Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Жребчево
Става дума за Римския,както виждам,времето не е за другаде,а на Рим мястото е без значение 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
В неделя на 6.03 минах покрай римския мост имаше много хора и много вятър ,риба се вадеше уклей и каракуда на плувка и дъно но все маломерни рибки нищо сериозно не видях да се извади за 2 часа докато бях там
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- svincyyy
- ще става разбирач
Аз бях тям в неделя 06.03.2011 от 5 сутринта до 2 на обет 3-ма човека 9.500 каракуда пуснахме малките и си взехме 10 рибки за по бира.Извадиха един Амур аз неможах даго видя,но моя приятел ми каза ,че бил едно коляно.Имаше много мангали които видимо си търмачиха изкараха едно сомче под или около кило и го взеха разбира се(за европеиски сом говоря не американски) ловяхме само на мач и както винаги от отсрещтния брях без да се съобразяват мятаха дънни на 1 метар от плувките ни.Народ колкото искат нямаше никакъв вятър до 12-1 на обет после подухна леко, но не беше болка за умиране така че КОЛЕВ грешно ти е инфото нещо.Каракуда се вадеше много и то не маломерна само излизаха си и прилични каракуди.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги,на кое казвате "Ямурджата" ? На устието ли ?Benev написа:Няма вода още в Ямурджата,а и риба също.
MILF - Man, I love fishing !
Днес, бяхме в района на устието с лодка, нивото на водата е доста ниско, времето беше студено, ветровито, облачно, дъждовно, много зле. Повлачихме и попомпахме доволно много, нито удар никаде. Иначе се виждат риби на сонара на места. Този уикенд препоръчвам да го пропуснат хората, които мислят да идват от далеч, отложете поне с една две седмици, времето поне ще се оправи, само ниското ниво на водата е малко обезпокоително и не виждам да се вдигне скоро.
Привет на всички форумци!
Да взема и аз да се запиша.
До края на уикенда се нядявам да стана собственик на лодка ProMarine IB 285 без мотор.
До сега от лодка съм ловил само сафрид в Черно море с Уфимка 2.
Някакъв съвет като към къде да се насоча да търся костур(и каквото друго се излъже) на силикончета. Има вероятност да ми намерят и змиорки. Имам и няколко воблерчета, но те са плиткогазещи и не им е сега сезона.
Благодаря предварително!
Да взема и аз да се запиша.
До края на уикенда се нядявам да стана собственик на лодка ProMarine IB 285 без мотор.
До сега от лодка съм ловил само сафрид в Черно море с Уфимка 2.
Някакъв съвет като към къде да се насоча да търся костур(и каквото друго се излъже) на силикончета. Има вероятност да ми намерят и змиорки. Имам и няколко воблерчета, но те са плиткогазещи и не им е сега сезона.
Благодаря предварително!
Темата е за Жребчево,затова предполагам,че за там питаш!
Костура е още в дълбокото,затова го търси около стената,"Карановската помпена","Байкала",или около пъстървовите садки!
Костура е още в дълбокото,затова го търси около стената,"Карановската помпена","Байкала",или около пъстървовите садки!
Да, за Жребчево става дума. Не са ми познати тези райони. Мислех около острова, или ракетните площадки. Около ракетните в посока стената беше доста дълбоко. Има и едно малко заливче, което ми беше харесало есента.
Става и там,пробвай!
При неуспех,слизай към стената!
Там ще се ориентираш за посочените от мен места!
При неуспех,слизай към стената!
Там ще се ориентираш за посочените от мен места!

- maranzika
- сериозен играч
Абе що го пращата човека към стената бре?
Рибата вече не тръгна ли към устието?

Ами,щото преди 3-4 дни,ловяха там!maranzika написа:Абе що го пращате