Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Scoobydooooo
- новобранец
Re: Къца- кълве воблери BG
Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?За риболов от брега. Единия жабка, другия рибка, с които да скъсам хищника! Ако може и снимка и цена, че нещо не можах да се ориентирам, къде да ги търся! Само клипчета ми излизат в търсачката! Благодаря предварително!къца - кълве написа:... Абе нема лабаво при къца-кълве.

- къца - кълве
- сериозен играч
Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?
Това е за лични.
Това е за лични.
- къца - кълве
- сериозен играч
Къца почвам ги
Днес на жабата хванах щука на място което го обикалям от години и досега никога не ми е бутвало щука понеже я няма де
http://vbox7.com/play:5072883b0d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Гледах новините Янтра е излязла от коритото и е мътна надявам се,че ще се подобри в следващите дни и ще ни зарадваш с нови клипове.Остават ти 36 клипа до края на юни.

http://www.vbox7.com/play:cca56b8dfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Гледах новините Янтра е излязла от коритото и е мътна надявам се,че ще се подобри в следващите дни и ще ни зарадваш с нови клипове.Остават ти 36 клипа до края на юни.
- Vid
- кандидат преподавател
Къца, приятелю, воблерите ти ловят, това е факт, особено кефалските..... НО, по големите трябва да ги утежниш по някЪф начин за да летят по далеко, при това без да си развалят играта, щото распера, а и други риби.... Ако ме разбираш правилно.... Нужно е големите ти изработки да имат тегло 12-20 гр. и да летят на 60 м....., за да ловят риби де... А, газенето на 1 - 1,5 м. е много добър вариант...къца - кълве написа:Къца, предложи ми два воблера за река Дунав?
Това е за лични.
Много бих се изкефил на някой лаврак по гръцко с воблер Къца Кълве, ама е нужен летеж и кастинг как се казва.... За играта претенции нямам, само леки за цвета...

Поздрави, и само споменах лично мнение, без критики де...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- stefan4etoo
- сериозен играч
Абе то добре ама.....пусто време пак скапано го даваткъца - кълве написа:Къца почвам гиДнес на жабата хванах щука на място което го обикалям от години и досега никога не ми е бутвало щука понеже я няма де
![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Много бих се изкефил на някой лаврак по гръцко с воблер Къца Кълве, ама е нужен летеж и кастинг как се казва.... За играта претенции нямам, само леки за цвета...
Ако има човек,който се радва да го критикуват то това съм аз./Особено от приятел./Когато се вслушваш в критиките нещата стават по-добри.За външния вид се опитвам да бъда по-внимателен и да го докарам малко по-добре,но не очаквайте много на този етап.Опитах да ги направя по-тежки с допълнителни съчми,но не ми хареса промяната на движението.Сигурно трябва да преправя инструмента за да направя стената по-дебела,но тогава ако се обърка нещо ще бъде фатално.За лаврака опитай с 0,8 плетено.Хвърли в полезрението на лаврака пък за кастинга нямай грижа.
Поздрави !

Ако има човек,който се радва да го критикуват то това съм аз./Особено от приятел./Когато се вслушваш в критиките нещата стават по-добри.За външния вид се опитвам да бъда по-внимателен и да го докарам малко по-добре,но не очаквайте много на този етап.Опитах да ги направя по-тежки с допълнителни съчми,но не ми хареса промяната на движението.Сигурно трябва да преправя инструмента за да направя стената по-дебела,но тогава ако се обърка нещо ще бъде фатално.За лаврака опитай с 0,8 плетено.Хвърли в полезрението на лаврака пък за кастинга нямай грижа.

Поздрави !
- ynovi
- научил се да хвърля
Къца, не го приемай за критика, просто е лично мнение. Аз например, заради това, че веднъж некво добиче ми е скъсало, никога след това не бих си развалял кефа от риболова. - Дори да знам, че пак може да клъвне и пак да го изпусна. Ами нормално е, какво от това?къца - кълве написа:Воблерите понасят 0.30 в случая съм с плетено 0.14 на макарата пише,че издържа 17кг.Откакто ми скъса нещо при което усещането беше,че съм вързал теле се презастраховам.

Щото с тая прекалени здрава гега и конец, според мен едно 70% от удоволствие от този риболов се губи.
Но ти си имаш собствени разбирания де...

