Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Ми аз не съм снимал , примързя ме да вадя апарата но , чакам още снимки и ще ги пратя .
Иначе след всеки излет качвам снимки , не може да се оплачете

Ми то пичовете като нас,хубави снимки качват-не катилски и търговски,или да ти смачкат настроениетоDimy написа:Ми аз не съм снимал , примързя ме да вадя апарата но , чакам още снимки и ще ги пратя .

Риболовци.
Любител фотограф съм и качеството е такова.Те ги тея-местните:

А ето и останалите от релакса на Сопот:
https://picasaweb.google.com/1046258607 ... 2/20120514#
А ето и останалите от релакса на Сопот:
https://picasaweb.google.com/1046258607 ... 2/20120514#
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
как е положението колеги някои ловил ли е нещо тия дни
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не се разкарвай лови се много дребна риба нищо същественоpe6o_bonev написа:как е положението колеги някои ловил ли е нещо тия дни

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам думите на колегата,вчера бях там.
- venkov71
- научил се да хвърля
И аз потвърждавам,днес за цял ден само една сносна таранка,всичко останало беше миналогодишни платички,бабушки и таранки.Даже и уклея не яде както трябва.Menkata написа:
Не се разкарвай лови се много дребна риба нищо съществено
ако можех да превърна хобито си в професия......
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
така е първо ходих на залива до стената ловеха се дребни бабушки след тва се преместих под голямата вила в желязна там не беше по различно на тежко за 5 часа един изваден таран и един се откачи до брега вечерта излязоха няколко добри баби по педя и малко на сладка царевица и много дребни платички имаше хора от сутринта и си тръгваха с по 5,6 тарана бе пак добре
Тез на снимката не са местни,а от Кирчево или Галата,Б.извор в събота бяха окупирали брега около кулата при втичилото нямаше един с нормална въдица, само парашути .Но пък риба няма.За периода от15.30ч-18.30ч в ночалото на залива 7 кляна от200-500гр. направо изумях ,знам че има клян но не съм ловил от 15г. такава риба.Извод добра популация.По празниците съм на вилата и надувам лодката под нас играе едър таран и в промеждутака някой и друг шаро,ще го пробвам на плувка на 40-50м от брега.Успех ще има сигорен съм.

Риба къща няма.
Извинявам се колега,но теа бяха пешаци и обикаляха по брега с оскъдно обурудване та за това си помислих,че са местни.
П.П. За нас се знаеше по снимките,че сме с регистрация на колите от Пловдив,София и Габрово-Севлиево де.Дано се засечем и почерпим на този язовир,но като мине забраната-ще съм на стаболиеца,че ми е по-близо.
П.П. За нас се знаеше по снимките,че сме с регистрация на колите от Пловдив,София и Габрово-Севлиево де.Дано се засечем и почерпим на този язовир,но като мине забраната-ще съм на стаболиеца,че ми е по-близо.
Приятелю не става дума за извинение,не си обидил никого,просто обозначавам хората.Тези правят само бели включително мрежи и цап царап по вилите.Но и при тях има свесни и доста добри колеги, който мислят. Ако не замина след празниците ще пиша и кача снимки от риболова "дано не ми мине котка път" че съм решил да съм свъдица в ръка поне 2 дни.
А може да дойда и до Стамболийски не съм стъпвал там от поне 5г.Като си имам домашен гьол е така. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Данчо,има и свестни хора -риболовци от тези местните,както казват колегите.Познавам един от Кирчево,приятел на моите хора.Ще чакаме снимки от риболова,а и от нивото на язовира,то ясно ,че е пълен,но как е в района под теб.
Всичко може,но не всеки го можe.

Пичове ,как седи въпроса с хищниците (Костур и Бяла риба)
има ли някакви успехи

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ето заповядай Мите снимки от язовира.Пълен е догореMITKO70 написа:Така е Данчо,има и свестни хора -риболовци от тези местните,както казват колегите.Познавам един от Кирчево,приятел на моите хора.Ще чакаме снимки от риболова,а и от нивото на язовира,то ясно ,че е пълен,но как е в района под теб.

За колегата ,който попита за хищника.Лови се по някоя добра бяла риба на тролинг рано сутрин.И на рибка(уклей) привечер.За костур нямам информация ако го набараш къде е пасажа според мен ще ловиш,ама при такъв пълен язовир шансовете да го откриеш са минимални

А-а-а и малко ме съмнява след тези земетръси някаква риба да се лови 2-3 седмици

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Колегата,е качил точни снимки, язовира е почти фул,пуснат еда се точи но слабо.Що се касае за риболова е тоста тегав.Не можах да слезна от дъжт от четвъртък през ноща почна,спря в петък по обет,в събота слезнах при кладенчето в залива дребни платики и таранки,много вятър.Колеги от вторник бяха там нищо само дребосък.Следобетта започна да вали и още не е спряло.Времето е доста гадно ноемврийско,Рибата се е концентрирала горе в тънкото.Амур се е появявал при слънчево време при кладенчето.Но още 5 дни и ще можем да ловим навсякаде.Пожелавам на всички НАСЛУКА. 

Риба къща няма.