Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Жребчево

Мнение от bayatov »

А и забравих да добавя,че когато бия път в района на Жребчево ДА - ХВАЩАМ КАРАКУДИ ПО НАД 500ГР. !Ако искаш колега,дай си e-mail адреса да ти пратя малко снимки за достоверност !
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Колеги, защо се чепкате? Наистина рибите, които се вадят зимно време на това място са малки, а панаира голям. Според мен, като изключим местното ромско население и типичните месари, някои хора ходят там защото много често където това е единственото място в областта, където може да се надяват на почти сигурна слука и да практикуват любимото хоби. На фона на масовото косене по реките, Римския мост предлага възможност за малко по-нормален риболов.
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Римския мост предлага възможност за малко по-нормален риболов.
Споменах и в предишният ми пост, това не е нормален риболов, извинявам се за спама !!!!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Стига спорове преди 1 час се върнах народ колкото си искаш отидохме в 6:30 и заехме последното място което беше накрая и беше плитко и трябваше дасе хвърля мн на вътре но вятъра беше много силен по обет утихна малко и можехме да хвърляме по навътре (забравих си ваглерите затова) и бях с 5 гр. буре каракуда и бабушка излизат колегата на фидер искара една кам 500 грама(каракуда) ,аз съм доволен по това време на годината добро място да си пробвам новия мач останах изкефен на макс и си заслужада да се ходи по простата причина че съм си седнал ловя си с кеф и не изтичам и дрема по 5 4аса прав на реката.Това е от мен.А да манговците си ги имаше затъваха плеплуваха некви плитчини единия ехнал другия на гръб беше смех голем.Хие хванахме около 15-20 каракуди и решихме да сгъваме.Бяхме 2-ма.А вятъра многооооо
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Понеделник имах възможност да поспра и да погледам колегите за 30 мин покрай римският мост. Щракнах 2-3 снимки и се ориентирах в обстановката. Нивото на водата е ниско, водата е доста бистра само пред шлюзовете ми се видя по дълбочко. Та лови се дребен уклей и то по много на бял червей на малка дълбочина и също така каракудКИ. Много народ, много нещо във вчерашният топъл ден!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Малко инфо от вчера,хора много-ловили са се масово каракудки10-15см от време на време по някоя по едра,и имало един изваден шаран 5.600 на дъно :) Инфото е от приятели
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

:smt023 това е истината
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
a4ko2007
новобранец
новобранец

Мнение от a4ko2007 »

zdraveite kolegi bixte li mi kazali na rimskiq most plasta li se

Пиши на кирилица!!!

slivnalia
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

Не,не се плаща ,но се иска редовен билет.
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

От неделя нямаше толкова мн хора(Римския) колкото миналата седмица, вадиха се каракуди и уклеи отсреща изкараха една щука това е от мен до 12 часа беше адски студ и вятър.Имаше и туристи с хубави професионални фотоапарати българи които ме питаха на кое викат "Римския Мост" като наи-дружелубен им оказах помощ и показах правилното място , но наи-много се ядосах на един дядка които от отсреща мяташе данни на 5 метра от плувките ни и ......... нямам снимки ,но хващах само на мач ами ... към 25-30 каракуди приличен размен този път излизаха малко по-едри.Освен рибите ми остана и приличен белег от посиняло петно на ръката с която взимат вода и бърках захранката едвам неми падна кожата.Но риболова си има жертви :)
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Колеги някой нещо да знае за местата от кум с.баня. Как е ситоацията там? Благодаря предварително.
Успех рибари и риболовци?!
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Здравейте колеги! Искам да попитам за актуално инфо за Жребчево? Лови ли се нещо, къде какво има? Към края на тази седмица се очачква да отида с приятели там и бих искал да знам къде и какво може да се лови. Падам си по риболова на плувка и за пръв път ще ходя на този язовир. Благодаря предварително.
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Утре сме на Римския излиза ли още каракудка там?Мислим на мочове малко да половим????
hypperion
новобранец
новобранец

Мнение от hypperion »

Инфо от вчера: много вятър и студ, епизодични маломерни каракудки и уклеи. Общо взето не си заслужава!
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Мерси колега. А на кое място си бил ? :D :D :D
Успех рибари и риболовци?!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”