Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Незнам някой в К-н да не е познавал ДАСКАЛА, и лоша дума за него няма казана.
Вечна му памет.
Вечна му памет.
- prodigy666
- разбира нещата
Бело поле оцелява там ще мине от горе и под базата на агромах и малко в нея сигурно за да се качи на бучино .... общо взето ще ни развалят реката с тая магистралаkdpav написа:Направих си труда да разгледам картите на лот 2 и лот 3 на магистрала Струма и доста се притесних.Участъка от Бобошево до Кресна минава изключително близо до р.Струма!Това означава изключителен стрес за всички земноводни,хвъркати,пълзящи и др. животни обитаващи този участък!В района на Кочериново и гр. Рила е една от най голямата популация на щъркели които използват именно р. Струма за своето оцеляване.Да не говорим за рибите които трябва да поемат мърсотията на магистралата от бензин, нафта, оловни изпарения, каучукови отпадъци от гуми и др. боклуци които се изхвърлят от автомобилите!Прогнозата ми е за екологична катастрофа в този район!
-
- фен клуб-скобар
Нищо не оцелява-то от Бобошево като почнат да падат застройките ще унищожи надолу бая периметър!prodigy666 написа:Бело поле оцелява там ще мине от горе и под базата на агромах и малко в нея сигурно за да се качи на бучино .... общо взето ще ни развалят реката с тая магистралаkdpav написа:Направих си труда да разгледам картите на лот 2 и лот 3 на магистрала Струма и доста се притесних.Участъка от Бобошево до Кресна минава изключително близо до р.Струма!Това означава изключителен стрес за всички земноводни,хвъркати,пълзящи и др. животни обитаващи този участък!В района на Кочериново и гр. Рила е една от най голямата популация на щъркели които използват именно р. Струма за своето оцеляване.Да не говорим за рибите които трябва да поемат мърсотията на магистралата от бензин, нафта, оловни изпарения, каучукови отпадъци от гуми и др. боклуци които се изхвърлят от автомобилите!Прогнозата ми е за екологична катастрофа в този район!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

http://infrastructure.bg/shimg/oo_1843739.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;topsoft написа:Дай ги тия карти, че гугъл нещо не ми показва свястна....
това е лот 2 с голямо кръгово на зелендолския мост,в момента се строи тунел на шарков чифлик и не се качва на Бучино както колегата отбеляза, а слиза с мост под Агромах
- prodigy666
- разбира нещата
така де .... и от там на кръговото дето ще е на зелен дол .... иначе е далече от вира над моста .... Марти дек си бе стига с лошо .... моето тайно место май ше оцелее ако се качи на баира срещу железница ... ама на монца мое ми го съсипат и съм полудялkdpav написа:http://infrastructure.bg/shimg/oo_1843739.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;topsoft написа:Дай ги тия карти, че гугъл нещо не ми показва свястна....
това е лот 2 с голямо кръгово на зелендолския мост,в момента се строи тунел на шарков чифлик и не се качва на Бучино както колегата отбеляза, а слиза с мост под Агромах

П.с треа се милим да не вали повече че докато си доеш нема се оттече ....ще требва да наблегаме на мастиката

-
- фен клуб-скобар
Да верно е братчето миprodigy666 написа:така де .... и от там на кръговото дето ще е на зелен дол .... иначе е далече от вира над моста .... Марти дек си бе стига с лошо .... моето тайно место май ше оцелее ако се качи на баира срещу железница ... ама на монца мое ми го съсипат и съм полудялkdpav написа:http://infrastructure.bg/shimg/oo_1843739.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;topsoft написа:Дай ги тия карти, че гугъл нещо не ми показва свястна....
това е лот 2 с голямо кръгово на зелендолския мост,в момента се строи тунел на шарков чифлик и не се качва на Бучино както колегата отбеляза, а слиза с мост под Агромах![]()
![]()
П.с треа се милим да не вали повече че докато си доеш нема се оттече ....ще требва да наблегаме на мастиката![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

ха ха ха ха така се почва с Хендикап ,много благодаря ще върна жеста
- prodigy666
- разбира нещата
[quote="DJONI RINGO"]Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))[/quot
леле колко си лош
заради нас изгубихме чичо велека .... остави човека
или и него ше го караме на бело поле под моста 
леле колко си лош

-
- фен клуб-скобар
Чичо Велека плътно с нас под мостаprodigy666 написа:DJONI RINGO написа:Тука има един нов анонимник мой градски и много опасен бракониер!Ако има очи да се представи сега е момента:DГосподин Командо-Руско:) Покажи се бре ела да те представим на колегите нали искаш да си скобарджия великан-да им разкажеш как събираш хайвера на рибите и го мажеш на филийки:)))))[/quot
леле колко си лошзаради нас изгубихме чичо велека .... остави човека
![]()
![]()
![]()
или и него ше го караме на бело поле под моста

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Пичове как е реката почва ли да спада по малко?
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- izzyone
- фен клуб-скобар
При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Преди 2 часа минах през Невестино, реката си е голяма, бърза и мътна...DJONI RINGO написа:Пичове как е реката почва ли да спада по малко?
Рибата винаги е на другия бряг
- prodigy666
- разбира нещата
[quote="izzyone"]При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.[/quote
Беше .... Бистрица е огромна мътна .... струма незнам как е ама 100 % е направо страшна .... според мен юли месец ще може да се ходи .... че умрем 2ри месец без риболов само гледам въдиците на терасата
Беше .... Бистрица е огромна мътна .... струма незнам как е ама 100 % е направо страшна .... според мен юли месец ще може да се ходи .... че умрем 2ри месец без риболов само гледам въдиците на терасата

-
- фен клуб-скобар
Извикай да дойде чичо при насprodigy666 написа:izzyone написа:При Благоевград е с около метър, метър и нещо надолу. И е поизбистрила.[/quote

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите