Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Scoobydooooo
новобранец
новобранец

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Scoobydooooo »

къца - кълве написа:... Абе нема лабаво при къца-кълве.
Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?За риболов от брега. Единия жабка, другия рибка, с които да скъсам хищника! Ако може и снимка и цена, че нещо не можах да се ориентирам, къде да ги търся! Само клипчета ми излизат в търсачката! Благодаря предварително! :mrgreen:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?
Това е за лични.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца почвам ги :D Днес на жабата хванах щука на място което го обикалям от години и досега никога не ми е бутвало щука понеже я няма де :D

http://vbox7.com/play:5072883b0d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;

Гледах новините Янтра е излязла от коритото и е мътна надявам се,че ще се подобри в следващите дни и ще ни зарадваш с нови клипове.Остават ти 36 клипа до края на юни.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?
Това е за лични.
Къца, приятелю, воблерите ти ловят, това е факт, особено кефалските..... НО, по големите трябва да ги утежниш по някЪф начин за да летят по далеко, при това без да си развалят играта, щото распера, а и други риби.... Ако ме разбираш правилно.... Нужно е големите ти изработки да имат тегло 12-20 гр. и да летят на 60 м....., за да ловят риби де... А, газенето на 1 - 1,5 м. е много добър вариант...

Много бих се изкефил на някой лаврак по гръцко с воблер Къца Кълве, ама е нужен летеж и кастинг как се казва.... За играта претенции нямам, само леки за цвета... :lol:
Поздрави, и само споменах лично мнение, без критики де...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

къца - кълве написа:Къца почвам ги :D Днес на жабата хванах щука на място което го обикалям от години и досега никога не ми е бутвало щука понеже я няма де :D

http://vbox7.com/play:5072883b0d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;

Гледах новините Янтра е излязла от коритото и е мътна надявам се,че ще се подобри в следващите дни и ще ни зарадваш с нови клипове.Остават ти 36 клипа до края на юни.
Абе то добре ама.....пусто време пак скапано го дават :( ,та кога ще се оправи не знам,че забравих как се държи пръчката вече :lol:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Много бих се изкефил на някой лаврак по гръцко с воблер Къца Кълве, ама е нужен летеж и кастинг как се казва.... За играта претенции нямам, само леки за цвета... :lol:
Поздрави, и само споменах лично мнение, без критики де...

Ако има човек,който се радва да го критикуват то това съм аз./Особено от приятел./Когато се вслушваш в критиките нещата стават по-добри.За външния вид се опитвам да бъда по-внимателен и да го докарам малко по-добре,но не очаквайте много на този етап.Опитах да ги направя по-тежки с допълнителни съчми,но не ми хареса промяната на движението.Сигурно трябва да преправя инструмента за да направя стената по-дебела,но тогава ако се обърка нещо ще бъде фатално.За лаврака опитай с 0,8 плетено.Хвърли в полезрението на лаврака пък за кастинга нямай грижа. :D
Поздрави !
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

къца - кълве написа:Воблерите понасят 0.30 в случая съм с плетено 0.14 на макарата пише,че издържа 17кг. :D Откакто ми скъса нещо при което усещането беше,че съм вързал теле се презастраховам.
Къца, не го приемай за критика, просто е лично мнение. Аз например, заради това, че веднъж некво добиче ми е скъсало, никога след това не бих си развалял кефа от риболова. - Дори да знам, че пак може да клъвне и пак да го изпусна. Ами нормално е, какво от това? :D
Щото с тая прекалени здрава гега и конец, според мен едно 70% от удоволствие от този риболов се губи.
Но ти си имаш собствени разбирания де... :)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца, не го приемай за критика, просто е лично мнение. Аз например, заради това, че веднъж некво добиче ми е скъсало, никога след това не бих си развалял кефа от риболова.

За това мнение и през ум не ми е минавало,че е критика.По -скоро ми прозвуча като похвала.Имах прдвид мнението на Видю.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

А, Я сЪ чудЪ защо ползваш толкова тежка пръчка за риболов на един кефал.... Сега ми става ясно, ЗАЩО?

Я пъ съ чудъ на кво кажувате кеф от рибърлъку.зимаш еднъ хилъвъ пръчкъ туръш мижъв кунец у краю връзвъш къца-кълве от вибрациите и натискъ на линиата ти треперат ръцете до раменете.кото фанеш едно кленче 200-300 гр го влачиш десетина минути.Я кажете бракя ако фанеш 40-50кленчета 2-3 литрови колко време ше ги влачите.
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

къца - кълве написа: Я пъ съ чудъ на кво кажувате кеф от рибърлъку.зимаш еднъ хилъвъ пръчкъ туръш мижъв кунец у краю връзвъш къца-кълве от вибрациите и натискъ на линиата ти треперат ръцете до раменете.кото фанеш едно кленче 200-300 гр го влачиш десетина минути.Я кажете бракя ако фанеш 40-50кленчета 2-3 литрови колко време ше ги влачите.

40-50 кленчета 2-3 литрови :lol: :lol: - Това за проверка на такъма и загрявка, преди 5-6-те сомета по 15-20 кг. и 7-8-те щучки от 4 нагоре ? :lol: :lol: - За Панчарево говориш, нали? :lol:

Че аз ако хвана 1-2 двулитрови кленчета ще съм си направил кефа, ще съм се наловил ... И що ми е такъм дето ще ги изтрелва кат тапи директно на брега. То няма нищо спортно в това, няма адреналин. Как ще усетя борбата на рибата?
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Че аз ако хвана 1-2 двулитрови кленчета ще съм си направил кефа, ще съм се наловил ... И що ми е такъм дето ще ги изтрелва кат тапи директно на брега. То няма нищо спортно в това, няма адреналин. Как ще усетя борбата на рибата?

Хубавото на живота е ,че сме различни.Едни ги кефи едно,други друго.Аз ви приемам такива каквито сте.Защо не ме приемете и вие?
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

къца - кълве написа:Аз ви приемам такива каквито сте.Защо не ме приемете и вие?
Къца бе, лови с квот си искаш... Но иначе нямам представа за какво говориш - кой и къде да те приема? И какво ти дреме. Това нали е форум, едно от нещата е всеки да си каже мнението, та така...
Карай .. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

всеки да си каже мнението, та така...
Карай .. :D
:D :D :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Къца, моля те... Много трудно се чете твоята тема.... ВСе трябва да четем повторно.... :lol:
Когато искаш да цитираш мнение, чукаш върху бутон "цитирай". Мнението ти излиза и можеш да коригираш кВото искаш и бъркай където искаш, само не пипай първото и последно [/quote]. После пишеш под него кВото искаш... Оттам насетне бутони прегледай и изпрати.... Това е, много е просто.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къца, моля те... Много трудно се чете твоята тема.... ВСе трябва да четем повторно.... :lol:
Така става ли ?Аз приемам всичко за реално.Приятелите като приятели.Като кажем,че ще пием уиски го пием и т.н.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”