Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Някой да е бил през седмицата на Шипока, да каже как е ситуацията, има ли места- нивото на водата как е?
- TRAP
- ще става разбирач
Преди малко се прибрах от двудневен излет по късно ще ти дам и инфо на ЛС ,че сега опрашвам на работа.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте, някой ходил ли е скоро на Панчарево. В неделя мисля да отида на блесничка и силикони там. Как е положението?
Благодаря!
Благодаря!
-
- разбира нещата
Що на лични...???TRAP написа:Преди малко се прибрах от двудневен излет по късно ще ти дам и инфо на ЛС ,че сега опрашвам на работа.
Форума нали е за това!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Щото Искъра е от тайните местаmario67 написа:Що на лични...???TRAP написа:Преди малко се прибрах от двудневен излет по късно ще ти дам и инфо на ЛС ,че сега опрашвам на работа.
Форума нали е за това!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много точно казано! Всяка година е все така, а инфото във форума варира в зависимост от автораGosheto написа:Щото Искъра е от тайните местаПреди два дни бях, както обикновено язовира си дава риба, който може лови, който не-гледа! Водата също е обичайна за сезона. Абе нищо ново!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Някой може ли да ми каже дали в магазина на Суходол продават червeи, че след малко мисля да отскоча 

Ha Шипока проблем са местата, особено за палатка, защото водата е заляла почти всичко. Сутрин рано дава добри костури на дъно, но за кратко- не повече от час. В тясната страна на залива, където е заляло повече трева, храсти и върби до вчера даваше добри каракуди и платики на плувка на торен червей ,а от време на време и по някое шаранче. Но от вчера навлезе масово дребния костур и няма отърване от него на плувка.До онзи ден рибата играеше яко около потопените храсти (шарана и каракудата) , но явно вече почти хвърли хайвера и днес нямаше такава игра. На дъно излизат добри каракуди и платики - около килограм- но проблема е с ваденето им, защото пада голямо оплитане на линията в тревите и почти половината риба се откача.Това е от мен, надявам се да съм бил полезен.
Враждебна, кривина или? (без платени) дайте съвет къде да ида за 3-4 часа?
По-голям шаран от рибаря няма...
А някой би ле споделил как е нощния риболов на Искъра? Т.к. в тия жеги си е алтернатива. Тая седмица мисля да пробвам.
Колеги нещо около София
да мъчим на спининг клен ? а-у ?
да мъчим на спининг клен ? а-у ?
-
- новобранец
Това ми е днес от Мало Бучино. Доста дребна каракуда и един заблуден Шарко около кило,който се закачи на плувката на бял червей. 

- Прикачени файлове
-
- Photo-0016.jpg (39.25 KiB) Преглеждано 1469 пъти
На Суходол вчера странен риболов на фидер
1 шаран 2,5 килограма, 1 сомче половинка, 1 слънчевка, една каракуда, една червеноперка, един уклей.
Мангалите до мен бяха направили няколко много хубави каракуди около половинка и няколко шарана само на пружина. Всичко излезе на торен червей при мен. Много колеги бяха капо. Бях застанал точно посредата на язовира срещу колегите с щеките, ако някой ме е видял. Има доста риба, но е труден риболова.През целия ден се обръщаха шаранета навсякъде в локвата. Даже докато си вадих моя шаран един ми застана пред краката
. Риболова е до към 9-10 след това спира или е много тегаво и може да се разчита само на каракуда на плувка. Таксата е 10 кинта на пръчка.

Здравейте ред колегията.Някой има ли инфо как е положението по Враждебна на малкия и големия гьол.Тяс тема малко стана в застой толко ли не иска да взима тая пуста риба 

Някой ходил ли е скоро на Панчарево?