Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Мерси за инфото..
И още един въпрос..дали и за тази верия ще трябва да се плаща за да се играе online?
И още един въпрос..дали и за тази верия ще трябва да се плаща за да се играе online?
Няколко дена преди нова година започнах играта, от първия ми коментар тук на 29.12 и за по малко от месец, и то не всеки ден игра, а поне през ден, съм стигнал до тук на снимката.
Много държа на: Заплатил за штрафы: 0 , Сломал удилищ : 0
Какви добросъвестни риболовци сме ако сме строшили примерно 10 въдици, и сме платили една огромна сметка рубли, заради нарушения, неспазване на ограничения и т.н.
) Значи никакви добросъвестни рибари не сме след като тия два показателя са големи.
За да са все 0, имам една тактика, правите си копие на папката със сейва, примерно при инсталационния файл, и като напредвате в играта си обновявате това копие, и ако случайно счупите въдица, или пък неспечелите турнир, а искате всичките играни да са с 1ви места, илизате, триете сейва, и си връщате стария.
На мен не че ми се е налагало да го правя често, свикнал съм да следя забраните, и нямам проблем с тях, но веднъж неспечелих турнир, и така си върнах стария сейв докато спечеля турнира, и после с новия сейв си обновявам резевния.
Просто като направите напредък в играта, обновявайте това копие на сейва, че ако стане някъде гаф, после да не се връщате много назад в играта
На мен лично ми е от полза.

пп сори че съм си скрил ника, но тук няма меню
Много държа на: Заплатил за штрафы: 0 , Сломал удилищ : 0
Какви добросъвестни риболовци сме ако сме строшили примерно 10 въдици, и сме платили една огромна сметка рубли, заради нарушения, неспазване на ограничения и т.н.

За да са все 0, имам една тактика, правите си копие на папката със сейва, примерно при инсталационния файл, и като напредвате в играта си обновявате това копие, и ако случайно счупите въдица, или пък неспечелите турнир, а искате всичките играни да са с 1ви места, илизате, триете сейва, и си връщате стария.
На мен не че ми се е налагало да го правя често, свикнал съм да следя забраните, и нямам проблем с тях, но веднъж неспечелих турнир, и така си върнах стария сейв докато спечеля турнира, и после с новия сейв си обновявам резевния.
Просто като направите напредък в играта, обновявайте това копие на сейва, че ако стане някъде гаф, после да не се връщате много назад в играта

пп сори че съм си скрил ника, но тук няма меню

Последно промяна от kiki1969 на Съб Яну 24, 2009 3:10 am, променено общо 1 път.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
kiki1969 написа:@spas48 , мерси много , може да постна снимката и там, понеже гледам че са сложили и по малки от моята под рекорда.
На rus-fishsoft.ru се очаква да излезе официалната Руска рибалка 2.0 ,ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови. Може би ще сменят и таблицата за 2.0. Само дано не се налага да се почва наново играта, а да може да се продължи със сейва от неофициалната)
Мен пък ме баннаха за нищо в руския форум.
Dадох си заявка за рекорд на ОКУНЬ в една от темите,но по късно видях ,че имало и по -голям хванат от друг.Понечих да си изтрия мнението за заявката ,но тъй като не видях бутон за това просто изтрих мнението си и сложих многоточие.Какво беше учудването ми когато при следващия ми опит да влезна се оказа ,че са ме баннали от форума по IP адрес.
Папагалско им работа.Пуснах им една псувня наум .
Някой ,ако влиза в форума да драсне едно писмо на админа там да пита за какво аджеба ме е баннал.Ще ги ева и в мужиците.Ника ми в форума беше BASTARDO

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- foest
- научил се да хвърля
То остава да не се плаща.Чакай руснака да те пусне безплатно да играеш.Но да видим дали тази година ще проиграем online.nikolaiue написа:Мерси за инфото..
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Извинявай,би ли споделил откъде събра тази богата информация.Защото там където ни пращаш такова нещо не пише или може би аз съм неграмотен.За официалнат версия на Русская Рыбалка 2.0 да,но за "ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови."..........?kiki1969 написа: На rus-fishsoft.ru се очаква да излезе официалната Руска рибалка 2.0 ,ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови.

