Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Кой какъв фидер ползва
Гегата може и да издържи, но макаричката за тажък забрави.
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Коя от двете - дайвата или корморана няма да издържиqno_zloo написа:Гегата може и да издържи, но макаричката за тажък забрави.

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Заприходил съм един TFGear X-Plus Feeder Rod.
Много добър се оказа, но както вече се убедих агличаните ги разбират тези работи и правят страхотни неща.
Не случайно най скъпите мачове на Дайва са маде ин УК
.
Много добър се оказа, но както вече се убедих агличаните ги разбират тези работи и правят страхотни неща.
Не случайно най скъпите мачове на Дайва са маде ин УК

Последно промяна от danata на Сря Яну 04, 2012 10:41 pm, променено общо 1 път.
Не парадирам, че съм разбирач, но и на мен ми се струва, че Cormoran Super Jet 3000 не е предназначена за ТЕЖЪК риболов.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма тежък фидер.qno_zloo написа:Гегата може и да издържи, но макаричката за тажък забрави.
нямам живарник
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да, може да се каже, но за мен фидер с акция 300гр. и отгоре ми е тежко.
2кг. ще са само хранилките в раницата ми.
2кг. ще са само хранилките в раницата ми.

-
- новобранец
Здравейте колеги
Отскоро ловя с Alcedo greenline 120gr акция и едно Shimano nexave ax heavy contintal 110gr акция
Пожелавам на всички успех през новата година.
Отскоро ловя с Alcedo greenline 120gr акция и едно Shimano nexave ax heavy contintal 110gr акция
Пожелавам на всички успех през новата година.
Здравейте колеги!И аз от скоро съм в отбора на фидерите.Това с което рзполагам е "Тубертини" Black Wood 3.60м с два върха на три секции и акция до 120 грама.Още не съм я сефтосал и нямам никакви наблюдения за сопата.Това беше единствената въдица която горещо ми препоръча продавача в този ценови клас.Наслука!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, искам да си купя фидер, да ме насочите към нещо но да не е и много скъп, че в тази криза 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Аз края на миналата година се обзаведох с един TF Gear Banshee feeder 13". Направих с него 5-6 риболова и съм много доволен. Е, не е от класа на Drennan, но си е доста читав. По моите скромни виждания - карбонова тънка бланка (малко повече от необходимото лакирана), полупараболик, медиум акция, три връхчета (2 стъклопласт + 1 карбон). Много прилично се държи при вадене на шаран и амур около 2,5 - 3 кг. И най-важното - не е скъп - 92 лв. с доставката.
Късмет в избора!
Късмет в избора!
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги не отдавна се сдобих със фидер на английската фирма MAP.Проведох няколко теста,участвах на няколко състезания със него и се влюбих във марката.Пръчката е много финна,много добре балансирана и ми пасна идеално.Много съм доволен от факта че ми доставя голямо удоволствие и така да се каже ми гали окото.А именно става въпрос за MAP Parabolix Bomb Feeder,със дължина от 10фута или иначе казано 3м.Пръчката разполага със три карбонови връхчета съответно 1/2oz,1/4oz и 1/8oz.Със най тънкото се усещат и най плахите пипания,просто няма такъв кев.Поради факта че е bomb вариант изхвърлянето на 40-50гр. не е никакъв проблем,а това се дължи основно на факта че на практика той се състои от две колена.Къса дръжка която не съм мерил на дължина и второ коляно което е със дължина 1.73м.и на края самото връхче.Пръчката е пълен параболик и при ваденето на риби от 200-300гр. се гъне от дръжката.Е то и малко снимки..........

Надявам се да съм бил полезен.................Поздрави

Надявам се да съм бил полезен.................Поздрави

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако говориш за тежестта на самия фидер тя няма значение , но тежък фидер в другия смисъл си има и това са екстра хевитата на 4,20 и 4,50 с акция до 280гр ! Имах 2 -3 такива и смея да твърдя ,че са точно за товарни влакове предвиждани ! Имам изваден толуп от ТЕЦ2 - 23кг с такава пръчка на 4,20м , както и амур 25кг пак там ! На тежките фидери се лови на дистанция с големи метод хранилки натоварени с по 0,200гр храна в тях !hristotihov написа:Няма тежък фидер.qno_zloo написа:Гегата може и да издържи, но макаричката за тажък забрави.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пикера на Влади е от новото поколения подсилени пикери ! При тях бланката е супер тънка и същевременно много мощна ! Реално на такива въдици им дават да изхвърлят хранилки не по тежки от 0,50гр , но тези специално могат да метнат над 0,80гр хранилка без проблем ! Чувствителен и същевременно мощен - това се среща рядко ! Екипа на МАП са наясно ,че на залят пазар няма как да се докажеш , ако не вкараш нещо иновативно и невиждано до сега ! Пръчката е Английска произведена в завода в Шотландия - не в Китай ! Влади е спестил ,че не е от най-евтините , но той да каже дали не си струва всяко пени похарчено за нея ! В основата бланката е дебела колкото молив и прогресивно изтънява към върховете това дава тази чувствителност на пръчката ! При борба с рибите Влади да каже как се държи нямам наблюдения , но не се съмнявам ,че ги мори бързо заради строя си ! Прекрасна пръчка в правилните ръце ! Успех . 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- ще става разбирач
Да наистина всяко едно пени похарчено за тази пръчка се отплати още на първия риболов,наистина цената и е много висока,но кев цена няма.Във досегашните тестове се справя идеално със рибите,но скоро ще я тествам и със шараните как се справя