Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сом на тролинг

Мнение от LBoy »

Emo-83 написа:Тази година ще търся рибата от февруари.....,защото съм избушил кочината вече.Ако гепим нещо ще ви споделя....стига да не е минингит. :wink:

...Или пневмония ...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Троли, във Франция не е климата баш като нашия, няма такива студове :wink:

Сом се лови във студената вода и тук и то на силикон, поне по Дунав
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Ivak написа:Троли, във Франция не е климата баш като нашия, няма такива студове :wink:

Все си мисля,че там работата не опира до климат ами до имане,то и тук шарана уж зимата не се лови,но защо на платено си пуца?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

yzyna написа:
Ivak написа:Троли, във Франция не е климата баш като нашия, няма такива студове :wink:

Все си мисля,че там работата не опира до климат ами до имане,то и тук шарана уж зимата не се лови,но защо на платено си пуца?
А бе,ако го зная къде лежи....ще го изкъртим.Освен това никога не е сам. :wink:
Аватар
magiosnika---
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от magiosnika--- »

Така е Батко, у фризерът ми са неколцина може да си ловкаш от януари даже :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ама вие още ли не сте разбрали,бре? :roll: Жалко,ще го кажа на Лово! :wink: От RAPALA,взели-па чули за моите подвизи у форума и от следващата 2010г. пускат в моя чест два нови модела воблери за сом на тролинг!Че ги и кръстили на мое име! :drinkers: Днес от щата Охайо,получих три броя за героя,да си ги пробвам и да си каем мнението,дали стават! :D Малко са грозни,но ще дават яко-рекох язе! :oops: Старче,е ти ме фърли у размисъл!Твоят бияч имитира американско сулче-кафеникаво и реших,че тука нема да дава,па го спазарих!Сега питаш ли ме,кво ми е? :oops: Па,имай милост следващият път,че ми е слаб ангела,пардон сърцето! :wink: :drinkers:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Тролка,и аз съм се нагушил като пеликан,ще ги отсявам през сезона,наблягам на твоята фирма,но не подминавам и някои друг Японец!За коледа трябваше да се зарадвам с малко Финландски играчки от Хамериката,но БГ пощите ми разказаха играта нищо,все пак за новия сезон ще натискаме с нови пинизи!!!! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Узуне,преди години "Стари видри" ме насметоха,че ловим на рапали!Чекай,сега аз да те насметем! :D Кажи,батко кво фана на джапанките?Ше те признаем,нема проблеми! :D Щот от показаното у форумите,не видях добър сом хванат на различен от Рапала воблер!И това не е случайно!Всеки си върви по собствен път и това е естественно,но само успешният воблер може да ни събере на масата! :D Е,досега само при Рапала се получават нещата!Мен ме радва,че не съм сгрешил в изборът си!Жоро,Румен,Старчето,Юли и други напреднаха доста в материала и единственното,което ги обединява е успехът на воблери-Рапала! :drinkers: Узуне,извинявай ма се обадих тук-там да ти забавят поръчката,да не ме превариш при сомовете! :D :drinkers:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Troli Rapala написа:Кажи,батко кво фана на джапанките
Троли,за сомове на Джапанезета и аз не съм чул,камоли хванал,но нали си фатаме по некой белич на тех,те затова се изкушавам отвреме навреме!Гледах някакъв руски риболовен филм и там бляда ловеше само на Зурита,каза че ги предпочита защото имали доста по дълъг живот от Рапалата,човека навивал ужасно много излети и хванати риби на примамките,предполагам че има резон в думите на рашъна!Все пак за мен номер едно си е Рапала!!! :wink:
Troli Rapala написа:Узуне,извинявай ма се обадих тук-там да ти забавят поръчката,да не ме превариш при сомовете!
Тролка,ми нема как да я взема таз преднина бре наш,требе да бегам до Иберийския полуостров по това време на годината,че тук още не сме им фанали цаката зимно време!
Troli Rapala написа:От RAPALA,взели-па чули за моите подвизи у форума и от следващата 2010г. пускат в моя чест два нови модела воблери за сом на тролинг!
Дай некой джокер да видим и ние тези нови тайни модификации,да не ги правят в лаборатория на NASA? :roll: Даже не е лошо да ни подпишеш по един воблер,така за вървеж от теб :shock: ,от новата серия!!!!!! :drinkers: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На един от нас тука,за рожденият му ден вместо подарък споделих за моят бияч,но ефекта е нулев! :D Ще клекне рано или късно и,ще дойде на мойто ма още го чекам! :D Но точно това е проблемът,всеки си върви по собствен път,което е добре по принцип,но за това и няма смисъл да показвам воблери!Има смисъл от писането,щот всеки попива това,което му трябва!Та,така!Интересно,кво си си поръчал? :roll: :idea: Ако си ме дублирал,ще се смая! :D :drinkers: Троли с Рапала Миноу и Троли с Рапала Шад,па да ти е кеф,така са ги нарекли,за да не плащат авторски права! :D Ей,тия верно са измислили търговията! :D :drinkers: Иначе,милионерче да съм! :D
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Troli Rapala написа:Ако си ме дублирал,ще се смая
:lol: Знае ли човек,паживьом,увидим! :wink:
Чекай да ти пусна едни бутикови :wink: :arrow:
Изображение
С тези се сдобих благодарение на един свестен чиляк от форума,възлагам им много надежди,но дали ще ги оправдаят! :roll:
Последно промяна от yzyna на Сря Дек 30, 2009 10:54 pm, променено общо 1 път.
nasko1971
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nasko1971 »

Troli Rapala написа: Кажи,батко кво фана на джапанките?Ше те признаем,нема проблеми!
Хващат, добре си хващат !!!
Може би не на всеки язовир, но хващат. Тази година имам 7 сомчета изкарани на Yo-zuri и Bassday. Верно, че не са гиганти / от 4 до 7 кг. /
Имал съм моменти, когато по-принцип никой нищо не хваща, но зуритата се отчитат с по някоя риба / бяла /.

Така, че Рапала си е Рапала, ама и японците не са за изхвърляне.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Знам ги,светещи! :wink: Не знам некой да е фанал на тех,ма то е ясно защо! :D Никой не троли нощем!А тия,май за това светят та да се скиват през ноща!Явно не си схванал,кво писах по-нагоре! :shock: Стегни се! :D Сега се сетих за успешна тактика за сом! :roll: Имаш 10-20 или 100 воблера,които са успешни за бяла риба! :idea: Отделяш двата,на които си хванал най-много и тролиш за сом! :idea: При мен поне,така се получават нещата,като се замисля! :idea: Старче,ти кво смяташ за тая схема? :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Насе,видех доста биячи да продаваш па се зачудих! :idea: Твърдиш,че си изкарал 7 сомета и нито един,на Рапала! :roll: :roll: :roll: Не,вервам!Дали съм те разбрал правилно? :oops:
nasko1971
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nasko1971 »

Биячите, които продавам не са мои. А и имам от някои от тях по 2.
Имам извадени и на Рапали - основно шадове. / Става въпрос основно за Жребчево /.
В момента ползвам основно Рапала и на второ място Йо-зури. Като любим цвят само ще спомена, че съвпада с твоя любим / поне това, което съм разбрал от мненията ти /

А на воблерите на Узуна само жълтичко липсва !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”