Значи аз там не съм пращал никого, нито теб нито който и да е, просто споделих че на http://www.rus-fishsoft.ru ще излезе официалната версия на играта, а и междувпрочем винаги там са излизали. Така че е добре да се следи този сайт, защото най късно към края на февруари началото на март ще излезе. И да може да си я изтеглим,и да играем вече на официалната версия с хубава таблица за рекорди. Не да се прави снимка на рибата и така да се праща, ами като се хване с два клика на рибата и изпращане по интернет в сайта,безплатно, както си беше на 1.5.8. А на 1.5.8 аз съм пращал рекорд, точно на този сайт на който таблицата сега е наистина за 1.6, преди беше за 1.5.8. Така че като излезе официалната на 2.0 ще сменят и таблицата.А за базите прочетох във форума че ще ги има, който е и доста голям, а и очакванията на повечето съфорумци е такова, сега немога да ти кажа на колко процента е сигурно, дали на 99 или 90, кои ще са новите бази, дали всички от тези излезли ще ги има със сигурност,но надали ще излезе само със първоначалните бази на неофициалната. Пък и с каквито и бази да излезе ще е първата официална на 2.0. Като излезе ще видиш кои и са базите.spas48 написа:Извинявай,би ли споделил откъде събра тази богата информация.Защото там където ни пращаш такова нещо не пише или може би аз съм неграмотен.За официалнат версия на Русская Рыбалка 2.0 да,но за "ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови."..........?
Ако ти знаеш нещо друго по въпроса кажи.
-
- вече хвърля и на тежко
А Klevalkata ще се обновява ли с инфо за новите бази 

Здравейте колеги,
Нов съм във форума.От няколко месеца само чета и се образовам понеже съм новак в риболова.В момента играя Руская Рибалка 2.0 , но съм на база Озеро.Вечно не ми стигат парите немога да натрупам карма и точки.Как се инсталират тези нови карти където са змиите.Да хвана една и да дръпна напред.Става ли?Може ли да ми обесни някой.Как да си набавя малко рубли писна ми да стоя на ОЗЕРО.Искам да посещавам други Бази.На тази база ОЗЕРО не кълве много или аз не знам как и къде въпреки , че съм обиколил навсякаде и с всякаква стръв.Моля помогнете ми направо ми писна от 3 дни само да чета в форума и да не ми кълве.
Нов съм във форума.От няколко месеца само чета и се образовам понеже съм новак в риболова.В момента играя Руская Рибалка 2.0 , но съм на база Озеро.Вечно не ми стигат парите немога да натрупам карма и точки.Как се инсталират тези нови карти където са змиите.Да хвана една и да дръпна напред.Става ли?Може ли да ми обесни някой.Как да си набавя малко рубли писна ми да стоя на ОЗЕРО.Искам да посещавам други Бази.На тази база ОЗЕРО не кълве много или аз не знам как и къде въпреки , че съм обиколил навсякаде и с всякаква стръв.Моля помогнете ми направо ми писна от 3 дни само да чета в форума и да не ми кълве.
-
- научил се да хвърля
Май не си личи че си чел много тази тема. Ако беше чел щеше да видиш че поне няколко мнения са дадени за това как да стартираш в руская рибалка 2.0
Изчетох всички,но не ми стана ясно.Ако имаш добра воля може да ми кажеш.Мерси
- versace
- вече хвърля и на тежко
И мен колега ме банаха за нищто сащтата история като тебе , и доколкото разбирам това е защтото сме.... балгари, явно не им харесва някой да ги минаваd_bozhkov написа:kiki1969 написа:@spas48 , мерси много , може да постна снимката и там, понеже гледам че са сложили и по малки от моята под рекорда.
На rus-fishsoft.ru се очаква да излезе официалната Руска рибалка 2.0 ,ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови. Може би ще сменят и таблицата за 2.0. Само дано не се налага да се почва наново играта, а да може да се продължи със сейва от неофициалната)
Мен пък ме баннаха за нищо в руския форум.
Dадох си заявка за рекорд на ОКУНЬ в една от темите,но по късно видях ,че имало и по -голям хванат от друг.Понечих да си изтрия мнението за заявката ,но тъй като не видях бутон за това просто изтрих мнението си и сложих многоточие.Какво беше учудването ми когато при следващия ми опит да влезна се оказа ,че са ме баннали от форума по IP адрес.
Папагалско им работа.Пуснах им една псувня наум .
Някой ,ако влиза в форума да драсне едно писмо на админа там да пита за какво аджеба ме е баннал.Ще ги ева и в мужиците.Ника ми в форума беше BASTARDO

