комари има на тополите мълииииии....
Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !