Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от fishingman »

Незнам някой в К-н да не е познавал ДАСКАЛА, и лоша дума за него няма казана.
Вечна му памет.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

kdpav написа:Направих си труда да разгледам картите на лот 2 и лот 3 на магистрала Струма и доста се притесних.Участъка от Бобошево до Кресна минава изключително близо до р.Струма!Това означава изключителен стрес за всички земноводни,хвъркати,пълзящи и др. животни обитаващи този участък!В района на Кочериново и гр. Рила е една от най голямата популация на щъркели които използват именно р. Струма за своето оцеляване.Да не говорим за рибите които трябва да поемат мърсотията на магистралата от бензин, нафта, оловни изпарения, каучукови отпадъци от гуми и др. боклуци които се изхвърлят от автомобилите!Прогнозата ми е за екологична катастрофа в този район!
Бело поле оцелява там ще мине от горе и под базата на агромах и малко в нея сигурно за да се качи на бучино .... общо взето ще ни развалят реката с тая магистрала
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:
kdpav написа:Направих си труда да разгледам картите на лот 2 и лот 3 на магистрала Струма и доста се притесних.Участъка от Бобошево до Кресна минава изключително близо до р.Струма!Това означава изключителен стрес за всички земноводни,хвъркати,пълзящи и др. животни обитаващи този участък!В района на Кочериново и гр. Рила е една от най голямата популация на щъркели които използват именно р. Струма за своето оцеляване.Да не говорим за рибите които трябва да поемат мърсотията на магистралата от бензин, нафта, оловни изпарения, каучукови отпадъци от гуми и др. боклуци които се изхвърлят от автомобилите!Прогнозата ми е за екологична катастрофа в този район!
Бело поле оцелява там ще мине от горе и под базата на агромах и малко в нея сигурно за да се качи на бучино .... общо взето ще ни развалят реката с тая магистрала
Нищо не оцелява-то от Бобошево като почнат да падат застройките ще унищожи надолу бая периметър!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

topsoft написа:Дай ги тия карти, че гугъл нещо не ми показва свястна....
http://infrastructure.bg/shimg/oo_1843739.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

това е лот 2 с голямо кръгово на зелендолския мост,в момента се строи тунел на шарков чифлик и не се качва на Бучино както колегата отбеляза, а слиза с мост под Агромах
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

kdpav написа:
http://infrastructure.bg/shimg/oo_1843739.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

това е лот 2 с голямо кръгово на зелендолския мост,в момента се строи тунел на шарков чифлик и не се качва на Бучино както колегата отбеляза, а слиза с мост под Агромах
така де .... и от там на кръговото дето ще е на зелен дол .... иначе е далече от вира над моста .... Марти дек си бе стига с лошо .... моето тайно место май ше оцелее ако се качи на баира срещу железница ... ама на монца мое ми го съсипат и съм полудял :D :D
П.с треа се милим да не вали повече че докато си доеш нема се оттече ....ще требва да наблегаме на мастиката :D :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:
kdpav написа:

така де .... и от там на кръговото дето ще е на зелен дол .... иначе е далече от вира над моста .... Марти дек си бе стига с лошо .... моето тайно место май ше оцелее ако се качи на баира срещу железница ... ама на монца мое ми го съсипат и съм полудял :D :D
П.с треа се милим да не вали повече че докато си доеш нема се оттече ....ще требва да наблегаме на мастиката :D :drinkers:
Да верно е братчето ми :) дано не е огромна!

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))

akira
фен клуб-скобар

Мнение от akira »

ха ха ха ха така се почва с Хендикап ,много благодаря ще върна жеста
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

[quote="DJONI RINGO"]Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))[/quot
леле колко си лош :D заради нас изгубихме чичо велека .... остави човека :D :D :D :D или и него ше го караме на бело поле под моста :lol:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:
DJONI RINGO написа:Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))[/quot
леле колко си лош :D заради нас изгубихме чичо велека .... остави човека :D :D :D :D или и него ше го караме на бело поле под моста :lol:
Чичо Велека плътно с нас под моста :DНо господин Командо да се представи веднага !

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Пичове как е реката почва ли да спада по малко?

Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

DJONI RINGO написа:Пичове как е реката почва ли да спада по малко?
Преди 2 часа минах през Невестино, реката си е голяма, бърза и мътна...
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

[quote="izzyone"]При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.[/quote
Беше .... Бистрица е огромна мътна .... струма незнам как е ама 100 % е направо страшна .... според мен юли месец ще може да се ходи .... че умрем 2ри месец без риболов само гледам въдиците на терасата :cry:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:
izzyone написа:При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.[/quote
Беше .... Бистрица е огромна мътна .... струма незнам как е ама 100 % е направо страшна .... според мен юли месец ще може да се ходи .... че умрем 2ри месец без риболов само гледам въдиците на терасата :cry:
Извикай да дойде чичо при нас :D

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”