Ако всики ЖИТЕЛ на БЪЛГАРИЯ мисли за другите,то тогава няма сме такави и ще има само възход за всички,но заради такиева като Sobieski
.Българина се е превърнал в Егоист.Ще напиша нещо което не е за тази тема,но много ме дразнят такива като него.Когато тези Егоисти осъзнаят това ще станат по ДОБРИ.
Най- хубавият ден е днешният.
Най- голямата спънка в живота е страхът.
Най-лесното нещо е да се заблудиш.
Най-голямата грешка е да паднеш духом.
КОРЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ Е ЕГОИЗМЪТ.
Най-хубавото развлечение е това което ти доставя удоволствие.
Най-лошото поражение е отчаянието.
Най-добрите учители са децата.
Най-първата необходимост е общуването.
Най-голямато щастие е да бъдеш полезен.
Най-голямата тайна е смъртта.
Най-неприятният недостатък е лошото настроение.
Най-опасният човек е лъжецът.
Най-коварното чувство е ненавистта.
Най-красивият подарък е прошката.
Най-краткият път е правилният.
Най-приятното чувство е вътрешният МИР.
Най-добрата защита е усмивката.
Най-доброто лекарство е оптимизма.
Единствената реалност е да даряваш ДОБРОТА.

Най- хубавият ден е днешният.
Най- голямата спънка в живота е страхът.
Най-лесното нещо е да се заблудиш.
Най-голямата грешка е да паднеш духом.
КОРЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ Е ЕГОИЗМЪТ.
Най-хубавото развлечение е това което ти доставя удоволствие.
Най-лошото поражение е отчаянието.
Най-добрите учители са децата.
Най-първата необходимост е общуването.
Най-голямато щастие е да бъдеш полезен.
Най-голямата тайна е смъртта.
Най-неприятният недостатък е лошото настроение.
Най-опасният човек е лъжецът.
Най-коварното чувство е ненавистта.
Най-красивият подарък е прошката.
Най-краткият път е правилният.
Най-приятното чувство е вътрешният МИР.
Най-добрата защита е усмивката.
Най-доброто лекарство е оптимизма.
Единствената реалност е да даряваш ДОБРОТА.
Може ли съвет..на турнира на Озеро за рак каде и на какво да ловя?
Относно рака ако знам бих ти помогнал за това нямам идея но мога да тикажа за "Ветрени плес"-това е на ОЗЕРО има много шаран.Купи си захранка Анис, аромати Ванилия,стръв Сирене кубик.Купи си и по добра месинна Indiana--8 или по добра.И хвърли на 5 см. от храста който се намира в лявата част на брега / малко до дървото храста/.Забравих да кажа,че трябва да бъдеш на дъно с Fider.
-
- научил се да хвърля
Айде набедиха ме на бързо. Хора не контактувайте с мен аз съм утайкaта на нашия народ
. А сега по темата:
Специално за теб ossoljaz ( мързелчо):
"Започваш играта... купуваш си хляб за стръв, ванилия и болшая плотва , също кеп и комрлакт от най- евтините такъми. Отиваш на локация "под синью клена", подхранваш и ловиш. предимно ще ти кълват червеноперки и бабушки и отвреме на време караси и костур. Незачетните задължително пускаш. Като станеш 8-ми разряд и събереш достатъчно пари....отиваш в клязъма, на локация "у краснаго плеса". Купуваш си първият лиценз и ловиш с същата подхранка на стръв мотиль и хляб. Излизат подусти , които са рядко зачетни, но дават приличен опит. Също едри червеноперки и плотви, от които събираш пари. След като дигнеш 10-ти разряд....
и пари за 3 въдици, които да издържат поне до 10 кг. Отиваш в Паша....локация "тихой закуток". Ловиш на червей, подхранка карп-караса+червеи+карамел. Излизат мрени, рядко зачетни, но за зачетните дава много пари....и опит. След като направиш 16 разряд....отиваш в Москва център /на Василевски спуск/. Подхранка болшая лещ+макарони+конопено или анасоново масло. Стръв макарони ...излизат предимно зачетни. Кълват често и се плащат добре. Дори не опитвай да ги ловиш на гръх или друга /различна от макарони стръв/. На друга стръв кълват и дребни рибки, а на тази локация когато ти се хване дребно рибка....често докато я вадиш я налапва някой сом и ти троши пръчките. Само макарони!!
Да ловиш на дъно е лесно.....като купуваш куки има няколко вида обикновенни куки и 3 вика фидер /1,2,3/. Ако сложиш фидер ловиш на дъно, ако сложиш обикновенна кука....на плувка. Има два вида въдици /спининг и за плувка/.... с тези за плувка можеш да ловиш на дъно и на плувка, а с тези за спининг....на дъно и спининг. Всики ден в 23 часа излизат забраните. Хубаво е да следиш дали и какви забрани има на базата в която ловиш в момента. Даже е задължително. Има забрани за притежание на алкохол, за ловене с повече от една въдица, за дънен риболов, за спинингов, за определени видове риби. Глобите са солени, а и ти свалят кармата пагубно. Никога не продавай незачетни риби!!!" by Nemezzis_ss
P.S. Разпечатай си го и го разлепи из цялата си къща за да не се налага отново да питаш как се почва играта

