Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери
Бах, тези плагиати от "Цорморан" изкопираха на външен вид най-безсрамно чиирфулите и шугърминоучетата, че и шрифта на "Дайва" за капак. Сега въпроса е доколко успешно са им докарали и играта.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Те толкова са се постарали хората в описаните от теб неща та едва ли им е останало време и да докарват и игратаМунчо написа:Бах, тези плагиати от "Цорморан" изкопираха на външен вид най-безсрамно чиирфулите и шугърминоучетата, че и шрифта на "Дайва" за капак. Сега въпроса е доколко успешно са им докарали и играта.

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
До колкото знам в японски завод са правени,та мисля нема се изложат хоратаmaznislav написа:Те толкова са се постарали хората в описаните от теб неща та едва ли им е останало време и да докарват и игратаМунчо написа:Бах, тези плагиати от "Цорморан" изкопираха на външен вид най-безсрамно чиирфулите и шугърминоучетата, че и шрифта на "Дайва" за капак. Сега въпроса е доколко успешно са им докарали и играта.

Вальо, за уловитостта им само времето ще покаже

Поздрави
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Вижте какво видях в немския ибей дали си заслужават има доста модели?
http://cgi.ebay.de/WOBBLER-GOLD-5-6cm-1 ... 2322wt_905
http://cgi.ebay.de/WOBBLER-GOLD-5-6cm-1 ... 2322wt_905
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уф, тоз трик с " в същия завод; японци сделани в Чайна" и тн не е на мода 
Въпреки това има една фирма копираща доста добре топ моделите на доста ячпонци ( една сполучлиша от поне 20). Но там цените са 1/2 и съм склонен да преглътна лоялността си към Смит,Джакал и тн...

Въпреки това има една фирма копираща доста добре топ моделите на доста ячпонци ( една сполучлиша от поне 20). Но там цените са 1/2 и съм склонен да преглътна лоялността си към Смит,Джакал и тн...

-
- вече хвърля и на тежко
Санде,помниш ли какво ми бе написал в една сходна тема
Ще те цитирам дословно:"Цецо,бъди пич и лови с оригинала".Е,послушах те и мисля ,че не съм сбъркал
Поздрави

Ще те цитирам дословно:"Цецо,бъди пич и лови с оригинала".Е,послушах те и мисля ,че не съм сбъркал

Поздрави
-
- кандидат преподавател
Ребята,добивам манията да ловя с всички възможни,които докопам-не ме интересува вече,кои са "чайна-майна","джапанки",српски,"кучи",НБО /означава неустановени български образци / и прочие.Образувам вече тръпка и топли вълни,още докато ги свързвам с линията,след топването във водата,проводката,каквато се получи,пък и ако чукне рибка,бах ти усещанията,на висше нервно,на примитивно еротично,на вътрешно и външно физиологично ниво 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес ги пробвах. Кофти ден, не се наемам да дам окончателна оценка за Корморанчетата. Не ми извади риби,но не е редно да се правят генерални заключения ей така
Друг е въпроса,че след като сложих няколко Смит-а колегите взеха да питат защо при тях не искало да "напада"

Друг е въпроса,че след като сложих няколко Смит-а колегите взеха да питат защо при тях не искало да "напада"

- stancom
- ще става разбирач
Е те тоя монтаж трябва да ми го покажешsandista написа: Друг е въпроса,че след като сложих няколко Смит-а колегите взеха да питат защо при тях не искало да "напада"

Сашко, ако си бил на Искъра, как беше на цвят ? Че при мен е с много странен червеникаво-кафяв отенък

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Господине Станислав,
От колко години бродите по Искара ? Цвета му се мени с минути
При мен си беше мазно-мръсен на цвят
)
Монтажа -

Слагаш ги на един тейлспинър,меткаш и се молиш да не се закачи някъде тази столевка
:Р
От колко години бродите по Искара ? Цвета му се мени с минути

Монтажа -

Слагаш ги на един тейлспинър,меткаш и се молиш да не се закачи някъде тази столевка

Здравейте,колеги,понеже съм нов в използването на този вид примамки искам да попитам аджеба как разбирате коя примамка е уловиста.Не говоря за някакви найстина изпитани модели,ами някои куча марка или не толова известни и т.н.
Като идете на гьола и като хвърлите с даден воблер/блесна/цикада и т.н. колко време го цопкате докато решите,че днес тая риПка не е желана и я сменяте с друга,5-10 хвърляния,30 мин - 1 час? Та кога решавате да смените с друга
Като идете на гьола и като хвърлите с даден воблер/блесна/цикада и т.н. колко време го цопкате докато решите,че днес тая риПка не е желана и я сменяте с друга,5-10 хвърляния,30 мин - 1 час? Та кога решавате да смените с друга

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами аз лично преди ходех с много примамки и това си беше проблем . Сега ходя със само около стотина блесни и още толкова воблери . Метам , сменям и тъй , все някоя хваща 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Всичко е субективно, колега. С течение на времето започваш да имаш "любимци" - примамки, на които ловиш повече. Обикновено започваш с тях, щом ти се стори, че не са успешни в конкретния случай сменяш с други подобни и така, докато откриеш тази, която лови най-успешно за момента. Много е важно да вярваш на това, което предлагаш на рибите. Доверието в примамката повишава значително резултатността й, ако ще да звучи странно и неестествено.Alucard написа:...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
Да знам,че всичко е относително,благодаря все пак.И друг въпрос,ако дадена примамка е лекичка и не достига желаната дистанция от вас,слагате ли някакво утежнение,ако е така по какъв начин? 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Специално за воблери, каквито коментираме в тази тема, всяко едно утежнение оказва изключително силно внимание върху играта, като при по-дребните модели практически я убива. Не, че примамката не мърда, но движенията и воденето й са неестествени.