Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Кърджалийски регион
И кво стана сега,Поморийския тръгна за Кърджали а аз други ден за Поморие
,но като се върна,той ще е разучил местата и наготово ще ги къртя и няма да обикалям с тай лодка половината язовир
Чудя се на колегите от Кърджали,язовира е на 5 км. и ако бях там всеки надвечер щях да ходя,вземам си една твърда лодка,ефтини са и при другите я връзвам и така,даже говорих с един патрон от Главатърци и викам ако взема една и я вържа до твоята,ако искаш 2 вземи,няма кой да ги бара вика

Чудя се на колегите от Кърджали,язовира е на 5 км. и ако бях там всеки надвечер щях да ходя,вземам си една твърда лодка,ефтини са и при другите я връзвам и така,даже говорих с един патрон от Главатърци и викам ако взема една и я вържа до твоята,ако искаш 2 вземи,няма кой да ги бара вика

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Нема какво да се чудиш.Ние сме на второ или трето место от зад напред по средна работна заплата.Лично аз не ти препоръчвам да си оставяш ей така лодката на нашите гьолове.Ако говориш за Гръцкия-да, там може.При него не барат.Don4o_62 написа:И кво стана сега,Поморийския тръгна за Кърджали а аз други ден за Поморие,но като се върна,той ще е разучил местата и наготово ще ги къртя и няма да обикалям с тай лодка половината язовир
![]()

ПП1.Днеска накъсах каракуданите на помпата на Широко поле.Взимат само на Бяло топче стиропор.На нищо друго.
ПП2. Весе, сори че не дойдох горе, ама бях семейно с децата и жената.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Няма проблем...то горе в момента е голямо капо.Всички свястни места бяха заети,..за нас остана мястото до огнището и опъвахме към носа.Поне пробвахме разпъвките с новата лодка за захранка.6 пръчки се разпънаха за около 40 минути(по 1 ги опъвахме като за първи път)...и 10 минути предварително захранване.Иначе удариха 2 дивака...по кило две...едни до нас от Стара загора и Пловдив пичове...изтърваха една 15-ка със сигурност беше се омотал клон около шоклидера им,явно се е протрил..и дзън...на 2 метра пред кепа им скъса.Антон Тонев написа: Нема какво да се чудиш.Ние сме на второ или трето место от зад напред по средна работна заплата.Лично аз не ти препоръчвам да си оставяш ей така лодката на нашите гьолове.Ако говориш за Гръцкия-да, там може.При него не барат.
ПП1.Днеска накъсах каракуданите на помпата на Широко поле.Взимат само на Бяло топче стиропор.На нищо друго.
ПП2. Весе, сори че не дойдох горе, ама бях семейно с децата и жената.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Поморийския
- ще става разбирач
Пред Гръцкия никой нищо няма да барне Има и други места за паркиране ако някой иска да се обади
- Поморийския
- ще става разбирач
Тони това на Кьосово ли е бреАнтон Тонев написа:Айде от мен терена. 6 човека в легла, а другите да си носят палатки.Vesko1 написа:Ами дотук желание са заявили Дончо,аз, ти ,С.Върбанов,и още един колега там в темата беше писал.Агне се яде поне от 10 човека,иначе няма изяждане..antivik написа:Бе знам че е така, ма си е кофтида видиш че е празен от 1 път и не мож нищо да щракнеш на фотото. А какво става с другия въпрос за огньовете и иьгнетата, боровете и каваците/за сведение виж другата тема/
Като се съберем 10броя...от мен дървата и въртенето....работа не ме плаши,ще дръпна от мазето 50-60 кила меше...и сме готови.
Сории нямам снимка без сняг.![]()
- Антон Тонев
- сериозен играч
Тони това на Кьосово ли е бре[/quote]
На Тополчане.Точно пред Енчец, от другия Край на язовира
На Тополчане.Точно пред Енчец, от другия Край на язовира
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Това агне (шиле) цяла седмица ли го ядете?
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Слаба организация 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Антон Тонев
- сериозен играч
Слаба да!С.Върбанов написа:Слаба организация

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еми хайде де кога ще го ядем това агне , че то вече е шиле и без това , ама да не стане на овца/овен докато се наканим 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Антон Тонев
- сериозен играч
С.Върбанов написа:Еми хайде де кога ще го ядем това агне , че то вече е шиле и без това , ама да не стане на овца/овен докато се наканим
Ааааа, да ма извинявате.Аз предложих само местото.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
[/quote]Ааааа, да ма извинявате.Аз предложих само местото.
[/quote]
А измъкваш ли се?

А измъкваш ли се?

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
Той Дончо вкара мухата....а сега си трае,...сигурно влачи някъде по Широко поле с Поморийския...Антон Тонев написа:С.Върбанов написа:Еми хайде де кога ще го ядем това агне , че то вече е шиле и без това , ама да не стане на овца/овен докато се наканим
Ааааа, да ма извинявате.Аз предложих само местото.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Айде да минем на компромисен вариант.
15 и 16.09.2012г да се съберем на това место.А да видим някой дали ще сети къде е това.Местото има полянка/с лек наклон/, борова гора и се стига по 150 метрова пътека.

15 и 16.09.2012г да се съберем на това место.А да видим някой дали ще сети къде е това.Местото има полянка/с лек наклон/, борова гора и се стига по 150 метрова пътека.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тони , а багажа кой ще носи до долу ? Багажа викам кой ще го носи