Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Точно!!!!!! Българина е странно същество ако му е добре на него го боли за другите:) аз съм в чужбина и задължително ще отида да гласувам!Абсолютно с тази дата се цели ниска активност тъй като риболовното съсловие в България е над 500 хилки;)Червените капутарници и Ахмедовите добре ги мислят! Реката иначе си е голяма!bkd написа:Забраната в Гърция е до 31.05.,но нали там си е по-студено...............да им го ................на червените макаци
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
за кой да гласувам бе Марти ,не ми се дума ,нервим се ,па нема един читав ,едни и същи мошеници ,кажи ми един читав ,па тия се подиграват с нас бе,тия сичките требе или доживотен или разстрел ,съсипаха златна държава ...нема да одим да гласувам ,може да одим на преврат ,метеж екзекуций ,линчуване на тия ебалници ,но да гласувам за тех и де ме праат на улав нема да одим...
Колега, аз нямам намерение да те агитирам или нещо подобно. Моето мнение е, че и негласуването пак е вид гласуване, но във полза на тези с твърд електорат. За тях колкото е по-ниска избирателната активност, толкова им е по-висок процентния резултат в изборите. Просто ни е такава избирателната система и това не е случайно. Аз за това ходя да гласувам. Иначе, че няма за кого - няма.
Утрепахме темата малко, но скоро ще я оправим. Дано оцелеят повече скобари, кленове и мрени.
Утрепахме темата малко, но скоро ще я оправим. Дано оцелеят повече скобари, кленове и мрени.
-
- сериозен играч
изобщо никой не требе да гласува ,требе да се дигне народо и да ги ликвидира сичките каде са от 20 и повече години у власта,се съм одил да гласувам през тия години и шо ,нищо ,стават се по нагли се са едни и същи ,айдуци ,нема закони за тех ,аре защо се дразним
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Момци, няма две мнения, че цялата тая измет по върхушките ни води единствено и само към още по-дълбоко копане на дъното, но според мен друга е тезата в случая.
Аз самият по никакъв начин не симпатизирам на никой, но с течение на годините едно единствено нещо ми стана пределно ясно (а и съм си направил труда да го проверя, конкретно за парламентарни избори): не харесвам никого, тегля им по една от дома и не ида да гласувам - кво става? Едната, дето съм им я теглил съвсем скоро става не една, ами милион и една, ама дереджето същото ... Не зная наясно ли сте, но поне за парламентарните избори (за европейски не зная дали е същото законодателство) като свърши избирателният ден, броят негласували (демек такива като героят, който си псува от дома без да си занесе г*зо до секцията за гласуване) СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПРОПОРЦИОНАЛНО по партийките, които са взели най-много гласове. И к'во става - хем ги псувам, хем в същото време моят глас (дето не съм го дал) в резултат на преразпределяне отива баш при тях ?!?!?!
Оставам на съзнанието на всеки един от вас, но в момента, в който аз научих този прост факт, не съм пропуснал, а и НЯМА да пропусна гласуване! Като не си харесам мераклия, когото да подкрепя, просто си шибвам една бюлетина с моето лично послание (обикновено е леко цветущо), отмятам се, че съм гласувал и така НЕ МИ РАЗПРЕДЕЛЯТ гласа дето си искат, а съм към графата "НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ" или невалидни!!! Разликата поне за мен е ОГРОМНА!!!
При тези факти, мисля всеки един от нас може да се замисли как да действа. Надявам се това ви помогне ...
Аз самият по никакъв начин не симпатизирам на никой, но с течение на годините едно единствено нещо ми стана пределно ясно (а и съм си направил труда да го проверя, конкретно за парламентарни избори): не харесвам никого, тегля им по една от дома и не ида да гласувам - кво става? Едната, дето съм им я теглил съвсем скоро става не една, ами милион и една, ама дереджето същото ... Не зная наясно ли сте, но поне за парламентарните избори (за европейски не зная дали е същото законодателство) като свърши избирателният ден, броят негласували (демек такива като героят, който си псува от дома без да си занесе г*зо до секцията за гласуване) СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПРОПОРЦИОНАЛНО по партийките, които са взели най-много гласове. И к'во става - хем ги псувам, хем в същото време моят глас (дето не съм го дал) в резултат на преразпределяне отива баш при тях ?!?!?!
Оставам на съзнанието на всеки един от вас, но в момента, в който аз научих този прост факт, не съм пропуснал, а и НЯМА да пропусна гласуване! Като не си харесам мераклия, когото да подкрепя, просто си шибвам една бюлетина с моето лично послание (обикновено е леко цветущо), отмятам се, че съм гласувал и така НЕ МИ РАЗПРЕДЕЛЯТ гласа дето си искат, а съм към графата "НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ" или невалидни!!! Разликата поне за мен е ОГРОМНА!!!