Специално за теб ossoljaz ( мързелчо):
"Започваш играта... купуваш си хляб за стръв, ванилия и болшая плотва , също кеп и комрлакт от най- евтините такъми. Отиваш на локация "под синью клена", подхранваш и ловиш. предимно ще ти кълват червеноперки и бабушки и отвреме на време караси и костур. Незачетните задължително пускаш. Като станеш 8-ми разряд и събереш достатъчно пари....отиваш в клязъма, на локация "у краснаго плеса". Купуваш си първият лиценз и ловиш с същата подхранка на стръв мотиль и хляб. Излизат подусти , които са рядко зачетни, но дават приличен опит. Също едри червеноперки и плотви, от които събираш пари. След като дигнеш 10-ти разряд....
и пари за 3 въдици, които да издържат поне до 10 кг. Отиваш в Паша....локация "тихой закуток". Ловиш на червей, подхранка карп-караса+червеи+карамел. Излизат мрени, рядко зачетни, но за зачетните дава много пари....и опит. След като направиш 16 разряд....отиваш в Москва център /на Василевски спуск/. Подхранка болшая лещ+макарони+конопено или анасоново масло. Стръв макарони ...излизат предимно зачетни. Кълват често и се плащат добре. Дори не опитвай да ги ловиш на гръх или друга /различна от макарони стръв/. На друга стръв кълват и дребни рибки, а на тази локация когато ти се хване дребно рибка....често докато я вадиш я налапва някой сом и ти троши пръчките. Само макарони!!
Да ловиш на дъно е лесно.....като купуваш куки има няколко вида обикновенни куки и 3 вика фидер /1,2,3/. Ако сложиш фидер ловиш на дъно, ако сложиш обикновенна кука....на плувка. Има два вида въдици /спининг и за плувка/.... с тези за плувка можеш да ловиш на дъно и на плувка, а с тези за спининг....на дъно и спининг. Всики ден в 23 часа излизат забраните. Хубаво е да следиш дали и какви забрани има на базата в която ловиш в момента. Даже е задължително. Има забрани за притежание на алкохол, за ловене с повече от една въдица, за дънен риболов, за спинингов, за определени видове риби. Глобите са солени, а и ти свалят кармата пагубно. Никога не продавай незачетни риби!!!" by Nemezzis_ss
P.S. Разпечатай си го и го разлепи из цялата си къща за да не се налага отново да питаш как се почва играта