Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: КАЛИАКРА
Някои колега ако има информация за Калиакра от днес моля да сподели, благодаря предварително утре ще давам аз 

не е важно колко риба си хванал а как си си прекарал времето
малко риба ти хвани но добре я изпържи
Днес след обед по4-5кг ,над вечер вдигнало вълна.Сафридеца е бил сравнително едър
-
- новобранец
Днес на Калиакра едра граца или дребен сафрид кои както ще да му казва по 10кг на човек от 8 до 17 часа перфектно време много риба ама сравнително дребна.
не е важно колко риба си хванал а как си си прекарал времето
днес на болата от 12.30 до 15.30 около 6кг двама граца.наложисе да излезем преждевременно.
приятел които влезе за сефте днес от много години насам имаще проблем с двигателя и се наложи да го теглим .иначе перфектно време.доволен съм от излета.ИАРА се появиха и обиколиха почти всички лодки
приятел които влезе за сефте днес от много години насам имаще проблем с двигателя и се наложи да го теглим .иначе перфектно време.доволен съм от излета.ИАРА се появиха и обиколиха почти всички лодки
Да, тръгнаха днес към 11часа от Балчик към Калиакра и предположих, че към "селото" отиват. Какво проверяват всъщност?simon написа:ИАРА се появиха и обиколиха почти всички лодки
-
- новобранец
Основно за количество улов проверяват <=3кг на човек. На Шабла вече 2 пъти ме проверяват и ми надничат в кофата.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нал казах бре,напълни кофата с вода малко,и има кажи,че ловиш в литри рибата.
И десет литра да е,не могат да те пипнат даже.
И десет литра да е,не могат да те пипнат даже.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
да, обиколиха лодките, ама аз все отзаде им карах и от далеч... хубаво че не са проверявали за размера
, че трабваше да връщаме почти всичко в морето
а това с водата и литрите не го знаех, наистина ли работи? То и като се замисля, аз нямам кантар в лодката...как да я претегля за да разбера 2кг ли е или 5?

а това с водата и литрите не го знаех, наистина ли работи? То и като се замисля, аз нямам кантар в лодката...как да я претегля за да разбера 2кг ли е или 5?
addicted to the wind !
колеги и мен ме проверяваха питаха за спасителни жилетки котва сигнални ракети и капитанско право.лодката ми е 3.50 и ми казаха че по закона за опазване на човешкият живот трябвало да имам
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тука ме хвърли в тъча вече - Такъв закон не съм чувал,поне по разпоредбите на ИАМА трябва да го пише някъде.niki727 написа:колеги и мен ме проверяваха питаха за спасителни жилетки котва сигнални ракети и капитанско право.лодката ми е 3.50 и ми казаха че по закона за опазване на човешкият живот трябвало да имам
А не съм го срещал.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз не бях го чувал
днес на болата около 3кг граца за 4 часа .вятъра обърна от изток но рибата спря само единични броики.би трябвало този вятър да докара риба.за идните дни не знам кога ще стане наи рано да се влиза
Вторник и сряда на Болата риба бол,дребен сафрид или едра граца.Даваше почти през целия ден,времето беше идеално(като за там).На финала вторник-две хладилни чанти по 35л дюкме-трима души от7 до 17ч ,срядата същото самоче бяхме двама,чернокоп няма.
Срещнах приятел, който се прибираше от Болата. В багажника си носеше половин каса едър чернокоп. Това до обяд. После вдигнало доста вълна. Май и утре ще е така времето.
Истината за днес:цял ден нищо,след 4ч. по 3кг.граца.