Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Тоз монтаж,според мен е подходящ за пролетта ,когато водата е по студена и стръвтта ,ще даяни по дълго :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

И къв, сомаджия ще ставаш, като не зададе най-важния въпрос, как се закача?
:wink: Сваляш след обесването на рибката подвижната и я целиш отзад минаваш през месото под бесилката и куката излиза отпред на канапа, няма отърване, ако вземе де... :lol: , ама мре бързо, както казах, а франсетата слагат и още една тройка на устата при каракуд 400 гр., ползват тази схема за риболов на река от брега.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

[quote="yco"]И къв, сомаджия ще ставаш, като не зададе най-важния въпрос, как се закача?
Еми къв :lol: :lol: учещ се :fishing6: Ти пък пусни някоя снимка на монтажето :D Нищо,че франсето ми вика ,че не съм искал да са уча :lol: :lol: Ама ша го науча аз него :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Нищо,че франсето ми вика ,че не съм искал да са уча :lol: :lol: Ама ша го науча аз него :lol: :fishing6:
Нема лошо!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:fishing2: Не ,че нещо,ща уча как са белят картофи :D :lol: :lol: :fishing6: :drinkers: Видя ли Тишо кво прай по твойте места :wink:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:.....Видя ли Тишо кво прай по твойте места ....
Не са харни тези момчета, дето ги правят тези грозни работи през забраната. Аз не съм зъл, ама чувам от хора, които не пишат тука и са много-много ядосани. Хич не искам да съм им на мястото им, ако ги засрещнат. Тръпки ме побиват чак мен... :roll: и то за чужд човек, рядко ми се случва, да съм доста притеснен..

P.S. Тези тарикати трябва от ИАРА да ги издирят и санкционират, по време на забраната, ако хванеш друга риба, трябва веднага да я пуснеш мигновенно, а не да я извадиш, като изрод на брега с лодката и да се снимаш. Бракониери в костите са тия....то и форума им е такъв, щом оставят тези снимки, какво ли се чудим, нищо ново.. :roll:
говорим за тая риболовна тролинг-изгъзица или по нашенси казано риболовна фъшкия. :lol: ..http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 0#p1006070
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

Потрес.... :shock: Пир по време на Чума !!! Поне да не го публикуват,ама ..... ,,кунь съ пофаля,кък шъ разберът, че съм ....онождал.....?!?! :ANAL: :wink:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

yco написа:
bai mile1 написа:.....Видя ли Тишо кво прай по твойте места ....
Не са харни тези момчета, дето ги правят тези грозни работи през забраната. Аз не съм зъл, ама чувам от хора, които не пишат тука и са много-много ядосани. Хич не искам да съм им на мястото им, ако ги засрещнат. Тръпки ме побиват чак мен... :roll: и то за чужд човек, рядко ми се случва, да съм доста притеснен..

P.S. Тези тарикати трябва от ИАРА да ги издирят и санкционират, по време на забраната, ако хванеш друга риба, трябва веднага да я пуснеш мигновенно, а не да я извадиш, като изрод на брега с лодката и да се снимаш. Бракониери в костите са тия....то и форума им е такъв, щом оставят тези снимки, какво ли се чудим, нищо ново.. :roll:
говорим за тая риболовна тролинг-изгъзица или по нашенси казано риболовна фъшкия. :lol: ..http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 0#p1006070
Напълно съм съгласен стеб, с вси4ко ! Без тролинга, 4е бил изгъзица :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа::fishing2: Не ,че нещо,ща уча как са белят картофи :D :lol: :lol: :fishing6:
Ша ма учиш,га ма биеш на кльонк или тролинг! :wink: Бих се ядосал ако треа аз дъ съм белачката на картофи и шъ нъпръью всьо възможна да не съм,но ако си толко силен със сомовете ко ми остава освен да се примиря? :roll: Но още не си,усещам го като диво животно! :mrgreen: :drinkers: Давай,нахъсай ме с убаво добиче,па после съм аз! :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Тролка , във френско не си ли ги наскубал още ?
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Ето един интерсен монтаж от колегите холандци:
http://prikachi.com/images.php?images/188/9125188m.jpg
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:Тролка , във френско не си ли ги наскубал още ?
Нема кога от болници! :cry: За Голям сом трябва да си спокоен-лежерен иначе не става! :idea: :idea: :idea: Париж ме обезкости финансово,а детето физически! :cry: :drinkers: Живи сме и мечтаем за сомове,от това повече не смея да искам! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:Ето един интерсен монтаж от колегите холандци:
Ох,прецака ми целия труд да откажа Джимито от тез червии и хайде пак на ново! :cry: :roll: Това става само за реки,не знам някой да е успял на язовир с тях! :idea: :wink: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Troli Rapala написа:
robber_79 написа:Тролка , във френско не си ли ги наскубал още ?
Нема кога от болници! :cry: За Голям сом трябва да си спокоен-лежерен иначе не става! :idea: :idea: :idea: Париж ме обезкости финансово,а детето физически! :cry: :drinkers: Живи сме и мечтаем за сомове,от това повече не смея да искам! :wink: :drinkers:
За съжаление добре зная какво е по болници в 4ужбина, от ли4ен опит и от скоро :oops: ! Сомовете няма да ни избягат, другото е най- важно :wink:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Troli Rapala написа:
robber_79 написа:Ето един интерсен монтаж от колегите холандци:
Ох,прецака ми целия труд да откажа Джимито от тез червии и хайде пак на ново! :cry: :roll: Това става само за реки,не знам някой да е успял на язовир с тях! :idea: :wink: :drinkers:
Да, това е монтажа за река Ебро. Там ловят на клонк от проходилки, макарата дали е добра ?
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”