Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Сега и двамата с касабино ли сте били там последно?
И дайте снимка на амура тука гъзетата да видят. Разбрах, че сте направили фотосесия
И крайно време е да се запознаем мисля
И дайте снимка на амура тука гъзетата да видят. Разбрах, че сте направили фотосесия

kutinchev написа:Сега и двамата с касабино ли сте били там последно?
И дайте снимка на амура тука гъзетата да видят. Разбрах, че сте направили фотосесия![]()

-
- ще става разбирач
Бяхме 3ма човека на около 300 метра от вашия лагер. Много ми е интересно Жоро имаше ли успех през уикенда
Уикенда аз бях на смяна. Доколкото ми беше възможно заради дъжда и гадния вятър... Нямах удар на амур, само на шаран. Описал съм по-горе. Днеска има счупена кука - 100% АМО.
Ето го този 17 кг красавец.kutinchev написа:Сега и двамата с касабино ли сте били там последно?
И дайте снимка на амура тука гъзетата да видят. Разбрах, че сте направили фотосесия![]()

Браво, колега! Много добра риба и занапред по-големи. Поздрави!
ventork написа:Браво, колега! Много добра риба и занапред по-големи. Поздрави!

Ако не е тайна рибата в кой район по дунава е хваната ,на каква дистанция и дълбочина.
Русеjoro84 написа:Ако не е тайна рибата в кой район по дунава е хваната ,на каква дистанция и дълбочина.

-
- ще става разбирач
Като стръвта е Дунавски скакалец
Дипнат в пу*а мас. 

-
- ще става разбирач
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди малко се прибирам от Реката. От 11:30(късно ама нямаше как) до към 16 с фидера измъкнах 10-тина платички, една носна платика и две от хубавите дунавски каракуди. Имах и едно брутално късане - удар, сгъване на фидера, аванси, чудесии ама добичето пак си замина с повода. Така става като ловя с 0,16
Рибките си взимаха добре на торен и на бял. Едната каракуда на царевичка я измъкнах. Захранката беше изцяло домашно производтво - запарено кюспе+трохи+царев. брашно+бяло брашно+три шепи житце, малко царевичка и 100 бял. И едни миризми, ама те са фирмена тайна за сега
В събота ще ги атакувам по отрано, пък да видим какво ще стане
P.S. Снимки няма, всичко стана набързо и нямах фото, а тел-а е кофти. А без живарник бях и вяка риба обратно във водата

В събота ще ги атакувам по отрано, пък да видим какво ще стане
P.S. Снимки няма, всичко стана набързо и нямах фото, а тел-а е кофти. А без живарник бях и вяка риба обратно във водата

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Ей вие хванахте една риба и станахте велики,толкова ли е трудно да отговориш на човека илиtenesista_ написа:Като стръвта е Дунавски скакалец
ако не искаш да кажеш поне не се базикай.
ее, ти пък сегаsvetlens написа:Ей вие хванахте една риба и станахте велики,толкова ли е трудно да отговориш на човека илиtenesista_ написа:Като стръвта е Дунавски скакалец
ако не искаш да кажеш поне не се базикай.

Миналата есен беше същото бъзикане в темата с онези чували с морунаш от безмитна
Above us only sky