При тези факти, мисля всеки един от нас може да се замисли как да действа. Надявам се това ви помогне ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Венци,venci72 написа:изобщо никой не требе да гласува ,требе да се дигне народо и да ги ликвидира сичките каде са от 20 и повече години у власта,се съм одил да гласувам през тия години и шо ,нищо ,стават се по нагли се са едни и същи ,айдуци ,нема закони за тех ,аре защо се дразним
и да не гласуваш, гласа ти се разпределя и всъщност гласуваш точно за тези, които псуваш.Тях това ги устройва, затова за всеки случай ни пращат за хайверна риба

Политиката не е като спорта- и да падне и да бие, Марти(напр

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
И да глсуваме и да не гласувам сума ти риба ще бъде упропастена. И после ще ходиме и ще викам бах мама му що няма риба. Еми защото не я пазиме и си мислиме, че можем да надхитрим природата.
Важното е Боко да го дуа.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- izzyone
- фен клуб-скобар
Да върна с един въпрос темата от политика към предстоящото откриване. Понеже водата е доста голяма си заприходих големи грамажи близалки 10-12-15. Та ако може някой ловил с такива грамажи да каже какъв ластик горе-долу е подходящ? 1мм със сигурност ще излиза доста. Дали да го натегна повече така че да не се вади или да сложа по-дебел?
Кой е по добрия вариант?
Венци, ти си ловил с такива кажи какъв ластик ползваш?
Кой е по добрия вариант?
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- dido ov4arica
- новобранец
и то завинаги ако има чалъмtopsoft написа:Важното е Боко да го дуа.....![]()
![]()
-
- сериозен играч
и па нищо ,требе да се мисли тия да се изкоренат ,повервах на бойко ,повервах на волен,що ,нищо същите плашипутарници само думи ,само лъжи,може ли един прос пожарникар да ръководи държава ,волен се продаде на турците ,комонистите 100 години се са на влас ,областен на кн сложиха един загубен футболис като основните му качества били че бил играл у трите гранда изкраднаха сичко ,и що нищо ,още 20 години у тоя кръг ли да се врътиме ,не искаха да променат конституцята ,не искаха да забранат на неграмотните мангали да гласуват ,не забраниха на турците да идват у бг да гласуват ...и са па така наново и наново ,докато не почнат да се бесат по площадите се че е така ...ако одете да гласувате и си мислете че сичко че се оправи ...Венци,
и да не гласуваш, гласа ти се разпределя и всъщност гласуваш точно за тези, които псуваш.
-
- сериозен играч
по дебел от 1.2 не съм пробал ,повече с единица карам ,епа натегни го малко повече,12 гр си е напълно нормална близалка,тия 20 25 гр са големи вече ,незнам дали че се ловат по реката ,аз не бих отишъл,на откриване почти никога не се ловат риби се или лобош изпускат и водата е ледена...одил съм доста пъти ама само един път помним да лових риби като що требеizzyone написа:Да върна с един въпрос темата от политика към предстоящото откриване. Понеже водата е доста голяма си заприходих големи грамажи близалки 10-12-15. Та ако може някой ловил с такива грамажи да каже какъв ластик горе-долу е подходящ? 1мм със сигурност ще излиза доста. Дали да го натегна повече така че да не се вади или да сложа по-дебел?
Кой е по добрия вариант?
това за коко да е натегнан ластико требе сам да си го предцениш ...да го нагодиш според обстановката...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А как е на цвят реката, дайте малко пресен матриал, че нещо ми се върти у глъвътъ да покъпя новия спининг. Трябваше да се ходи на традиционното линско ловене на Моето си място ама нещата няма да станат и викам да направя едни щуки сутринта и после по кленаги.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- izzyone
- фен клуб-скобар
Мерси. И аз с единица карам основно ама щото гледам да лова на по леки течения и не съм слагал до сега близалка над 6гр. та викам да питам. Ще пробвам с 1.2 да видим как ше е.venci72 написа:
по дебел от 1.2 не съм пробал ,повече с единица карам ,епа натегни го малко повече,12 гр си е напълно нормална близалка,тия 20 25 гр са големи вече ,незнам дали че се ловат по реката ,аз не бих отишъл,на откриване почти никога не се ловат риби се или лобош изпускат и водата е ледена...одил съм доста пъти ама само един път помним да лових риби като що требе
това за коко да е натегнан ластико требе сам да си го предцениш ...да го нагодиш според обстановката...
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Реката я проверих вчера следобед на Копиловци - влезнала в коритото, повече от сура, но пак си е голема и бърза. Незнам само колко е студена, но имаше прояви на живот, скочиха 2-3 кленчета под моста преди прага. А знаете ли за зарибяването на Дренов дол, щели да се купуват билети по 12 лева годишен - щото Манолова и сие зарибили с шаран и амур. А когато ние пускаме риби там кво се случва? Да си направят агитация преди изборите, но и да си върнат парите за зарибителния материал!!!!!!!!! Ако някой знае повече да пише!
Аз лично като венци не откривам на реката, по добре е за 1 час въдицата във водата и после цър пър, риба има кога да ловим!!!!
Аз лично като венци не откривам на реката, по добре е за 1 час въдицата във водата и после цър пър, риба има кога да ловим!!!!