Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Аз пък бях там , доста каракуда , но шарана не беше активен , имаше два шарана извадени мисля около 3 кг и доста рибари , такса 15 лв 3 пръчкиgipsa77 написа:Днес бях там-пълно разочарование.Такса 15лв-риба няма,с изключение на едно шаранче около 300грама.На тръгване прескочих до седмия развъдник-колегите имаха доста риби,другия път там.z0mbata написа:Някой да има информация за 1 развъдник на николаевка , такси , условия?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Подочух че, тия дни на Дуранколак токаджиите взема ли един сом около 60-70 кила, големи герои цялото село ги възхвалява, днеска отивам на колхозния да видя каква риба има и един със същите размери транжиран 14лв. килото, главата 30 кинта, как не ги е срам да ви м.....та селска.
-
- новобранец
Колега Дуранкулашкото и Шабленското езеро месните токаджии и мрежари отдавна ги обезрибиха!Жалко за прекрасните езера!На Добричката ИАРА им е през оная работа!redovi555 написа:Подочух че, тия дни на Дуранколак токаджиите взема ли един сом около 60-70 кила, големи герои цялото село ги възхвалява, днеска отивам на колхозния да видя каква риба има и един със същите размери транжиран 14лв. килото, главата 30 кинта, как не ги е срам да ви м.....та селска.

Колеги тази година не съм ходил за риба и смятам да посетя този между Калиманци и Изгрев . Някой случайно да знае нещо за водоема - може ли да се лови сега през забраната , има ли въобще някаква риба , миналата пролет ходих и за цял ден 10тина таранки !
-
- научил се да хвърля
Колега, вземаха ли ви такса? Носят се слухове, че Засмяново е свободен водоем.limon_84 написа:Днес се разходих до Засмяново , доста водорасли имаше. Но за риба да не говорим от 8,00 до 13,00 само една заблудена таранка . Риба скачаше но не кълвеше.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Не са слухове колега,язовир Засмяново е със статут на свободен за риболов.Концесията на арендатора фирма Изострой е прекратена!обаче носи се слух,че брата на аксаковският кмет,пуснал някакъв мангал да събира такса и....ако мине номера-минеkrasikostadin написа:Колега, вземаха ли ви такса? Носят се слухове, че Засмяново е свободен водоем.limon_84 написа:Днес се разходих до Засмяново , доста водорасли имаше. Но за риба да не говорим от 8,00 до 13,00 само една заблудена таранка . Риба скачаше но не кълвеше.

малко,инфо за колегите.Риболов на Добротич на 10 април,3 шарана по около 3 кг.1 около 2кг.1 около1-1,2.Пет амура от килограм до 1.8кг.Следващият излет беше на 18 април.Резултат-2 амура по 1.8кг.Един шаран 2кг и една таранка 0.5кг
- kukukuka
- кандидат преподавател
tiho__72 написа:малко,инфо за колегите.Риболов на Добротич на 10 април,3 шарана по около 3 кг.1 около 2кг.1 около1-1,2.Пет амура от килограм до 1.8кг.Следващият излет беше на 18 април.Резултат-2 амура по 1.8кг.Един шаран 2кг и една таранка 0.5кг
много риба за тая локва колега или е друг язовира

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, моля ако някой е запознат да помогне за следните въпросчета:
- В забраната Под-а работи?
- Какви са условията там .. ?!
Благодаря !
Благодаря !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
pasator написа:Не са слухове колега,язовир Засмяново е със статут на свободен за риболов.Концесията на арендатора фирма Изострой е прекратена!обаче носи се слух,че брата на аксаковският кмет,пуснал някакъв мангал да събира такса и....ако мине номера-минеkrasikostadin написа:Колега, вземаха ли ви такса? Носят се слухове, че Засмяново е свободен водоем.limon_84 написа:Днес се разходих до Засмяново , доста водорасли имаше. Но за риба да не говорим от 8,00 до 13,00 само една заблудена таранка . Риба скачаше но не кълвеше.
Никой не мина да вземе пари за такса пък и аз чух , че вече е свободен и затова отидох да видя какво става дали са го мрежили вече. Но с тези водорасли скоро няма да го мрежат. Смятам да ходя там само за пикник вече
Всяко хоби е за удоволствие 

Колеги, моля ако някой е запознат да помогне за следните въпросчета:
Благодаря !
Колега, на Работи язовира през забраната ходих на 26.04 таксата е 15 лв. хванати риби между 1 и 3 кг се вземат останалите се пускат обратно в язовира.
Хванахме 4 шарана по около 500 гр., таранка маломерна много. Казват, че има шарани по около 1.5 - 2 кг, но ние не видяхме такива
Надявам се да съм бил полезен!
Благодаря !
Колега, на Работи язовира през забраната ходих на 26.04 таксата е 15 лв. хванати риби между 1 и 3 кг се вземат останалите се пускат обратно в язовира.
Хванахме 4 шарана по около 500 гр., таранка маломерна много. Казват, че има шарани по около 1.5 - 2 кг, но ние не видяхме такива

Надявам се да съм бил полезен!
Колеги СПЕШНО някаква информация за Николаевка/големият/ ,хваща ли се нещо, на каква стръв,в коя част !?
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя бях там колега, смених две места. Рибата не е активна, кълве между 14 и 16 часа, разбирай едра таранка 300 -500 гр. Преди този период може случайно да закачиш някоя таранка или червеноперка. Шаран има, обаче трябва много да му разбираш. Някои колеги хванаха шаранчета, но те си бяха професионалисти.BACHI написа:Колеги СПЕШНО някаква информация за Николаевка/големият/ ,хваща ли се нещо, на каква стръв,в коя част !?
Таранките на торен в комбинация с бял. На сладка царевица няколко червеноперки, а само на бял - костурчета. Наслука.
Какъв експерт трябва да си за да хванеш шаран на николаевка? Аз гледах клип от зарибяването и пуснаха доста шарани , не вярвам да са ги изловили до сега
Всяко хоби е за удоволствие 

Неделя ходих на големия в николаевка няма и няма за 12 часа 3 червеноперки ... четвъртак се чудя дали да отида на 7 ми я развъдник дайте предложения за добър излет ?