- къца - кълве
- сериозен играч
Къца, не го приемай за критика, просто е лично мнение. Аз например, заради това, че веднъж некво добиче ми е скъсало, никога след това не бих си развалял кефа от риболова.
За това мнение и през ум не ми е минавало,че е критика.По -скоро ми прозвуча като похвала.Имах прдвид мнението на Видю.
За това мнение и през ум не ми е минавало,че е критика.По -скоро ми прозвуча като похвала.Имах прдвид мнението на Видю.
- къца - кълве
- сериозен играч
А, Я сЪ чудЪ защо ползваш толкова тежка пръчка за риболов на един кефал.... Сега ми става ясно, ЗАЩО?
Я пъ съ чудъ на кво кажувате кеф от рибърлъку.зимаш еднъ хилъвъ пръчкъ туръш мижъв кунец у краю връзвъш къца-кълве от вибрациите и натискъ на линиата ти треперат ръцете до раменете.кото фанеш едно кленче 200-300 гр го влачиш десетина минути.Я кажете бракя ако фанеш 40-50кленчета 2-3 литрови колко време ше ги влачите.
Я пъ съ чудъ на кво кажувате кеф от рибърлъку.зимаш еднъ хилъвъ пръчкъ туръш мижъв кунец у краю връзвъш къца-кълве от вибрациите и натискъ на линиата ти треперат ръцете до раменете.кото фанеш едно кленче 200-300 гр го влачиш десетина минути.Я кажете бракя ако фанеш 40-50кленчета 2-3 литрови колко време ше ги влачите.
- ynovi
- научил се да хвърля
къца - кълве написа: Я пъ съ чудъ на кво кажувате кеф от рибърлъку.зимаш еднъ хилъвъ пръчкъ туръш мижъв кунец у краю връзвъш къца-кълве от вибрациите и натискъ на линиата ти треперат ръцете до раменете.кото фанеш едно кленче 200-300 гр го влачиш десетина минути.Я кажете бракя ако фанеш 40-50кленчета 2-3 литрови колко време ше ги влачите.
40-50 кленчета 2-3 литрови

Че аз ако хвана 1-2 двулитрови кленчета ще съм си направил кефа, ще съм се наловил ... И що ми е такъм дето ще ги изтрелва кат тапи директно на брега. То няма нищо спортно в това, няма адреналин. Как ще усетя борбата на рибата?
- къца - кълве
- сериозен играч
Че аз ако хвана 1-2 двулитрови кленчета ще съм си направил кефа, ще съм се наловил ... И що ми е такъм дето ще ги изтрелва кат тапи директно на брега. То няма нищо спортно в това, няма адреналин. Как ще усетя борбата на рибата?
Хубавото на живота е ,че сме различни.Едни ги кефи едно,други друго.Аз ви приемам такива каквито сте.Защо не ме приемете и вие?
Хубавото на живота е ,че сме различни.Едни ги кефи едно,други друго.Аз ви приемам такива каквито сте.Защо не ме приемете и вие?
- ynovi
- научил се да хвърля
Къца бе, лови с квот си искаш... Но иначе нямам представа за какво говориш - кой и къде да те приема? И какво ти дреме. Това нали е форум, едно от нещата е всеки да си каже мнението, та така...къца - кълве написа:Аз ви приемам такива каквито сте.Защо не ме приемете и вие?
Карай ..

- къца - кълве
- сериозен играч
всеки да си каже мнението, та така...
Карай ..

Карай ..

- Vid
- кандидат преподавател
Къца, моля те... Много трудно се чете твоята тема.... ВСе трябва да четем повторно....
Когато искаш да цитираш мнение, чукаш върху бутон "цитирай". Мнението ти излиза и можеш да коригираш кВото искаш и бъркай където искаш, само не пипай първото и последно [/quote]. После пишеш под него кВото искаш... Оттам насетне бутони прегледай и изпрати.... Това е, много е просто.

Когато искаш да цитираш мнение, чукаш върху бутон "цитирай". Мнението ти излиза и можеш да коригираш кВото искаш и бъркай където искаш, само не пипай първото и последно [/quote]. После пишеш под него кВото искаш... Оттам насетне бутони прегледай и изпрати.... Това е, много е просто.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Къца, моля те... Много трудно се чете твоята тема.... ВСе трябва да четем повторно....
Така става ли ?Аз приемам всичко за реално.Приятелите като приятели.Като кажем,че ще пием уиски го пием и т.н.

Така става ли ?Аз приемам всичко за реално.Приятелите като приятели.Като кажем,че ще пием уиски го пием и т.н.