Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Тео си е взел класна ножка,толедските също са арни щот имам и ог двата вида.Най-готиния го намерих на улицата-сече пирони и беше циганска изработка докато му придадох вид на каракулак.
Да бия, да прибия или да убия мангала ...прехода е сложен - сега в почти 3 часа сутринта прибирайки се по една от главните и осветени улици на Хасково ми се отдаде такава възможност
, а щот съм си добра душа си го пуснах да си се прибира, че авера му го буташе кат снегорин и викаше недей батко не го слушай
Май напоследък съм от много послушните и вече ми е трудно да сдържам чайника срещу "малцинството" ма таа доброта от де я вадя
........... имам си лимити даже и за демокрацията на прехода, било то в Интернет пространството или в дефакто-то 

Имаше един виц преди време за един палав манджия дето си подбирал много девойките.Яздил само най хубавото ,другото не искал.Дошъл му редът - гушнал босилека и пред вратата на рая.Свети Петър с виждането го отрязъл - работа в рая развратници нямат.Примолил са Ебачев -съжалили го и намерили решение - всяка хубава девойка броим за тухла,всяка не толкова - по полвин тухла - понеже през вратата не може да влезеш - нареждаш тухлите и ако стигнат височината на оградата минаваш. Почнал да брои човекът - редил и накрая не му достигнала полвин тухла - седнал до наредените и започнал да си скубе косата - що не оправих и онази куцата.......Телескоп написа:G.Petkov написа:........
Тигъра е от"стара коза яре",наясно е с девойките,вслушвай се в съветите му-няма да сбъркаш! А девойките никога не са много-споко,за всяка си има време!![]()

Имам и испански хубавиlovo-бай СТОЯН написа:Teo 62 написа:
Оооооо тигре,тигре.......

Де ти е репортажаХристо Рангелов написа:Добро утро, след малко отивам за риба..
Надявам си да си струва да правя репортаж..

Пусни клипчето
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -sV5x2vFrA

Риболовци.
Няма лимит братTeo 62 написа:Имам и испански хубавиlovo-бай СТОЯН написа:Teo 62 написа:
Оооооо тигре,тигре.......,пиша за някои ментета продавани в БГ.Най добрия ми е един "Кизляр" - руски - реже винкел.Иначе мерси за предложението , ма съм събрал доста - жената каза - достигнал си лимита

Виж батко кво има от РВЛ 34 в топ 100 на най добрите ножове в света

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Та като стана въпрос за вицове:Teo 62 написа:...Имаше един виц преди време ......
Шейх разговаря с европеец:
- Ние имаме много големи разходи с тези хареми. А вие добре сте го измислили - задомили сте жените от харемите си по домовете на своите приятели.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хубаво ножле,неръждаемата прахова стомана си е друго нещо. Идеален за интегриране ...............Митев написа:
Виж батко кво има от РВЛ 34 в топ 100 на най добрите ножове в света

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Тази страница много ме развесели
!
Особено -
Режат пирони, винкел,
А арматурно желязо
?

Особено -
Какви са тия ножове, бре,Teo 62 написа:...Най добрия ми е един "Кизляр" - руски - реже винкел...(
Режат пирони, винкел,
А арматурно желязо

Много сериозни ножлета,този на Митев е от дамаскова стомана - може би най добрите ножове.Наистина режат обикновенно желязо.Ножарската мания е по опасна от нашето хоби - риболова - пристрастяваш се до болестно състояние
Всеки истински мъж трябва да си има едно - две и мнооого ножлета.Обезателно трябва да има едно ръчна изработка за кадем. 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз преди като ходих на Бургас лятото и вуйчо ми ми купи един нож за 8 лева от 1 магазин голям там има и лодки, и въдици и за подводен риболов работи.. Хубаво ножче, грешка няма 

"The more you know, the less you carry"
Teo 62 написа:Много сериозни ножлета,този на Митев е от дамаскова стомана - може би най добрите ножове.Наистина режат обикновенно желязо.Ножарската мания е по опасна от нашето хоби - риболова - пристрастяваш се до болестно състояниеВсеки истински мъж трябва да си има едно - две и мнооого ножлета.Обезателно трябва да има едно ръчна изработка за кадем.

Дрън дрън-в къщи няма нито хубави ножове,нито никакви оръжия огнестрелни,никаква отбрана от всякакви нападения.То по голямо нападение от скока на парното и тока,имали
А е ако сте от турбо агресивните,тука ни показват как нападат рибарите
http://www.vbox7.com/play:5189b0c3e1&start=4 .Но днес бях под закрилата на тълпата.Първо неделен полуден-почистване на градинката пред блока,после барбекю,и питие на открито-рапорт даден.

Риболовци.
Хубав нож можеш да вземеш в диапазона от 50 до 100 лева - стоманата да е поне 440 - с различните обозначения.420 стомана са готварските и китайските - лесни за точене,но меки.Ако изпаднеш в по сериозна ситуация ще оцениш хубавия нож.За заточването исползвай камъни,ма то си е цяла наука - как да хванеш наклона - обикновенно 30 градуса,да заточиш грубо до косъм,после финното заточване и полиране.Забележи в източните страни -най вече Япония острието е превърнато в култ.Истинския мъж трябва да има две остриета и да му служат безотказно - едно на пояса /колана/ за враговете и едно в гащите за момитеХристо Рангелов написа:Аз преди като ходих на Бургас лятото и вуйчо ми ми купи един нож за 8 лева ..............