Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
днес на нои от 07.00 до 10,00
слабо само 5 заргани.събота пак ще пробвам.
слабо само 5 заргани.събота пак ще пробвам.
[quote="onzinasi"]Днес с колегата Карид ги сгащихме здраво.За времето от 7-15.00ч. приключих с 65 бр.+5 иларии и 1 чернокоп
quote]
М-дааа. Колегата имаше ден и беше куту рубот! Начупи им човките. А защо не каза как хвана леферчето? То си беше истински куриоз, спомен който ще остане за цял живот сигурно!
quote]
М-дааа. Колегата имаше ден и беше куту рубот! Начупи им човките. А защо не каза как хвана леферчето? То си беше истински куриоз, спомен който ще остане за цял живот сигурно!
-
- ще става разбирач
Xмм,сега като върна лентата,се сещам че денят започна малко странно:карид написа: спомен който ще остане за цял живот сигурно!
първо -една черна котка упорито отказваше да се разкара от кафе машината /респективно от пътя ми/.
второ-кафемашината не ми пусна фъндък/бъркалка/.
трето-оказа се че резервната ми пръчка с плаващата бомбарда е за в бокса и трябва да започна с потапяща,което при този западняк се оказа по-доброто решение.
И така леко изнервен бързо разпъвам,мощно замятам и гледам как бомбардата заедно с трите подвижни и върховия водач заминават на майната си.Изглежда пак съм оплел конеца около водача

с три секционното ми прътче.Оказа се че съм го закарфичел в долния десен ъгъл на джуката и няма мърдане

аз същоcecodevil написа: , радвам се че се запознахме.

-
- научил се да хвърля
Днес на Ной пълно капо,от 14.00-16.00 само тренировки,имаше колеги от сутринта с по една заргана!Неприятен поривист вятър и никаква риба!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Xмм,сега като върна лентата,се сещам че денят започна малко странно:onzinasi написа:карид написа: спомен който ще остане за цял живот сигурно!
първо -една черна котка упорито отказваше да се разкара от кафе машината /респективно от пътя ми/.
второ-кафемашината не ми пусна фъндък/бъркалка/.
..........ЪЪЪ къде каза че била тая кафе машина и комплект с котката ли е

Сутринта Червенка се представи слабо.
Осем бройки за мен и шест за колегата прилични зизита (40 и повече сантиметрови). и още поне 5 откачени в движение.
Папаше предпазливо и кълването спря рано.
Осем бройки за мен и шест за колегата прилични зизита (40 и повече сантиметрови). и още поне 5 откачени в движение.

Папаше предпазливо и кълването спря рано.
- ivalpetkov
- разбира нещата
на отманли някой да е пробвал тези дни
района на ченгенето или илия бояджиев

В понеделник, точно за проба ходих на Ченгенето. Не ми хареса. Два заргана и две платерни.ivalpetkov написа:на отманли някой да е пробвал тези днирайона на ченгенето или илия бояджиев
някой да има информация за тюленово болата дружба предварително благодаря
- ivalpetkov
- разбира нещата
лошо значи е положението на по близките дестинации до бургас...
утре ще съм за зарган по тези места и като приключа ще пиша,та затова питам,защото не съм се ориентирал към конкретно място наблизко.. 

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на "Райското място" 16 броя зарган, на Червенка едва 3 зизита и 2 едри сафрида. Снимки ще кача по-късно.
Утре ще се ходи на Червенка, може да се разпознаем с някои колеги

Утре ще се ходи на Червенка, може да се разпознаем с някои колеги

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Опсс, ще се самоцитирам, за да допълня, че бях до 9 часа сутринта. После може да е имало повече риби.Боцмана написа:В понеделник, точно за проба ходих на Ченгенето. Не ми хареса. Два заргана и две платерни.ivalpetkov написа:на отманли някой да е пробвал тези днирайона на ченгенето или илия бояджиев
-
- научил се да хвърля
На Дружба от 13 до 18.30 само 5 бр.Времето беше супер за сезона ,но риба нямаше.Колегите около мен бяха на същия хал.....kanev60 написа:някой да има информация за тюленово болата дружба предварително благодаря