Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разни в Разни ! :)
Модератор: dantho.mihov
Re: Разни в Разни ! :)
Лягай и се наспи, така, че утре да се събудишkukukuka написа:ще чака втори шанс![]()
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
аз съм като пионерче" винаги готов''Мilena написа:Лягай и се наспи, така, че утре да се събудишkukukuka написа:ще чака втори шанс![]()
![]()

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
И аз все това повтарям, ама ко да прайш,radoadvokat написа:Колеги, ходете повече за риба. ........
Драчите се като стари моми / и аз също де/ Всички тук са рибари, дайте нещо за риболова.

Слаботокови са вече!

- radoadvokat
- ще става разбирач
От доста време чета по активно форума и досега не съм срещал да говориш за риболов. Но карай. Не се чувствай длъжна да ме цитираш или отговаряш на моите постове. Не си ми приятна.Мilena написа:И аз все това повтарям, ама ко да прайш,radoadvokat написа:Колеги, ходете повече за риба. ........
Драчите се като стари моми / и аз също де/ Всички тук са рибари, дайте нещо за риболова.![]()
Слаботокови са вече!![]()
- kukukuka
- кандидат преподавател
победа за Кобрата
голем цирк деева

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Колко гуем, минута-две и сфрши, а ората пари са дали за биуетчета!kukukuka написа:победа за Кобрата![]()
![]()
голем цирк деева
![]()
![]()

Оня другия туфлек едва се држеше на крака, а па нашия дели му фрчи изотдолу с ъперкът, убаво, че не го уцели!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Абе Георге , що така преебаате белото саламурено от крава бре ?
За втори път си купувам тоя месец и се тричаво и ронливо като такова от 3лв килото а не като такова за дванаесе лева за 800 грама ?
За втори път си купувам тоя месец и се тричаво и ронливо като такова от 3лв килото а не като такова за дванаесе лева за 800 грама ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Оти го манипулират като километраж на реисПавел Иванов написа:Абе Георге , що така преебаате белото саламурено от крава бре ?

- kukukuka
- кандидат преподавател
тоа Мир ам съ припознах у него като да съм на 5 рикии и 10 бириGODzillata написа:Колко гуем, минута-две и сфрши, а ората пари са дали за биуетчета!kukukuka написа:победа за Кобрата![]()
![]()
голем цирк деева
![]()
![]()
Оня другия туфлек едва се држеше на крака, а па нашия дели му фрчи изотдолу с ъперкът, убаво, че не го уцели!

-
- Модератор
Martin Mihailov написа: ......... Па ти ако си се преебал за втори пьт![]()

- Павел Иванов
Я ти увнаместо да се ебаваш със старото земи та пошушни другата седмица къ се прибирам от Стамбул от кое сирене в тенекия да си заприходим от магистралните селъри покрай капитан Андреево ? За кашкавалеца лесно , подушвам го и ако има аромат на сено и билки фърлям една пита у в багажнико , ама за сиренето в тенекия е малко се едно на боП да фърлямdantho.mihov написа:.... но втори път ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
На Турця ли че одишПавел Иванов написа:Я ти увнаместо да се ебаваш със старото земи та пошушни другата седмица къ се прибирам от Стамбул от кое сирене в тенекия да си заприходим от магистралните селъри покрай капитан Андреево ? За кашкавалеца лесно , подушвам го и ако има аромат на сено и билки фърлям една пита у в багажнико , ама за сиренето в тенекия е малко се едно на боП да фърлямdantho.mihov написа:.... но втори път ...

-
- Модератор
Та токова читаво няма, особено от магистралните. Читавото е по поръчка за износ я към Турция, я към ЕС.Павел Иванов написа: ....... сирене в тенекия да си заприходим от магистралните селъри покрай капитан Андреево ? :
По-доволен ще бъдеш да ти пратя или да си вземеш за речем от Халите една кофа " Домашно сирене" на Камаджиев. Не от другите му сирена, които са със сухо мляко. По форма е обло. Всяка бучка е отцедена в оделен тензух. Няма добавки и е добре узряло. Коректната му цена на дребно е 9.50 на кг., а кофата е 6 кг.
-
- Модератор
А бре Марто, що си сваляш гащите бе ?Martin Mihailov написа: