КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от недялко радков »

Точно преди пристанището има голям залив,точно там вадят червеи там500-600 м. навътре е плитко не повече от 1.5 м.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Вчера късният следобядвъв Варненското езеро ГОЛ СЛЕД ГОЛ :) Бяхме двама,за 2 часа хванахме общо около 5кг.илария :) На плаваща бомбарда.До тук всичко е ОК.Прибрах се в къщи и реши да изчистя рибата....МИРИЗМАТА на тиня беше ужасна след което реших и устроих пирова вечеря на котките пред блока
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Вчера късният следобядвъв Варненското езеро ГОЛ СЛЕД ГОЛ :) Бяхме двама,за 2 часа хванахме общо около 5кг.илария :) На плаваща бомбарда.До тук всичко е ОК.Прибрах се в къщи и реши да изчистя рибата....МИРИЗМАТА на тиня беше ужасна след което реших и устроих пирова вечеря на котките пред блока
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

borkok написа:Вчера късният следобядвъв Варненското езеро ГОЛ СЛЕД ГОЛ :) Бяхме двама,за 2 часа хванахме общо около 5кг.илария :) На плаваща бомбарда.До тук всичко е ОК.Прибрах се в къщи и реши да изчистя рибата....МИРИЗМАТА на тиня беше ужасна след което реших и устроих пирова вечеря на котките пред блока
Това за Константиново ли става въпрос, защото към 3 часа смятам да ходя за илария? :D :drinkers:
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

borkok написа:Вчера късният следобядвъв Варненското езеро ГОЛ СЛЕД ГОЛ :) Бяхме двама,за 2 часа хванахме общо около 5кг.илария :) На плаваща бомбарда.До тук всичко е ОК.Прибрах се в къщи и реши да изчистя рибата....МИРИЗМАТА на тиня беше ужасна след което реших и устроих пирова вечеря на котките пред блока
Мда, отдавна съм прекратил риболова в кенефа, наречен "Варненско езеро".
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

днес сутрента от 08.00до към10.00 на моста в БУРГАС даде около 1,5кг,за 2 часа и после излезе адския вятър и се прибрах :D
Изображение
Аватар
Galata
новобранец
новобранец

Мнение от Galata »

За тези които практикуват метода "хващаш, целуваш и пускаш обратно", Варненското езеро е прекрасно поле за изява, ако не "целуват" :lol: :lol: :lol: :butthead:
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Днес до обяд на Илия Бояджиев отразих 12 иларии.Към полвин килограм попчета.един огромен барбун и малко сафрид.Мннооооггооо трудна работа в това море и тоз вятър-на моменти не можех да си държа тояжката.Ами да кажа подробности за бургазлии...Първо до 9 часа на потъваща бомбарда-нищо.После сложих попческия и подкарах скаридите.Направих квот направих с попченцата и...към 10 часа се почна -илария но на попческите куки със стръв -блатен...зер да не стане зян червея.Така отразих и барбуна.Действието се развива на плочата на дистанция 2 метра от брега и дълбочина 1.50 метра :lol:Значи колегите около мен -на всякви бомбарди-нищо.Много от хората си тръгнаха в 10 часа.Един чичка кат видя .че ги подкарах иларииките ми цъфна на главата с тапичките и метна до мен .Е...отрази и той 2-3 ама колко му казвах-тури попчешкия бе...рибите са долу-пълзят...И така към 11 часа ми свърши дозата и беж към вкъщи с полвин кофа рибка-че ще се развали бре...Общо взето не става-морето сега е болно.. :( Ще чакам по-добро време... :)
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

Вчера на канала в аспарухово имаше СЕЧ!!!Интересно от около 200 души,които грубо преброих тук няма никакво инфо.............
Моя улов е 12кг.качествени риби,като изобщо няма дребно :D Имаше и риби по килограм :rolleyes: За съжаление нямам снимки на целия улов,защото нямах с какво да снимам на място.Но това е рибата която си оставих за мен,след като пораздадох на съседи и на роднини.
Рибата хванах от 10.30 до 15.00.
http://media.snimka.bg/9450/025155339.jpg
http://media.snimka.bg/9450/025155348.jpg
http://media.snimka.bg/9450/025155352.jpg
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

А на какво ловеше бомбарда или директен телескоп ?
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

thisiswar написа:А на какво ловеше бомбарда или директен телескоп ?
http://media.snimka.bg/1903/010062187-big.jpg
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

След инфото за вчерашната сеч в Аспарехово днес бях там в 9:00 часа. Канала беше тесен за рибарите, през 2м.пръчка и няколко лодки вътре. Но рибата не кълвеше, само лодките във фарватера взимаха риба. Доста колеги въобще не се опитваха да ловят а чакаха да "тръгне", повечето си тръгнаха капо. По обяд излязоха няколко риби. Аз приключих в 14:00ч. с 2 платерини(едната 38см.) и една изтървана на брега(най-голямата :lol: :lol: :lol: ).
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
barabando
новобранец
новобранец

Мнение от barabando »

Интересува ме като я чистите рибата дали е пълна с тиня и дали става за ядене . Щото аз като съм хващал на канала винаги е била с тиня и не е много хубаваа за ядене :)
:fishing2:
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Понякога има тиня но днес не. Едната платерина бе пълна с хайвер.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”